Ja vec odigrao.Tribalian je napisao/la:I ti @ Rooney, takodjeCartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne sekiraj se. Kad sam ja to propustio neku utakmicu?Cartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.
Edit: @forza-u ti uganjaj, on se zna preko ljeta uspavat.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 10 avg 2013, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Sutra od prve minute Januzaj i Carrick u vezni red, na krila Nani i Zaha nadam se.
Poslao sam mu poruku, znas da sam ja odgovoran kapiten.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne sekiraj se. Kad sam ja to propustio neku utakmicu?Cartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.Najspremniji igrač uvijek bio. Baš kao i imenjak.
Edit: @forza-u ti uganjaj, on se zna preko ljeta uspavat.
Da ne bude OT:
Evo ko ima koliku placu u Unitedu: http://www.tsmplug.com/richlist/manches ... ries-list/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od Younga samo Rooney i RVP vise, sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
oj ode li rooney to nam je kraj i postajemo ko lfc sigurno,odlazak bukvalno znaci pocetak kraja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Robin van Persie :"Rooney je bio jedan od razloga zašto sam potpisao za United i naravno da bi svi htjeli da ostane"
Ovo je najpametnija stvar koju je mogao reci
.
Ovo je najpametnija stvar koju je mogao reci
David Moyes confirms Nani, Ashley Young and Wayne Rooney will not be travelling to Wembley.#MUFC
Bilo bi odlicno kada bi dosla ponuda za Rooneya iz PSG ili Monaca, pa da im prodamo ga za 40 mil.BoBo89 je napisao/la:David Moyes confirms Nani, Ashley Young and Wayne Rooney will not be travelling to Wembley.#MUFC
Prodati:
Younga
Valenciu
Andersona
Smallinga
Dovesti:
Ronalda,
Reusa,
Gundogana
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Nije ovo FM! U ovom prelaznom roku nece niko doci niti ce otici.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Jarane, sve ima svoju cijenu na ovom svijetu, pa tako i ovi fudbaleri..!! mozda je drasticno toliko igraća prodati, ali ova tri je moguce dovesti!neo je napisao/la:Nije ovo FM! U ovom prelaznom roku nece niko doci niti ce otici.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ashley Young 27 £120k 3 years
Poslije Rooneya i Van Persija najplaceniji
Neshvatljivo je da klub takvom panju dao takvu platu, to je jos jedan razlog da ga se sto prije rijese!
Danas nesto ovako :
DDG
Rafa--Evans--Vidic--Evra
Valencia--Carick--Ando--Zaha
Kagawa
RVP
Danas nesto ovako :
DDG
Rafa--Evans--Vidic--Evra
Valencia--Carick--Ando--Zaha
Kagawa
RVP
- majestic24
- Kontakt:
Young nije ni jednom u Unitedu igrao na svojoj standardnoj poziciji a to je poluspica. Isti taj "panj" sta vi kazete je razvaljivao u Villi a jos uvjek je jedan od najboljih kad igra za reprezentaciju. Ferguson jest jedan od najboljih trenera svih vremena,ali imao je dosta mana a jedna od tih je prebacivanje igraca s jedne pozicije na drugu. Young,Anderson,Jones,Rooney(dobro,za ovog manje vise je svejedno),kagawa
P.S
Nani,Rooney i Young nisu u konkurenciji za danasnji mec.
P.S
Nani,Rooney i Young nisu u konkurenciji za danasnji mec.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Šta je tu cudno? Reci razlog zasto ne bi doveli Ronalda?LenBias je napisao/la:dovesti ronalda?
Nije produzio ugovor sa Realom, sam kaže već 1000 puta da mu je OT najdraži dio karijere!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nista lakse od dovodjenja Reusa, Ronalda i Gundogana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
produzenje ugovora u real madridu je neminovnost, mislio sam da su svi toga svjesni, pa njemu bukvalno nista ne fali tamo a nema sanse da mu united moze vise dati i pruziti, nebitno u kojem smislu, treba biti realanEPL je napisao/la:Šta je tu cudno? Reci razlog zasto ne bi doveli Ronalda?LenBias je napisao/la:dovesti ronalda?
Nije produzio ugovor sa Realom, sam kaže već 1000 puta da mu je OT najdraži dio karijere!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- majestic24
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:produzenje ugovora u real madridu je neminovnost, mislio sam da su svi toga svjesni, pa njemu bukvalno nista ne fali tamo a nema sanse da mu united moze vise dati i pruziti, nebitno u kojem smislu, treba biti realanEPL je napisao/la:Šta je tu cudno? Reci razlog zasto ne bi doveli Ronalda?LenBias je napisao/la:dovesti ronalda?
bas mu nista nefali??
-nema trofeja
-nema individualnih nagrada
-nema podrsku saigraca
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nisam rekao da je lahko, ali za prave novce može doći. Ko je mogao RVP zamisliti u Unitedu???Monolog je napisao/la:Nista lakse od dovodjenja Reusa, Ronalda i Gundogana.
Možda teže bi bilo Reusa dovesti, ali vjerujem da Gundogana nije problem.
Ronalda je lakse dovesti nego Beyla.
Mislim da United može od postojecih sredstava za transfere+ prodaja Rooneya i jos kojeg igraca prodati, napraviti raspolozivih sredstava dovoljno za dovođenje ovakvih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.