FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 10 avg 2013, 23:03

bagrcavi je napisao/la:Ma ti si debil. :mrgreen: Al' šta da se radi, tamo je zayebana situacija, pa nije čudno što tako nakaradni ispadate.
S kim si, takav si !
Ja te volim, volim Željo..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2013, 23:05

Dobro ja mozda i jesam debil, ali sta bi onda ti bio?
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2013, 23:09

AllGunsBlazing je napisao/la:Dobro ja mozda i jesam debil, ali sta bi onda ti bio?
Ja sam ti prijatelj koji će ti pomoći da što lakše proguraš kroz život.Ali prvi korak ka rješavanju problema je priznanje.Ti si priznao i sad ti možemo pomoći.Jer postoje institucije koje se bave takvim slučajevima.Uz Božiju pomoć sve će biti bolje.
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2013, 23:12

:lol: :lol: Ako si ti kljuc mog oporavka odoh se ja baciti u Bosnu, lakse mi je. Jel te bilo strah danas?
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2013, 23:17

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: Ako si ti kljuc mog oporavka odoh se ja baciti u Bosnu, lakse mi je. Jel te bilo strah danas?
Evo vidiš nakon jednog dobrog i pozitivnog koraka napravio si dva loša.Taman ustanovimo problem,priznaš sve i krenemo u rješavanje tog problema, a onda tebi dolaze suicidne misli.A nakon toga, kao šlag na tortu, jedna debilna izjava, svojstvena samo momku koji ima ozbiljne psiho-fizičke poremećaje. :( :(
Sve se može izliječiti, ne brini se.
Nemoj više peglat živ bio, mogu ti pomoći i preko pp ako te nešto dalje interesuje.
DRUG NEBI TI PUNCA

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 10 avg 2013, 23:25

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: Ako si ti kljuc mog oporavka odoh se ja baciti u Bosnu, lakse mi je.Jel te bilo strah danas?
:lol: E svasta . :lol:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2013, 23:25

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: Sigurno si mijenjao gace kad si se vratio kuci, hajde nema veze, slijedeci put valjda neces..

Smijesan vam je prica, niko ne valja samo vi cvjecke.
Bro pa nismo svi debili da obavljamo fiziološke potrebe u donji veš.Većina nas zna da postoji WC.Možda bi ti bilo lakše kada bi znao da nisi jedini koji to radi, ali nažalost tako je...

Da ste vi yebali majku golmanu, Svraki, petom desetom, bio bi jedan komentar, dva u vrh glave.Ali šta je sad fazon psovanja i to oba Osima ? Jedan sjedi na tribinama, a drugi negdje kući vjerovatno i ne gleda utakmicu.Ili da ste Dini psovali pa haj i nekako.Uostalom što ste vi psovali ikako, kol'ko znam Čelik igra sutra.I ovim danas ste pokazali neku vrstu bolesti, riječ kompleks je izlizana, ali definitivno neka vrsta bolesne mržnje prema porodici Osim.
DRUG NEBI TI PUNCA

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 10 avg 2013, 23:35

nime_tm87 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Jel dobro igro vitez ?
Meni vala su se dojmili kao krkanska ekipa bas im je teren fino odgovorao da razviju svoju igru ovi su nasljednici travnika taman se travnik malo smirio dodju drugi mesari...
krkanska ekipa vas drzala u vasoj polovici 85 minutauz velikodusnu pomoc suca bas ste prvaci smijesno..........

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 10 avg 2013, 23:37

pa gdje su ovi admini ovo postaje cirkus,ovi zenicani nek lijece negdje drugo svoje komplekse,i usput jeste preboljeli udarni :lol: :lol:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 10 avg 2013, 23:37

propuh je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Jel dobro igro vitez ?
Da se onoliko ne valjaju jos bi bili i dobri, cak mislim da bi nas i uzeli. A ovako nadmasili su i travnik, ekipu da vise pada i trazi faul i kad postoji i kad ne postoji nisam gledao.
ma ti si smijesan prijatelju ako se netko valjao to su oni vasi baletani u Vitezu bi primili glat 3 komada

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 avg 2013, 23:44

Bio sam na utakmici, evo par zapazanja:
-pobjedili smo i to je najbitnije, koga god i u kakvoj god igri dobijemo u gostima, ne treba kritizirati,
-danas su navijači Želje pokazali nivo, bio sam ponosan i svaka čast,
-bio sam vrlo blizu sefa, gospodski je podnio uvrede uz komentar da je bolje da paznju usmjere na njega jer su ostavili na miru naše na terenu,
-nemojte se prepucavati ni skim, ljudi, pustite ih nek pucaju od muke.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 avg 2013, 23:52

Teška utakmica danas protiv ekipe koja je napaljena bila na nas maksimalno,baš u kost su igrali,plus loš teren..
po meni su najbolje odigrali Hadzija i Kerla(danas bez greške,ako ovako nastavi bice super), također smo se i kao ekipa dobro branili nakon crvenog kartona i to me raduje jer nam ne bi oni mogli zabiti gola do sutra.Ove pobjede su mi baš drage,protivnik napada svim silama,i mi iz jednog dobrog izvedenog kornera zabijamo gol,pokazali smo po ko zna koji put da imamo pobjednički mentalitet, nakon ove pobjede su se opet pojavili pokemoni i sa uživanjem čitam šta pišu :mrgreen:
Hvala ti Željo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 10 avg 2013, 23:53

Željooooo je napisao/la:Teška utakmica danas protiv ekipe koja je napaljena bila na nas maksimalno,baš u kost su igrali,plus loš teren..
po meni su najbolje odigrali Hadzija i Kerla(danas bez greške,ako ovako nastavi bice super), također smo se i kao ekipa dobro branili nakon crvenog kartona i to me raduje jer nam ne bi oni mogli zabiti gola do sutra.Ove pobjede su mi baš drage,protivnik napada svim silama,i mi iz jednog dobrog izvedenog kornera zabijamo gol,pokazali smo po ko zna koji put da imamo pobjednički mentalitet, nakon ove pobjede su se opet pojavili pokemoni i sa uživanjem čitam šta pišu :mrgreen:
Hvala ti Željo
sve uredu al ovo za Kerlu,lik je po meni bas los
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 10 avg 2013, 23:58

kakav moras biti mozak da kazes da je sudija pomogao ekipi kojoj je iskljucio igraca pola sata prije kraja... bas za zabrinut se... ekipa Viteza se pokazala kao ekipa koja bi trebala izboriti opstanak... takodjer, vidi se da su igrali u rangu gdje pritisak sa klupe i terena, pa i samih tribina ima utjecaja na sudije... danas su oborili svjetski rekord po broju trazenih penala na jednoj utakmici... igraci su se vise koncentrisali na to kako izborit penal nego kako zabit... mi igrali ispod svojih mogucnosti cemu je kumovao los teren u velikoj mjeri... onaj sto je rekao da je teren na onom stadionu bolji nego na Grbavici nek se sam obrise sa foruma... najvaznije je da su nova tri boda na kontu i da biljezimo fantastican start prvenstva sto nije bio obicaj ranije... ukoliko ostanemo neporazeni u BL mislim da ce nasim konkurentima biti teze nego proteklih godina da se nose sa nama u borbi za titulu... ali dugo je prvenstvo i ne treba slaviti prije vremena... tekma po tekma i lagano...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 avg 2013, 23:59

mulumbu1921 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Teška utakmica danas protiv ekipe koja je napaljena bila na nas maksimalno,baš u kost su igrali,plus loš teren..
Hvala ti Željo
po meni je danas bio odličan,skoro svaki vazdušni duel je dobio i ako sam ga kritikovao u prethodnim utakmicama danas je zaslužio da ga pohvalim..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 11 avg 2013, 00:01

mulumbu1921 je napisao/la:
Hvala ti Željo
Kako bolan loš kad čovjek nijednu jedinu grešku danas nije imao ??? Po meni je eto danas čak i najbolje odigrao, Tomić poprilično loš i do crvenog kartona što me iznenadilo.. Svraka opet ništa,Adilović osim stative skoro ništa..
Željezničar za život cijeli !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2013, 00:02

Kerla je odlican u skoku mozda i najbolji al brate melja sa onom loptom. Ispucaj je dodaj igracu vrati golmanu ima mogucnosti on je gradi vuce ,i jednom je izgubio tako loptu mogli smo gol primiti.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 11 avg 2013, 00:02

@KosevskoHill haj uredu,nismo istu tekmu gledali :mrgreen:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 11 avg 2013, 00:06

mulumbu1921 je napisao/la:@KosevskoHill haj uredu,nismo istu tekmu gledali :mrgreen:
Jesmo brate istu tekmu gledali, pusti sebi opet utakmicu i vidjećeš da nijedne greške nije imao, odbrana generalno danas nije bila problem nego vezni red koji nije uspio nametnuti ritam i prenositi loptu prema naprijed.
Željezničar za život cijeli !

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 11 avg 2013, 00:08

Izvještaj: NK Vitez - FK Željezničar

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... r-0-1-foto
Another hero - another mindless crime.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, Lokomotifa, Taree i 31 gost.