FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šampion igra koliko mu je potrebno,naravno da če iz kola u kolo igrati sve bolje i bolje !
Ocito covjek gleda Zelju samo preko streama, kad ima prilikupile87 je napisao/la:Ne znam sta si ti gledao ali ja i jos 10 ljudi koji su gledali utakmicu protiv Travnika sa mnom otisli kuci prezadovoljni i pod utiskom da nismo odavno bolje utakmice gledali sa toliko dodavanja i tacnih pasova.Lijepo je nesto napisati ali je jos ljepse kad to naspises da ima i smisla.Ozren je napisao/la:Zeljeznicar u prva tri 9 bodova, protivnici Zvijezda, Travnik i Vitez. Postignuta svega 4 gola, jucer Tomic crveni, a Adnan Hadzic igrac utakmice. Iz statistike se jasno moze vidjeti da se tesko dolazi do pobjeda. Ova sezona se ne razlikuje mnogo od prethodnih, sto nam govori da napretka u igri i nema, tako da se tesko moze ocekivati neki napredak i u evropskim tekmama.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Daj Bože da je on ikako gledao Želju, ovo je samo još jedan od kloniranih.propuh je napisao/la:Ocito covjek gleda Zelju samo preko streama, kad ima prilikupile87 je napisao/la:Ne znam sta si ti gledao ali ja i jos 10 ljudi koji su gledali utakmicu protiv Travnika sa mnom otisli kuci prezadovoljni i pod utiskom da nismo odavno bolje utakmice gledali sa toliko dodavanja i tacnih pasova.Lijepo je nesto napisati ali je jos ljepse kad to naspises da ima i smisla.Ozren je napisao/la:Zeljeznicar u prva tri 9 bodova, protivnici Zvijezda, Travnik i Vitez. Postignuta svega 4 gola, jucer Tomic crveni, a Adnan Hadzic igrac utakmice. Iz statistike se jasno moze vidjeti da se tesko dolazi do pobjeda. Ova sezona se ne razlikuje mnogo od prethodnih, sto nam govori da napretka u igri i nema, tako da se tesko moze ocekivati neki napredak i u evropskim tekmama.
Bože daj večeras X na Hadisonu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
...čestitke na još jednoj pobjedi; idemo dalje 

-
- Kontakt:
to nam najvise odg.,al bojim se da ce ih Siroki dobiitiexbabilon je napisao/la:Bože daj večeras X na Hadisonu!
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
**** statistiku nista ne kaze u ovom slucaju... utakmica protiv zvijezde, travnika i viteza odigrana sa pola snage... sad ide protiv borca prava provjera... ne sumnjam u pobjedu!Ozren je napisao/la:Zeljeznicar u prva tri 9 bodova, protivnici Zvijezda, Travnik i Vitez. Postignuta svega 4 gola, jucer Tomic crveni, a Adnan Hadzic igrac utakmice. Iz statistike se jasno moze vidjeti da se tesko dolazi do pobjeda. Ova sezona se ne razlikuje mnogo od prethodnih, sto nam govori da napretka u igri i nema, tako da se tesko moze ocekivati neki napredak i u evropskim tekmama.
vala igro sam X prvo pol. trebalo bi lijepa je kvota 2,2exbabilon je napisao/la:Bože daj večeras X na Hadisonu!
- invincible1921
- Kontakt:
Eo da i ja nesto napisem o utakmici
Teren katastrofalan cim sam vidio na sta lici odmah mi je bilo jasno da nece bit neke ljpote.Mi odigrali ko pravi sampioni kolko nam je dovoljno za 3 boda,ruku na srce dobro bi bilo da je usla jos jedna bar lopta u njihov go jer imali smo sansi al sta je tu je pobjedi se ne gleda u zube.Vitez nimalo naivna ekipa nece nikom biti lagano igrati sa njima pogotovo na gostovanju.Međutim ocigledno jos uvijek se osjecaju ko da igraju FL pa mislie da ce im i ovdje sudije siljiti :S ja nisam odavno vidio u jednoj utakmici da je neko onolko puta trazi penal ili faul,bacili su se i kad su mogli i kad nisu,fol nesto govore da je nama sudija pomago ,a da je realno sagledati stvari oni bi trebali dobit bar 2 crvena tj druge zute zbog onako ofirnih simuliranja koja su prelazila svaku mogucu mjeru .Vidim da su neki pisali o "kopacki",pa lijepo se na snimku vidi da je mali kontakt postojao ali igrac viteza nije tada pao nego je napravio citav korak naprijed i onda iz bar meni neshvatljivih razloga pao ko da ga je mitraljez pokosio,realno to se ne svira ni u federalnoj ligi...
Od igraca prije svega mi je drago sto je svraka konacno malo proigrao ,odmah se vidjelo kolko nam to znaci.Adilovic nakon svih ovih promasaja dobio je psihicki problem tako da mislim da bi ga trebalo malo stavit na klupu da se se sabere.Za onu stativu mu se nema sta prigovoriti i ja sam je vidio u golu al et kad nece onda nece...Od ostatka ekipe urdinov je jos jednom pokazao da osim borbenosti nema jednostavno ni 1% fudbalskog znanja,al haj kad nema niko bolji nek igra,Stanic po ko zna koji put srce na terenu ostavi,Selimovic iskusno odigrao
Iduca utakmica u BL ako tamo izvucemo bod bar ja mislim da nas niko nece dobiti do kraja polusezone,bio bi red vala i da se pitari uzmu na hadisonu
davno je kajtaz dao slobodnjak eo vec 9 godina ako se ne varam
Ah da da jos spomenem i sefa, nek ide vala ne treba nam vidite da i dino dere guzove hahhahah sala mala 

Teren katastrofalan cim sam vidio na sta lici odmah mi je bilo jasno da nece bit neke ljpote.Mi odigrali ko pravi sampioni kolko nam je dovoljno za 3 boda,ruku na srce dobro bi bilo da je usla jos jedna bar lopta u njihov go jer imali smo sansi al sta je tu je pobjedi se ne gleda u zube.Vitez nimalo naivna ekipa nece nikom biti lagano igrati sa njima pogotovo na gostovanju.Međutim ocigledno jos uvijek se osjecaju ko da igraju FL pa mislie da ce im i ovdje sudije siljiti :S ja nisam odavno vidio u jednoj utakmici da je neko onolko puta trazi penal ili faul,bacili su se i kad su mogli i kad nisu,fol nesto govore da je nama sudija pomago ,a da je realno sagledati stvari oni bi trebali dobit bar 2 crvena tj druge zute zbog onako ofirnih simuliranja koja su prelazila svaku mogucu mjeru .Vidim da su neki pisali o "kopacki",pa lijepo se na snimku vidi da je mali kontakt postojao ali igrac viteza nije tada pao nego je napravio citav korak naprijed i onda iz bar meni neshvatljivih razloga pao ko da ga je mitraljez pokosio,realno to se ne svira ni u federalnoj ligi...
Od igraca prije svega mi je drago sto je svraka konacno malo proigrao ,odmah se vidjelo kolko nam to znaci.Adilovic nakon svih ovih promasaja dobio je psihicki problem tako da mislim da bi ga trebalo malo stavit na klupu da se se sabere.Za onu stativu mu se nema sta prigovoriti i ja sam je vidio u golu al et kad nece onda nece...Od ostatka ekipe urdinov je jos jednom pokazao da osim borbenosti nema jednostavno ni 1% fudbalskog znanja,al haj kad nema niko bolji nek igra,Stanic po ko zna koji put srce na terenu ostavi,Selimovic iskusno odigrao

=\_1921_/=
- bijeligolub
- Kontakt:
dominantna izjava Đurbuzovića
- Sretan sam zbog pobjede, slijedila su nam ova dva teška gostovanja, a već smo donijeli bodove, vidjelo se da šepamo, nismo igrali kako smo se dogovorili, ostali smo sa igračem manje, međutim svi su pružili maksimum i dali sve od sebe baš onako kako dolikuje fudbalerima koji igraju u klubu kao što je Željezničar.
što bi boss reko, kraj priče
- Sretan sam zbog pobjede, slijedila su nam ova dva teška gostovanja, a već smo donijeli bodove, vidjelo se da šepamo, nismo igrali kako smo se dogovorili, ostali smo sa igračem manje, međutim svi su pružili maksimum i dali sve od sebe baš onako kako dolikuje fudbalerima koji igraju u klubu kao što je Željezničar.
što bi boss reko, kraj priče

Volim te Željo!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sto ga zabi Vule sebi 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Što ti promaši temuplavalokomotiva je napisao/la:Sto ga zabi Vule sebi

Ja te volim, volim Željo..
Decko promijeni tablete i doktora, ocito ti od ovih lose ide i haluciniras. Mozda je taj stadion bio domacin Cimurijade da nisi i to pomijesao.odmutlife je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
Ti se ocigledno drogiras bas kao i svoj babo Osim.Citiram (treba poginuti na losem terenu)ti si fakat previse zaljubljen i svoju sugavicu i ruglo od terena tribina i svega oko i u sugavici.Stadio kojeg ti opisujes kao los teren je bio domacin Balkanskih igara,a tvoja sugavica nema licence ni za supek kup BiH.
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...

Zeljo rutinski, sa pola snage, koliko treba, 9 boba nakon 3 kola uz vise nego dobar otpor Plzenu koji mete pred sobom. Bit ce ovo lijepa godina samo da je negdje tuhnut Adila i Tika taku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
mi ovu ligu deremo sa rezervnim timom i rezervnim trenerom 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Ja ne znam sto ste urdinova uzeli na zub momak je ekstra igrac I onaj centarsut s pola terena veci promasaji su nase uzdanice svraka, jamak, selimovic koji jako sporo igraju. Treba brze I manje komplikovanije igrati.
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje mi i Siroki za titulu. Neka i Siroki uzme titulu ne bi mi bilo krivo a mi drugi i uzmemo kup 

Plus sto imamo stelu.fedeltafrotta je napisao/la:mi ovu ligu deremo sa rezervnim timom i rezervnim trenerom
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja strašnog navijača. Čuj neka uzme drugi klub titulu.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Kako stvari stoje mi i Siroki za titulu. Neka i Siroki uzme titulu ne bi mi bilo krivo a mi drugi i uzmemo kup

-
- Kontakt:
Šta bi sa onim iz Kalesije , jel potpisao za nas ?
- invincible1921
- Kontakt:
ma brate i meni je drag vako,ali realno je da ne zna igrat fudbal bas nikako.Nadoknadi borbenoscu to,ali nije to uvijek dovoljno,pogledaj samo koliko lopti izgubi kada pokusa krenut naprijed a i zna ispast strsano...BlueBoy1921 je napisao/la:Ja ne znam sto ste urdinova uzeli na zub momak je ekstra igrac I onaj centarsut s pola terena veci promasaji su nase uzdanice svraka, jamak, selimovic koji jako sporo igraju. Treba brze I manje komplikovanije igrati.
=\_1921_/=