FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dimitrijevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dimitrijevic » 10 avg 2013, 21:07

Jako,jako bitna pobjeda i cestitke igracima.Vitez uopste nije losa ekipa i garantujem da su bolji od 6,7 ekipa sigurno.Slijede nam teska gostovanja protiv najboljih i ovo je fantastican pocetak sezone.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 avg 2013, 21:16

CARSON je napisao/la:HADZIC,KERLA I MANIJACI SVAKA CAST JAKO BITNA TRI BODA VITEZ UOPSTE NIJE LOSA EKIPA JOS KAD BUDU IGRALI NA SVOM TERENU TESKO CE IH NEKO DOBITI
SAMO JOS DA DODAM KAD SE VRATI SKALJIC,ZOLOTIC,KVESIC SIGURAN SAM DA CE OVO BITI PRAVO DOBRA EKIPA

gdje majke ti ubaci kerlu , bio je i ostace najveca rupa želje
odron od igraca i najmanje je zasluzio da igra u želji

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 10 avg 2013, 21:45

Rios je napisao/la:Uh,teska utakmica..Mnogi ce na ovom Vitezu polomiti zube..Sto se tice nas nije to bilo nimalo dobro danas,nije bilo igre,cak smo izgledali i fizicki slabije pripremljeni od njih u par navrata..Imali smo dvije fine prilike doduse al eto ostale neiskoristene..Sto se tice igraca danas se niko nije izdvojio posebno ni sto se tice pohvala ni sto se tice kritika..Sve u svemu ovo je utakmica za koju se s pravom moze reci igru brisi bodove pisi..
Gotovo da bih se složio sa tobom, ali ipak mislim da treba naglasiti vrlo dobru igru Kerle.

PS. Po meni nije problem toliko igra Adilovića koliko Svrake Muamera, lik jednostavno u zadnje vrijeme nezna kud goni.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 avg 2013, 21:47

lisander je napisao/la:
Adilovic je pao psihicki
gdje nece pasti kad ga na grbavici pojedinci kojih je sve vise docekaju kako docekaju a i na ovom forumu je tako valjda ne cita :D, slicno je bilo meni se cini prije dvije godine nebitno kad smo protiv olimpika na kosevu igrali u prvom dijeli kad nas je makabi nakantao i uvezali par losijih rez. na startu pa vecina raje onom karicu **** sve zivo a lik na golu nama treba rez. a svi mu psuju ala smo mi narod bas specifican ne branim adilovica, ono boli me za njega , dosao je igrati u zelju i tu cu ga podrzavati sve dok je nas igrac , nije neki kvalitet al opet daje golove, ovdje vecina pise podrzava amara osima a **** adilovicu sve pa hajmo onda reci do osima je sto ga drzi ha ja ne znam majkemi levati smo to je to ne znamo postovati ono bar malo sto valja a vamo lazara dizemo frajer jest se borio al krama zesca bio :D

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 10 avg 2013, 21:53

Iz Austrije :P
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: EdoM, dana/u 10 avg 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 avg 2013, 21:55

Ne trebaju ti dva Img koda :mrgreen:
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 10 avg 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 10 avg 2013, 21:56

Nisam vidio, ispravljeno, sorry :mrgreen:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 10 avg 2013, 22:09

Evo, da i ja napravim iz Danske :P
Za sve ti hvala Amare!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 10 avg 2013, 22:21

Sa onakvom igrom tesko da mozemo i do boda u BL. :roll:
Svaka cast Manijacima !
VOLIM TE ŽELJO !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 10 avg 2013, 22:27

sacekaj malo @karlovacko, da se slegne prasina oko šefa, polahko, doće sve na svoje, pa i bod jedan nije strašno. Vitez dobro odigrao, novajlije, protiv sampiona, hoce ljudi da se dokazu, a nafuraju se uvjek ekipe koje su tek dosle u ligu protiv najboljih, uvjek je tu naboj, stoga me ne cudi dobra igra Viteza danas. Borac istim rezultatom uzeo Vitez, jos kod kuce, dvije nerijesene, Olimpic i Celik. svakako da nije los start, nema poraza. Svakako ce bit zanimljiva tekma, a ova tri boda su samo jos jaci vjetar u leđa nama, jer poslije Borca ide laganiji raspored, samo izvuc povoljan rezultat.
Zadnja izmjena: Semir BAYERN, dana/u 10 avg 2013, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 10 avg 2013, 22:29

karlovacko je napisao/la:Sa onakvom igrom tesko da mozemo i do boda u BL. :roll:
Svaka cast Manijacima !
VOLIM TE ŽELJO !
A s igrom protiv travnika?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 10 avg 2013, 22:31

zubanovic89 je napisao/la:
karlovacko je napisao/la:Sa onakvom igrom tesko da mozemo i do boda u BL. :roll:
Svaka cast Manijacima !
VOLIM TE ŽELJO !
Brate ne znam jesi l' gled'o tekmu danas al' ono je dno ,dna.
Vazna su 3. boda ,to stoji al' treba se nesto uraditi sto se tice igre,nesto ...

Volim te Željo!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 10 avg 2013, 22:32

karlovacko je napisao/la:
Svaka cast Manijacima !
VOLIM TE ŽELJO !
Vazna su 3. boda ,to stoji al' treba se nesto uraditi sto se tice igre,nesto ...
Jesam, bio sam na utakmici. Teren loš, igrači viteza se naložili ko da im treba za života, a publika :roll:
Došao sam kući u devet, još sebi nisam došao čega sam se sve naslušao.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 10 avg 2013, 22:36

Vazna su 3. boda ,to stoji al' treba se nesto uraditi sto se tice igre,nesto ...[/quote]
Jesam, bio sam na utakmici. Teren loš, igrači viteza se naložili ko da im treba za života, a publika :roll:
Došao sam kući u devet, još sebi nisam došao čega sam se sve naslušao.[/quote]
Eh pa eto onda ,ne znam sta ti trebam reci vise .
Sta ce stoka iz niceze .Sta se danas sve izgovaralo ,...Ni u BL se onol'ko ne psuje i ne vriedja.
SRAMOTA !

Volim te Željo!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 10 avg 2013, 22:50

a odron i naši momci koji iz tekme u tekmu psuju adiloviću majku zeničku, red je više stati na loptu
Il club piu titolato al mondo!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2013, 22:53

:lol: :lol: :lol: :lol: Cuj stoka? Eto nek ste vi nesto bolji, rekao bi covjek da se kod vas nikako ne psuje, ocigledno da ne budete na sjeveru u poluvremenu. Smekeri.
Celik!3,2,2.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 avg 2013, 22:54

Igru danas zaboraviti, okrenuti se onim jajarama i hrabro u kost kako znamo do nova 3 boda!Danas sam ponosan na naše momke vidjelo se da možemo i bunker odigrati kad treba!Danas bih izdvojio Kerlu, Jamaka i Hadžiju bili su najbolji na terenu.Zbog jedne stvari sam jako ponosan, a to su izmjene, od tri koje smo uradili, dvojica golobradih mladića su ušla i odradila svoj posao na visokom nivou, izdvojio bih malog Sadikovića koji će biti nosilac naše igre u budućnosti, mali je zvjerka samo takva.NDanas nije igrao Ara mala povreda na treningu ništa ozbiljno biće spreman za jajare!
Grbavica naš je Hram!!!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 10 avg 2013, 22:56

DonPippo9 je napisao/la:a odron i naši momci koji iz tekme u tekmu psuju adiloviću majku zeničku, red je više stati na loptu
Ma to nisu navijaci brate vjeruj mi .

Volim te Željo!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2013, 23:01

bagrcavi je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: Cuj stoka? Eto nek ste vi nesto bolji, rekao bi covjek da se kod vas nikako ne psuje, ocigledno da ne budete na sjeveru u poluvremenu. Smekeri.
Pa yebo mater jesi li ti normalan ?
I normalan i kulturan, za razliku od tebe.
Celik!3,2,2.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2013, 23:03

Prvo bi malo o Vitezu ili ti ga arsenalu :mrgreen: klasicna drugoligaska ekipa, i koriste se tim metodama u igri, nema istrcat kontru jer te sasjeku po nogama, bezbroj povlacnja za dres, pritisak sa klupe i tenzije sa tribina i velika pozrtvovanost ko je igrao lopte zna da je tesko igrati lopte u ovakvom ambijentu, po meni Vitez je kombinacija Travnika i Oraskih labudova, vjerute da ce se o Varupi nakon ovih pricati u lijepom kontekstu.

Sto se tice nas nije to ni lose kao sto neki pricaju da nam je uslo sve sto je bilo pricali bi o puno vecoj razlici, ona akcija vrhunska kada izbacuju Svraku a ovaj ubacuje za Adilovica koji pogadja stativu ili ono skidanje lopte sa linije nakon suta svrake imali smo jos par sansi koje nismo iskoristili tipa ona kada Stanic odluci sam da dribla a pri tome mu slobodna dva nasa na 16 metara.Donekle opustanje nakon gola i napravimo glupost i ostanemo sa igracem manje, hvala Bogu pa smo se zabunkerisali i nismo izigravali nikakvu pamet i ono sto je najvaznije donijeli smo tri boda kuci i prvi smo gdje nam je i mjesto.

Neki dan citam o terenu i neko napisa da kamberovica polje ima dobar teren, cak bolji i od Grbavice :lol:, livada, pasnjak al klasican Grba je za ono televizor u boji.
Sudjenje u skladu sa danasnjom utakmicom, domaci su uspjeli sa namjerom da sudiju stave pod pritisak a ovaj imao kikseva i na njihovu a Boga mi i pofino na nasu stetu.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 avg 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 40 gostiju.