Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 19:07

ma ozb ne znam nista o tome sta sada ? jel vracen dug ? ili dio njega
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 19:10

reds je napisao/la:ma ozb ne znam nista o tome sta sada ? jel vracen dug ? ili dio njega
kad bi radio u računovodstvu kluba, znao bih ti reći. ovako pretpostavljam da će na dugove otići i koje pojačanje, ionako vam Benitez svako treće pojačanje ubode.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 19:14

osgood je napisao/la:
reds je napisao/la:ma ozb ne znam nista o tome sta sada ? jel vracen dug ? ili dio njega
kad bi radio u računovodstvu kluba, znao bih ti reći. ovako pretpostavljam da će na dugove otići i koje pojačanje, ionako vam Benitez svako treće pojačanje ubode.
pa kakva pojacanje sad ... bolje je svih 330 miliona £ dati da se vrate dugovi i onda mislim da na ostane neki 20 ili 30 miliona jos da vratimo i to je to ili jos bolje da se da 300 miliona £ kako bi se vratili dugovi a 30 miliona £ za pojacanja ali sa rafom se nikad ne zna :roll:
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 19:17

reds je napisao/la:
osgood je napisao/la:
pa kakva pojacanje sad ... bolje je svih 330 miliona £ dati da se vrate dugovi i onda mislim da na ostane neki 20 ili 30 miliona jos da vratimo i to je to ili jos bolje da se da 300 miliona £ kako bi se vratili dugovi a 30 miliona £ za pojacanja ali sa rafom se nikad ne zna :roll:
to bi vam bilo najpametnije, ali treba misliti da ste u euro ligi trenutno, a ne znate hoćete li iduće godine biti u Ligi šampiona... tako da bi po meni trebalo malo i na pojačanja misliti, bar osigurati neke igrače za iduću sezonu...

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 19:19

reds je napisao/la:
osgood je napisao/la:

Ne ba dug se wraca postepeno znaci ameri su izasli iz finansiske krize znaci wec imaju 330 miliona da otplate dug ali ence odma dat swe da wrate wec za nekih 10 godina ce se to postepeno wracat.. zato sad kruze glasine za owo masowno dowodjenje nowih igraca ako oni daju jedno 80 miliona i da prodamo i mjenjamo mozemo dowest 4-5 kvalitetnih igraca
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 19:28

možda bi bilo najbolje za vas, od tih para, da Rafi vidite leđa ? :roll:

dok to ne bude bit ćete loserpool...bar tako sad izgleda

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 19:38

osgood je napisao/la:možda bi bilo najbolje za vas, od tih para, da Rafi vidite leđa ? :roll:

dok to ne bude bit ćete loserpool...bar tako sad izgleda

/IGNORE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2009, 19:42

Phill Jackson je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Slazem se za Chamakha i Adriana,,a na krilu bi volio nekog od ovih:Milner,Elia,Krasic,Mata,Ozil,Turan Arda il Jesus Navas
Milner najjaci.Za Chamakha je zagrijan i Arsenal,pa bi to teze bilo uzet' sigurno bi bolje uslove dao Wenger.Adriano i Pandev malo bolje rjesenje.
Nisam bas siguran u to,,zbog te njegove velikodusnosti su ih Hleb i Flamini napustili koji su im bili medju glavnim igracima,, zao mu bilo ponudit im malo vise kesa i bezze izgubise takva 2 igraca..jest da Flamini nije nesto u Milanu al u Premiershipu je odlican bio,isto i za Hleba vazi
Wengeru treba jos jedan napadac,pa bi se namucio da mu da dobre uslove,a kol'ko ja znam Ameri ne daju para ni za transfere ni za plate.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 19:44

ma ovi igraci jedwa cekaju da dodju u neki veliki klub poput arsenala ili liverpoola tako da nije problem to za uslowe ja misl.. samo pare za transfer

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 dec 2009, 20:36

rafa uvijek se izvuce kada bude odlucna utakmica, npr. protiv man utd-a, tu je trebao dobit otkaz, i pobjedio man utd, i ostao na klupi.

jos nesta, sta vam dodje Banfield iz argentine :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 dec 2009, 20:58

YNWA je napisao/la:
zasto idiotski :?: aquilani je dosta ofanzivniji igrac od mascha, a i masch ej vec imao zuti karton i lahko se moglo desiti da pocrveni do kraja utakmice, sto se tice lukasa ne znam zasto toliki napadi na njega, momak je bio jedan od boljih na terenu u ovoj utakmici, ja bi bio prezadovoljan kad bi odigrao svaku utakmicu ko jucer, zar je lukas kriv sto je gerrard slabo odigrao:?: zar je lukas kriv sto benayouna nije nigdje bilo :?: zar je lukas kriv sto je johnson dao sam sebi gol :?: zar je lukas kriv sto je torres masio 100% priliku :?: zar je lukas kriv sto nije dosuđen cisti penal za nas :?: lukas je postao dezurni krivac i za sve je on kriv, istina to je zasluzeno postao jer je odigrao dosta losih utakmica

po mom misljenju lucas definitivno sinoc nije bio najlosija karika,johnson i benayoun su definitivno bili najlosiji,johnson je bio krivac za oba gola,a benayoun je citavu utakmicu bio izgubljen i upravo zbog toga ne znam zbog cega je trebalo toliko vremena da ga izvede iz igre...pa da je benayoun babel,ne bi ocima vidio drugog poluvremena :roll: lucas je trenutno slab igrac,ne znam kako ce se dalje razvijati ali mozda i bude nesto od njega a mozda i jos vise propadne...ali meni je lucasa zao iz cistog razloga sto mislim da je benitez kao i navijaci i svi u klubu BIO SVJESTAN DA IGRAC KAO LUCAS NE MOZE DRZATI NASU SREDINU I DA TREBAMO IGRACA KOJI TO MOZE,KAO STO JE NEKAD BIO ALONSO,MISLIM DA JE BENITEZ BIO SVJESTAN DA JE 2 (ODNOSNO SAD SKORO 4 MJESECA) PREDUG PERIOD DA JEDNU TAKVU ULOGU DA IGRACU KAO STO JE LUCAS...i nazalost sada citav klub ispasta zbog onoga sto smo mi od pocetka znali :!: Takodje,sinoc je bilo do citavog tima a ne samo do pojedinca,jer umjesto da se krene hrabro prema golu,igra nam je bila kao da je igracima svejedno pobijedili ili izgubili :!: :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 21:28

Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2009, 21:34

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..
e **** te u "w" i **** ti uciteljicu i onoga ko te gramatiku ucio!
Prevrni par stranica,pa ces vidjet' intervju nekog navijaca Liverpoola iz Liverpoola,sta govori o Lucasu.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 14 dec 2009, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 21:36

evo sta nam treba pod hitno jedan playmaker da povezuje igru i to sto je radio xabi i po mogucnosti jedno expresno krilo brzo malo poput walcota ili lennona ili wright philipsa a ako nam se ukaze prilika i villu posto ce otici 100 % a vidim imamo sad malo love :D ali prvo pokusati dovesti playa ali ne znam koga ??? od krila mozda RVD nije los igrac ili cak silva posto je povrijeden dugo mozemo ga dobiti bar za koji milion manje :) ali onaj mali mata ce biti igrac extra sve je moguce :D
a sto se tice lucasa od njega nikad nece biti nista jer u liverpoolu igra zadnjeg veznog a kad je proglasen najboljim igracem SP do 20 god igrao je ofanzivnog veznog tako da.....
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 21:42

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..
Jos je bio kapiten Gremia i s njima je do finala il polufinala Copa Libertadoresa doso,pa je i najmladji igrac koji je dobio nagradu za najboljeg igraca Brazilske lige pored tolkog broja extra zvijezda koje su prosle kroz tu ligu,,i opet ponavljam da smo pobjedili Barsu i inter za njegov potpis.

Kolko sam primjetio Lucas bolje igra u velkim tekmama nego u ovim "manjim",,npr. protiv Arsenala,Utd.helsea i Lyona je bio medju tri nasa najbolja igraca.

U gremiu je imo slobodu u igri i cesto se iz drugog plana ubacivo strijelac bio dok je u Engleskoj sve podredjeno kolektivu i svaki lopta mora u Gerrardovim il Torresovim nogama,,da je u nekoj drugoj ligi siguran sam da bi pokazo o kakvom se igracu radi,,inace Brazilci nikad nisu bili nesto extra cjenjeni u Engleskoj i vecini se tesko naviknut na klimu i nacin zivota.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 21:51

Prevrni par stranica,pa ces vidjet' intervju nekog navijaca Liverpoola iz Liverpoola,sta govori o Lucasu.
Hebo te nawijac liverpool pogledaj sta statistika kaze!znaci ti formiras svoje misljenje na osnovo neceg sto je neki tamo kreten izjawio.. lucas i mascerano imaju najvise presjecenih lopti a lucas je medju 5 igraca koji su najcesce presjekli loptu klizecim startom.. Zbog takvih kao sto si ti forumasa koji sire svoje primatsko vidjenje SAMO JE LUCAS KRIV, SAMO JE RAFA KRIV ljudi ne vide da je citav kolektiv u krizi, Koliko god kriv bio lucas kriv je i gerard i torres i svi ostali..

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 21:56

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Hebo te nawijac liverpool pogledaj sta statistika kaze!znaci ti formiras svoje misljenje na osnovo neceg sto je neki tamo kreten izjawio.. lucas i mascerano imaju najvise presjecenih lopti a lucas je medju 5 igraca koji su najcesce presjekli loptu klizecim startom.. Zbog takvih kao sto si ti forumasa koji sire svoje primatsko vidjenje SAMO JE LUCAS KRIV, SAMO JE RAFA KRIV ljudi ne vide da je citav kolektiv u krizi, Koliko god kriv bio lucas kriv je i gerard i torres i svi ostali..
jes ti razmisljao da pocnes da navijas za neki drugi klub ???
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 dec 2009, 22:02

jes ti razmisljao da pocnes da navijas za neki drugi klub ???[/quote]

Ti ces mi reci..Jedini koji mogu pocet nawijat za drugi klub owdje jesu forumasi tipa ti i owaj junak kojim je slava u glavu udarila, odjednom hoce trofeje, urlaju kad izgubijmo,uvijek krive rafu i lucasa za sve..Vi svojim postovima ovdje prevrcete ove ljude i namecete im svoje POGRESNO misljenje, Ako hoces trofeje i super zvijezde navijaj za barcelonu ili real, za liverpool se navija jer ima druge vrjednosti

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 22:06

Torres Da Killa.!. je napisao/la:jes ti razmisljao da pocnes da navijas za neki drugi klub ???
Ti ces mi reci..Jedini koji mogu pocet nawijat za drugi klub owdje jesu forumasi tipa ti i owaj junak kojim je slava u glavu udarila, odjednom hoce trofeje, urlaju kad izgubijmo,uvijek krive rafu i lucasa za sve..Vi svojim postovima ovdje prevrcete ove ljude i namecete im svoje POGRESNO misljenje, Ako hoces trofeje i super zvijezde navijaj za barcelonu ili real, za liverpool se navija jer ima druge vrjednosti[/quote]

sta se ti navrco bolan haloo eto mi svi glupi samo ti pametan samo tebi lucas valja :roll: citiram:"SAMO JE LUCAS KRIV, SAMO JE RAFA KRIV ljudi ne vide da je citav kolektiv u krizi, Koliko god kriv bio lucas kriv je i gerard i torres i svi ostali.." ovo ne znam jel smijesno ili zalosno zbog koga smo izgublili protiv ville zbog torresa jel ... lucas je zabio eurogol ali sam sebi.... itd nikome nije dobar samo tebi jeste svi mi glupi ti pametan svaka cast ;)
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 dec 2009, 22:06

haj obojica sklonite to w :mrgreen:

morate li se vrijedjati odmah...sasvim je normalno sto svi imamo razlicita misljenja,ali morate li odmah one "suprotne" nazivati svakakvim imenima...u biti mi svi navijamo za dobrobit liverpoola samo sto to vidimo na razlicite nacine....

nije to samo lucas,...evo zasto spearing nikad ne dobija sansu ? plessis?21 mu je godina,sta vise cekati :?: Lik je jednu utakmicu prije dvije godine odlicno odigrao i nikad vise sanse nije dobio :!: pacheco? daj Boze da nemeth dobije priliku kad se vrati :roll: ayala :?: od kellya puno ocekujem,al sumnjam da ce se on vala nesto puno naigrat

niko ne kaze da lucas kao mlad igrac nije trebao dobiti sansu,ali je PREGLUPO da se nasa sredina oslanja na jednog takvog igraca,on nema pokrica,on ako napravi gresku nema nekog na koga se moze osloniti i ko bi mu mogao pomoci da tu gresku ispravi...

e to su te neke stvari koje se ne mogu uporediti,a benitez nije covjek koji ce rizikovat,on je jednostavno tip koji ce radije cuvati rezultat 1 :0 nego ici po jos jedan pogodak,isto tako ga je strah umjesto lucasa ubaciti nekog drugog,ili mu mozda dodati jos nekog igraca,jednostavno,strah ga je pokusati :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.