Javi Martinez je postavio novi rekord u Bundesligu.I ako je sinoc usao pret kraj meca tacnije zadnjih 5.min u pobedi Bayerna nad Gladbach-om 3-1, spanac postavlja rekord: 28- odigranih utakmica u Bundesligu 28-pobeda.
Covjek mora igrat ljudiiiiiiiii

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovaj put uopste nisam dosao provocirati. Rijetko provociram.Neutral je napisao/la:@Valencia, što si mučki provokator, mrzitelj Bayerna, Pep-a, Bavarske te starog pape Benedikta.....![]()
Hannover, moglo je bolje, no problem koji se da riješiti.
Ti si iznimak.Kada je u pitanju odnos prema Bayernu imas dvije vrste ljudi,oni koji mrze i oni koji vole.To izmedju je vrlo rijetko.Bajern mi je gadljiv, ali ga ne mrzim.
Kada saberes malo vise ljeta, kada vidis sta je zivot, shvatis da ima puno vaznijih stvari od fudbala za koje treba cuvati energiju. Ako ti zivot nije sredjen ne mozes uzivati ni u cemu. Mrznja je destruktivna pojava koja uzima puno energije.samo_lijevo je napisao/la:Ti si iznimak.Kada je u pitanju odnos prema Bayernu imas dvije vrste ljudi,oni koji mrze i oni koji vole.To izmedju je vrlo rijetko.Bajern mi je gadljiv, ali ga ne mrzim.
Valencia je napisao/la:Kada saberes malo vise ljeta, kada vidis sta je zivot, shvatis da ima puno vaznijih stvari od fudbala za koje treba cuvati energiju. Ako ti zivot nije sredjen ne mozes uzivati ni u cemu. Mrznja je destruktivna pojava koja uzima puno energije.samo_lijevo je napisao/la:Ti si iznimak.Kada je u pitanju odnos prema Bayernu imas dvije vrste ljudi,oni koji mrze i oni koji vole.To izmedju je vrlo rijetko.Bajern mi je gadljiv, ali ga ne mrzim.
Nekad sam se tresao kada bi Junajtedu gorilo pod nogama, sada mi je gotovo svejedno. Sazrijevanje.
Posto su emocije dovedene u optimalno stanje, moze se voditi nepristrasna diskusija. I vodim je cesto sa ljudima koji simpatisu Bajern. Ti razgovori su bitno drugaciji od ove djetinjarije. Al **** ga, s kim si - takav si.
Ovako ce i Klare pisati na forumu za koju deceniju.
Laku noc!
Vjerujem da ti nedostaju stari dani bez obzira sto ima mnogo vaznijih stvari u zivotuValencia je napisao/la:Nekad sam se tresao kada bi Junajtedu gorilo pod nogama, sada mi je gotovo svejedno. Sazrijevanje.
Mah vjerujem da Klare ima i vise nego dovoljno godina, nego jednostavno covjek voli da se zeza pri pisanju postova.Valencia je napisao/la:Ovako ce i Klare pisati na forumu za koju deceniju.
Strasan grac, iako ce drug @valencia reci da mu je Gareth Bale bolji od RiberyaSemir BAYERN je napisao/la:
Zlatna lopta!?
Ovde si ga ubo skroz......100 % se slažem Zuckeru.....secer je napisao/la:ne mogu da vjerujem da medju nama ima insana koji kritikuju gvardiolu. amateri.
od 90 odigranih minuta, 70 min. je bio jupov a 20 pepov fudbal.
u tih dvajs minutica vidjesmo ono sto sto nikad ne vidjesmo u minkenu: bezbroj kratkih pasova, bezbroj kombinacija; ultra brzi fudbal na koji nijedan protivnik nece imat odgovor.
kojom se samo brzinom mijenjaju pozicije...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.