Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Danska jucer 28 slobodnih promasila, a danas 18/23.
Nadam se da Halimic bar zna da i poraz od dva razlike donosi "nesto".
Turnover sa pola minute hahah. Eh moj igracu...
Hvala ti Nedime sto igras za BiH jedino mogu da kazem.
Hvala ti Nedime sto igras za BiH jedino mogu da kazem.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Tricaaaaaaaaaaaa
Pobjedaaaaaa
Pobjedaaaaaa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pobjeda haahhaha 72-71

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
e ovo se zove za nepovjerovati...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Bravo momci, Hadzic 4/5 za 3. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cestitke za nevjerovatnu pobjedu ,ponovo u zadnjim sekundama meca!
Samo,neke se stvari moraju mijenjati,to je ocigledno!
Unofficialpage je napisao/la:Pobjeda haahhaha 72-71![]()
![]()
Cestitke momcima
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
to je taj Hadzic...odlican suter govorio sam za njega cijelo vrijeme a niko nista... povreda ga mucila u prosloj,a i Halimic ga gusi,al evo izborio se,svaka cast!
sajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Haahahahaha pobjeda u zadnjoj sekundi opet, bravo djeco bravo momci, bravo heroji, samo tako nastavite.
Svidja mi se ovaj pobjednicki mentalitet definitivno.
Svidja mi se ovaj pobjednicki mentalitet definitivno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
edinjo-bih
- Kontakt:
hvala dragom Bogu, samo naprijed insaAllah 
sajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Eh ovako...Svaka cast na pobjedi i Hadzicu sto je pokazao muda iako je igrao u prosloj samo 6 min. Ali igra nam je k***c nigdje akcije. Odbrana NULA, respect Aleksicu mali definitivno zasluzuje prvu postavu. Opet smo mogli izgubiti zbog Djedovica ali hvala Bogu pa je lopta dosla u zadnji tren Hadzicu
LFC je napisao/la:Eh ovako...Svaka cast na pobjedi i Hadzicu sto je pokazao muda iako je igrao u prosloj samo 6 min. Ali igra nam je k***c nigdje akcije. Odbrana NULA, respect Aleksicu mali definitivno zasluzuje prvu postavu. Opet smo mogli izgubiti zbog Djedovica ali hvala Bogu pa je lopta dosla u zadnji tren Hadzicu
Il sam ja lud, ali meni je vecerasnja tekma bila drasticna razlika u odnosu na preksinoc! Puno vise izradjenih akcija (samim tim i promasaja)..odbrana mi je na momente djelovala odlicno (mislim da je cak dva puta Dancima iscurilo vrijeme za napad), a na momente opet naivno ostavljajuci prelako neke otvorene suteve! Previse se zabijalo pod kos gdje je Larsson bio predominantan!
Ne razumijem se bas u detalje kosarkaske igre, ali cijenim da se Aleksic morao ranije vratiti u igru na kraju utakmice..da se moralo primijetiti da je Sijercic nesiguran pa dati Aleksicu i da prenese loptu, jer je i to dobro radio...
I ono sto me najvise raduje, to je da ova djeca ne odustaju! Niti jednom se nisu predali, niti jednu loptu nisu olako prepustili protivniku!
Posebna prica je Harun! Kako je prozivio svaku sekundu utakmice! Kakvo navijanje, mahanje iza kosa... Kapa do poda jos jednom!
Nadam se da ce jos vise ljudi doci da podrzi djecu sutra!
P.S. Pjesma koju su poveli na kraju!
Ne razumijem se bas u detalje kosarkaske igre, ali cijenim da se Aleksic morao ranije vratiti u igru na kraju utakmice..da se moralo primijetiti da je Sijercic nesiguran pa dati Aleksicu i da prenese loptu, jer je i to dobro radio...
I ono sto me najvise raduje, to je da ova djeca ne odustaju! Niti jednom se nisu predali, niti jednu loptu nisu olako prepustili protivniku!
Posebna prica je Harun! Kako je prozivio svaku sekundu utakmice! Kakvo navijanje, mahanje iza kosa... Kapa do poda jos jednom!
Nadam se da ce jos vise ljudi doci da podrzi djecu sutra!
P.S. Pjesma koju su poveli na kraju!
sreca sto je durak imao problema sa licnim, aleksic nebi ni usao na kraju.. jedini koji je znao kvalitetno pritisnuti playa a sjedi na klupi u zavrsnici. sijercic je prespor u nekim situacijama, a jos se i spetljao pola minute pred kraj i mogao nas je kostati pobjede. uglavnom aleksic zasluzuje mnogo vise minuta. hadzic mi se svidio u prvom poluvremenu tako da me cudilo sto sve do kraja nije dobio prilike u drugom poluvremenu, i na kraju je on sa svojim tricama odlucio.
o djedovicu ne treba puno pisati on nas je drzao citavu utakmicu.
ahmedic se "proslavio" sa alley-oop dodavanjem
. ja se nadam da je izvukao pouku i da mu takva glupost vise nikada nece pasti napamet kad treba stizati rezultat..
u nekim situacijama sam se morao cuditi nasima, znaci nasi igraci se zabijaju pod kos protiv dva danca, a onaj larsen samo digne ruke i blok... i oni direktno lete u blok ko da ga traze..
na kraju su zivci proradili kod danaca, pa su fulili slobodne i omogucili nam pobjedu. u zadnjem napadu su sve svi koncentrisali na djedovica a on dodao samom hadzicu
evo gledam ovu dansku cetvorku, ja mislio on ima maksimalno 12 godina kako izgleda. jos mu svi aplaudirali kad je usao, reko oni djete neko doveli, kad mali 97. godiste
ahmedic se "proslavio" sa alley-oop dodavanjem
u nekim situacijama sam se morao cuditi nasima, znaci nasi igraci se zabijaju pod kos protiv dva danca, a onaj larsen samo digne ruke i blok... i oni direktno lete u blok ko da ga traze..
na kraju su zivci proradili kod danaca, pa su fulili slobodne i omogucili nam pobjedu. u zadnjem napadu su sve svi koncentrisali na djedovica a on dodao samom hadzicu
evo gledam ovu dansku cetvorku, ja mislio on ima maksimalno 12 godina kako izgleda. jos mu svi aplaudirali kad je usao, reko oni djete neko doveli, kad mali 97. godiste
na šta igra Larsen? na snagu ili pamet?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Majstore sta si ti gledao? Covjek koji ukrade tri lopte, natjera Dance na namjernu tebi treba da sjedi na krajudino-92 je napisao/la:sreca sto je durak imao problema sa licnim, aleksic nebi ni usao na kraju.. jedini koji je znao kvalitetno pritisnuti playa a sjedi na klupi u zavrsnici. sijercic je prespor u nekim situacijama, a jos se i spetljao pola minute pred kraj i mogao nas je kostati pobjede. uglavnom aleksic zasluzuje mnogo vise minuta. hadzic mi se svidio u prvom poluvremenu tako da me cudilo sto sve do kraja nije dobio prilike u drugom poluvremenu, i na kraju je on sa svojim tricama odlucio.
ahmedic se "proslavio" sa alley-oop dodavanjem. ja se nadam da je izvukao pouku i da mu takva glupost vise nikada nece pasti napamet kad treba stizati rezultat..