FK Radnički Lukavac

benzz
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la benzz » 10 avg 2013, 03:07

staragarda je napisao/la:
studeni je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića. :o
Koju posluku porati :cry:
ja neznam sto vam je tolki crnjak...proleter je sasvim solidna ekipa...ko da ste real pa vas neki crnjaci napadaju zbog protivnika....meni je nejasnije sto se u prokosovicima igra :?
Da bi pojedini igraci mogli odmah posle tekme na brodolom party :D

Koja je satnica utakmice??
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 avg 2013, 12:13

U Prokosovićima se igra jer rađene neke modifikacije travnjaka na Jošiku, koliko efikasne vidit' ćemo.

Nemam ja ništa protiv Proletera, ali igrati protiv ekipe iz kantonalne lige svoju generalnu probu. Svi znamo kakve su ekipe u tim ligama.. treba neko da nespretno uleti i povrijedi ti igrača 7 dana prije početka sezone.

Ne kažem da se to ne može desiti na generalci protiv Veleža ili Čelika, ali je rizik od toga znaaaaaaaaatno manji.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 10 avg 2013, 15:31

Casp3r je napisao/la:lukavac_21, ako nešto imaš da kažeš kaži, nemoj sad tu čekati neko drugi da kaže pa ti onda da se uhvatiš na to sa onim "jesam vam rekao".
Sta je to nestalo ti hrabrosti casper.Treba neko da zapocne pa ces ti onda biti taj koji zna sve tumaciti.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 10 avg 2013, 19:39

Tayyp je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:lukavac_21, ako nešto imaš da kažeš kaži, nemoj sad tu čekati neko drugi da kaže pa ti onda da se uhvatiš na to sa onim "jesam vam rekao".
Sta je to nestalo ti hrabrosti casper.Treba neko da zapocne pa ces ti onda biti taj koji zna sve tumaciti.

dobar ti ovaj status dole :))) djido na remo u zlatu :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 avg 2013, 21:10

Kao što sam i rekao, ne radi se generalka sedam dana prije početka prvenstva sa ekipom koja je novajlija u 5. rangu takmičenja.

Epilog tome: razbijena glava Mukiju; nekoliko finih katilskih startova nad Jaretom, Redžom i Džanom; utakmica na kraju 13 minuta skraćena jer je štoper Proletera, tokom cijele utakmice argesiju neku ispoljavao kao da je finale državnog kupa, a ne obična pripremna utakmica, trebao da dobije crveni karton, ali je sudija "ocjenio" da bi dobio po labrnji da mu je pokazao crveni.

Čak su u prvom poluvremenu htjeli da prekinu utakmicu; taj štoper i još 4 igrača krenuli prema svlačionici, nakon što je jedan igrač njihov dobio crveni karton (tj. u ovom slučaju prinudnu zamjenu) pa su onda treneri oba tima ušli u teren pa diskusija...

Elem na kraju 3-1 za nas, Jare panenka, Redža nakon finog ubacivanja simpatično sa vrha 16erca, Džana nakon finog prodora se ubacio i sigurno iskosa pogodio.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 avg 2013, 14:48

Roster FK Radnički za ovu sezonu:

GOLMANI
Armin Lugavić
Edis Halilović
Armin Beganović *
ODBRANA
Adnan Šubić
Mirza Bekrić
Jasmin Jusufović
Samir Jogunčić
Džemal Mušić
Emir Iljazagić *
Semir Trakić *
VEZNI RED
Adnan Jahić
Omer Jahić
Šemsudin Džanić
Dženan Mujagić *
Muamer Alihodžić
Semir Aljukić
Hasmir Salihović *
NAPAD
Jasmin Jaranović
Marsel Mace
Almir Redžić
Eldar Junuzović
Armin Tinjić
Denijal Aljukić *
* Priključeni iz omladinskog pogona FK Radnički.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 12 avg 2013, 17:58

Poprilicno slabiji tim od proslosezonskog.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 12 avg 2013, 21:16

Dajte mi recite,zar je baš tako loša situacija u Radničkom da vaši forumaši predviđaju nekakav x2 sa Igmanom prvo kolo :O
Support your local club !

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 avg 2013, 21:36

Nemam razloga da te lažem, nismo ni na 30% kvaliteta igre od prije pola godine.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 avg 2013, 23:05

Dajte mi recite,zar je baš tako loša situacija u Radničkom da vaši forumaši predviđaju nekakav x2 sa Igmanom prvo kolo :O
Evo ja predvidjam 3-0 za Ranicki protiv vas lagano :)

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 13 avg 2013, 10:56

Moje skromno misljenje

Sto se tice golmana debelo smo osteceni odlaskom misija i mislim da to treba na vrijeme nadoknaditi jer ove zamjene nisu dorasle ovog ranga.

Sto se tice odbrane otisao je migi koji je u toku prvenstva dosta dosta kilometara napravio u terenu ali isto tako skroz malo malo centarsuteva i upotrebljivih lopti.A nasuprot njemu dosao je Joguncic koji sa svojim iskustvom i kvalitetom daleko odskace od migija.Samo je upitno koliko je joge spreman.Sto se tice Tasica volio bih da je tu sa nama.

Sto se tice veznog reda ako uzmemo u obzir da Trumic nije igrao 8 utakmica u proljetnom dijelu ubijedjen sam da ce Mujagic i Jahic Omer uz iskusnog Jahu pruziti dosta vise.

E sad Jaranovic,Dzanic,Mace,Redzic,Junuzovic pa i mladi Aljukic su sasvim dovoljan kvalitet da svima na Josiku zabijemo 3-4 komada i sto je najbitnije da slobodi u cetvrtom kolu ocitamo lekciju.

Iako je dosta pesimista oko kluba i u njegovoj blizini ubijedjen sam da ce ovi momci rasturati protivnike kako kuci tako i na strani.Licno mislim da ce iznenadjenje biti Mujagic,Junuzovic,Aljukic.Jedino sto bi ja licno promijenio je umjesto crnke da ekipu vodi Mikica i to je to.Naravno ni u kom slucaju ne mislim da mu dzindo treba biti pomocnik.
A ovi iz konjica nek ocekuju jednu tricu i nek se ne nadaju boljem.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 13 avg 2013, 11:18

ja mislim da ce ovo biti jedna vrlo teska sezona za nas , ali nadam se da ce se izgurati sve ovo ..
s tim da ovo juniora sto je prebaceno , samo mujagic vrijedi necemu , ostalo ne moze ni za devetak igrati . nazalost , ali to je nasa realnost . druga bi prica bila da su tu halilagic i kuduzovic , vec su igrali za 1 tim , i vjerujem da bi ovu sezonu sad momci imali mjesta u prvih 11 . a po ovome sto cujem po gradu , izgleda da ce biti suigraci u osijeku.
u odnosu na proslu sezonu , oslabljeni smo duplo . licno mislim da ce Dzanic ovu sezonu eksplodirati vise nego proslu , trenutno je najjaci nas igrac.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 avg 2013, 13:39

Čejva ponovo u Radničkom.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 13 avg 2013, 14:08

KonjicBOY je napisao/la:Dajte mi recite,zar je baš tako loša situacija u Radničkom da vaši forumaši predviđaju nekakav x2 sa Igmanom prvo kolo :O
Druze situacija je losa jer nam se upravni odbor raspao. Svi znaju a niko nece da napise da je DŽ. jedan od glavnih finansijera za proslu sezonu napustio upravni odbor a za njim ce da krenu jos neki iz upravnog odbora a isto tako i neki koji nisu u upravi ali debelo pomazu keshom.Tako da nam klub ostaje na predsjedniku koji je kako cujem na moru i ovim smradovima kojima se okruzio ( mislim da se zna na koga mislim). Rasap je krenuo kako sam ja cuo od dovodjenja ovog polupismenog trenera koji nema nikakvu podrsku od igraca nastavilo sa popustanjem discipline kluba prema jaranovicu a vrhunac je dostignut kada je prebacen igrac iz kadeta u prvi tim. Zvanicno da mu se da sansa a nezvanicno i istinito zato sto su mu dva parazita dautovic i dzindo uzeli pare od oca ( otac je inace negdje u inostranstvu). Sto je najgore u svemu preko brata koji je blizak momcima koji vode siouxe cujem da se spremaju neke radikalne mjere i sa njihove strane tako da bi vrlo lako mogle i batine da pocnu padat a licno mislim da ima par ljudi koji ih odavno zasluzuju.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 avg 2013, 14:14

Adi Dautovic je parazit nad parazitima, ne znam kako taj lik radi u upravi Radnickog uopste.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 13 avg 2013, 14:24

tyler durden je napisao/la:Adi Dautovic je parazit nad parazitima, ne znam kako taj lik radi u upravi Radnickog uopste.
Parazit najblaze receno. Medjutim sve ove godine se odrzava tu oko kluba iako radi sve protiv njega. Ko ga drzi i zasto, za cije interese radi osim za svoje mi je nepoznanica ali izgleda da mu je bolje da mu je knjizica ovjerena za august.

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 13 avg 2013, 17:20

Uh što nas pojača Čejvanović. :roll: Da mi je samo znati ko je i kako skontao ovaj transfer.
Pojam pojedinca ovcama problem.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2013, 01:08

kakvi ste ove godine,imatel ambcije ulaska u PL :D naravno mislim imal realnih ambicija ne zelja :D
=\_1921_/=

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 avg 2013, 12:22

Ma ambicije su ostanak u ligi,,, kakva premier liga, nemamo mi ljude u klubu za to... kao ni u gradu uopsteno,,,

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 avg 2013, 12:24

tyler durden Adi Dautovic je parazit nad parazitima, ne znam kako taj lik radi u upravi Radnickog uopste.
Izletit ce on iz uprave , najkasnije za dvije sedmice,,, vjeruj mi ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.