NK Troglav 1918 Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la badblueboylivno » 24 jul 2013, 11:43

Kvoruma sigurno nije bilo - zato sam i rekao da će se javiti ljudi s tvrdnjom da je izabrana uprava nelegalna.

Ali mi to ne smeta - svi članovi (34, jedan je umro) su bili pozvani, sastanak se organizirao kad su svi slobodni da ne bude izostanaka, i opet se pojavi nešto više od trećine ljudi. Došli su oni kojima je stalo da se nešto uradi.
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 jul 2013, 23:53

Klupski povjerenik je objavio financijsko izvješće.

Evo ga za 2012. godinu (1.1.-31.12.) https://docs.google.com/file/d/0B9vS_7K ... edit?pli=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ga za 2013. godinu (1.1. do danas) https://docs.google.com/file/d/0B9vS_7K ... edit?pli=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 jul 2013, 12:27

Za danas je najavljen sastanak s igračima, odnosno prozivka, u 17:00 sati - 19 dana prije prve utakmice.
Hayley <3

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 jul 2013, 12:35

badblueboylivno je napisao/la:Za danas je najavljen sastanak s igračima, odnosno prozivka, u 17:00 sati - 19 dana prije prve utakmice.
:?

sreća vaša pa je odgođeno za sedam dana prvenstvo, naši treniraju već 25 dana
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 jul 2013, 13:06

Onda se može reći da je Troglavu na ruku išao raspored jer se u prvih 4-5 kola igra protiv svih kandidata za Premieršip (kod Slobode, Jedinstva, GOŠK-a, kući protiv Radničkog i Bratstva), tako da se može reći da od šestog kola i domaćinstva Banovićanima za Troglav počinje prvenstvo.

Samo se nadam da će se danas srediti nešto pa da to krene.
Hayley <3

ciwili
Kontakt:

Post Postao/la ciwili » 30 jul 2013, 00:04

i jel se krenulo ima li ista novo?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jul 2013, 00:13

Bila je prozivka, treninzi kreću sutra.
Hayley <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 jul 2013, 00:14

badblueboylivno je napisao/la:Bila je prozivka, treninzi kreću sutra.
Auuu tek od sutra treninzi, ne gine vam onda opet petaka na Tusnju :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 jul 2013, 00:19

kao znak izvinjenja što su na "nesportski" način ispali iz lige (njihova sreća pa će opet istu igrati), Sloboda treba da ih isprati sa 3 komada u mreži :mrgreen: bolje nego 5 ili više :D

je l' pošteno moderatoru? :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jul 2013, 00:22

Vidjet ćemo, samo da se dođe do te utakmice, da se oformi momčad i da se krene u ligu.

JTS, žao mi je što vas ždrijeb nije spojio s nama u Livnu pred kraj prvenstva pa da ponovimo Rudar iz 2007. :(

Šalu na stranu. Teško bi se išta moglo očekivati i da su nam bili normalni uvjeti, a ovako još teže. Ionako nam, kako sam pisao, prvenstvo počinje tamo u petom-šestom kolu.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 30 jul 2013, 23:03

kakvo je stanje najbolje bi bilo da liga nepođe nikako-opet je sve palo na igrače koji više nemaju razumjevanja za klubske probleme.Bilobi mi drago da se sve tonekako riješi i DA NAM SLOBODA DA 5KOMADAAMI NJIMA NA PROLJEĆE JEDAN VRIJEDAN TRI BODA I DA DA IM VRATIMO ZA NEPOŠTENE IGRE U PROŠLOM DJELU-SLOBODA MI JE BILA JEDAN OD NAJDRAŽIH KLUBOVA U BIH AL POSLIJE ONOG IZ ZADNJEG KOLA TO JE PROŠLOST-NAŽALOST

ciwili
Kontakt:

Post Postao/la ciwili » 05 avg 2013, 12:30

bartulica i pervan pojacanja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2013, 02:04

plavobijeli je napisao/la:kakvo je stanje najbolje bi bilo da liga nepođe nikako-opet je sve palo na igrače koji više nemaju razumjevanja za klubske probleme.Bilobi mi drago da se sve tonekako riješi i DA NAM SLOBODA DA 5KOMADAAMI NJIMA NA PROLJEĆE JEDAN VRIJEDAN TRI BODA I DA DA IM VRATIMO ZA NEPOŠTENE IGRE U PROŠLOM DJELU-SLOBODA MI JE BILA JEDAN OD NAJDRAŽIH KLUBOVA U BIH AL POSLIJE ONOG IZ ZADNJEG KOLA TO JE PROŠLOST-NAŽALOST
Ma druze ostali ste u ligi. Vidis da je liga nakaradna namjestena i mi sa Tk imamo najvise ekipa i vjeruj mi svako svakog zeli zakinuti jer smo komsije. Mi smo morali negdje traziti neko da nas sa TK i ispostuje a mi smo tako ispostovali Banovice ebiga. Ja nisam za takvu ligu ebo to.Ja nisam bio ni da nas u PL ostave neki koji bi nas pustili, ali kad vidim da su oni davali Slaviji i drugim onda si ocekivao da te jeko i od tvojih blizih pogura,medjutim mi to nismo imali i zavrsilo je kako je zavrsilo? Nadam se da cete se stabilizovat i igrati sabnama ovu ligu, ipak ste vi ekipa sa PL iskustvom tako da vam zelim puno srece da se izvucete iz ovih problema
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 avg 2013, 09:38

Bas mi je ja zao, ali iskreno, ako se NK Troglav iz Livna ugasi, pa vi ste jedini normalan klub iz tog dijela drzave, ne mogu da shvatim da se gasi takav jedan klub, a klubovi poput Branitelja, GOSK-a i inih drugih iz tog dijela opstaju na bog zna kakv nacin ( mada svi znamo kako se finansiraju )......lijep pozzz iz Tuzle sa nadom da ce te naci nacin da se i dalje takmicite
🔴⚫️

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 avg 2013, 15:18

Da, gašenje ovog kluba je propast, ali ništa neočekivano. Klub je užasno vođen zadnjih 15-ak godina i ovo je rezultat.

Što se tiče ovih nabrojanih i sličnih klubova, yebat ga, u razdoblju nakon rata sve je otišlo dolje, sve hrvatske tvrtke u BiH imaju podružnice po hercegovačkim selima (ovaj kraj naginje Hrvatskoj, a od njih imamo kuratz), jake livanjske firme (Bosna Livno, kažu najjača jugoslavenska kompanija za prijevoz ljudi, pa Livtex koji je bio strašan proizvođač tekstila) propale pri privatizaciji ko Grčka i eto ti ga... nema se novca, nema se interesa kod onih par koji imaju novac, politički sukobi, ovo ono, i ugasi se 95-ogodišnjak, u smeće se baci velika i bogata povijest, a 200-tinjak djece se prepušta ulici.
Hayley <3

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 10 avg 2013, 15:40

badblueboylivno je napisao/la:Da, gašenje ovog kluba je propast, ali ništa neočekivano. Klub je užasno vođen zadnjih 15-ak godina i ovo je rezultat.

Što se tiče ovih nabrojanih i sličnih klubova, yebat ga, u razdoblju nakon rata sve je otišlo dolje, sve hrvatske tvrtke u BiH imaju podružnice po hercegovačkim selima (ovaj kraj naginje Hrvatskoj, a od njih imamo kuratz), jake livanjske firme (Bosna Livno, kažu najjača jugoslavenska kompanija za prijevoz ljudi, pa Livtex koji je bio strašan proizvođač tekstila) propale pri privatizaciji ko Grčka i eto ti ga... nema se novca, nema se interesa kod onih par koji imaju novac, politički sukobi, ovo ono, i ugasi se 95-ogodišnjak, u smeće se baci velika i bogata povijest, a 200-tinjak djece se prepušta ulici.
Zalosno
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 avg 2013, 17:00

jel definitivno troglav odustaje od lige il ce se jos malo sacekat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 10 avg 2013, 17:42

Ja sam davno najavljivao ovakvu situaciju i nemogu da shvatim gradonačelnika i ljude oko njega da im je Troglav vruć krompir.Nađu se novci i pravi se glazbena škola koja će koštati par miliona maraka a nema novca nekih 100-200 o00 km da se napravi tribina i da se 100 godišnjak ne ugasi-očito su ovi odlučili da naprave što niko u povjesti ovog kluba nije učinio.Mislim da vlast želi klub ugasiti i one terene prenamjeniti u nešto drugo,nažalost nas Livnjaka koji volimo klub i neželimo da mu se ovo desi-šta se to nas pita.Troglava treba očito fuzionirati sa Kamešnicom i gurnuti što dalje od grada.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 10 avg 2013, 18:48

tuzno sta se desava sa troglavom , pa sjecam se kad ste bili respektabilan tim u premier ligi , imali onog napadaca ROBERT REGVAR , strasan igrac ... ovaj klu ne zasluzuje gasenje , izadjite na ulice !!! pozz iz tuzle

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 avg 2013, 21:13

staragarda je napisao/la:jel definitivno troglav odustaje od lige il ce se jos malo sacekat
Nema još ništa službeno, ali odigravanje utakmice u Tuzli i kretanje u prvenstvo će biti čudo, kao da recimo Livno dobije organizaciju Olimpijskih igrara. :(
RUDARSKA2 je napisao/la:tuzno sta se desava sa troglavom , pa sjecam se kad ste bili respektabilan tim u premier ligi , imali onog napadaca ROBERT REGVAR , strasan igrac ... ovaj klu ne zasluzuje gasenje , izadjite na ulice !!! pozz iz tuzle
Da, u prvoj sezoni bili 10., najbolja momčad proljeća, čini mi se... Regvar bio fantastičan napadač, sjajnih igrača je tu bilo još, recimo Darko Butorović koji je bio standardan igrač Hajduka u sezoni 94/95 kad su igrali četvrtfinale Lige prvaka, Goran Brašnić na golu... ubilo se Pitare u gostima 3-1 (hattrick Regvara), protiv Želje imalo 3-1 pa suci doveli na 3-3 (penal u 100. minuti :D)... :(
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.