ALAHA TI PEŠTALIĆU,šta uradi od onakve Zvijezde.....Nurdo,vodi ga sebi i neka tebi upropasti firmu i ebe živce.Pa kada od onakvog lošeg Zrinjskog primimo tri gola,onda ne zasluzujemo ikome gol da damo.

Jel ono kod njega sin/unuk il ko već fudbaler??Možda ga želi dovest u Zvijezdu...MokeGradačac je napisao/la:Ej al danas je prisustvovao utakmici Šaban Šaulićmozda zeli koncert na stadionu ko zna
![]()
![]()
Bolje da je on pjevao jer na utakmici se nista nije imalo gledati.Večeras gostuje u Orašju-SOVA.MokeGradačac je napisao/la:Ej al danas je prisustvovao utakmici Šaban Šaulićmozda zeli koncert na stadionu ko zna
![]()
![]()
Kako zaslužuje? Ja sam mislio da premijerligaša zaslužuje grad čija ekipa sakupi dovoljno bodova da ne bude na posljednja dva mjesta. Ostalo je sve traženje opravdanja, i to loših. Ja nemam pojma šta se dešava u Zvijezdi, volio bih da ostanu u ligi, ali niko ne zaslužuje ništa prije odigranih 30 kola.EvoMene je napisao/la:Gradačac zaslužuje da ima stabilnog Premijerligaša,
Mislio sam po kulturi publike koja je ipak po onome što se da čuti gradska u odnosu na neke druge gradove, zatim odličan teren, moderan stadion koji će se još dogradjivati, kolika - tolika finansijska stabilnost u odnosu na druge klubove... Eto kako zaslužuje po nekom mom vidjenju. Naravno da ako osvoji najmanje bodova nakon 30 kola treba da ide u federalnu ligu, ali sam mislio prije svega po nekim drugim uslovima, a zaista ako imaju toliko lošu ekipu i organizaciju onda im niži rang ne gine.hamo_pipa je napisao/la:Kako zaslužuje? Ja sam mislio da premijerligaša zaslužuje grad čija ekipa sakupi dovoljno bodova da ne bude na posljednja dva mjesta. Ostalo je sve traženje opravdanja, i to loših. Ja nemam pojma šta se dešava u Zvijezdi, volio bih da ostanu u ligi, ali niko ne zaslužuje ništa prije odigranih 30 kola.EvoMene je napisao/la:Gradačac zaslužuje da ima stabilnog Premijerligaša,
**** sabana ja ga nisam ni vidioastra1922 je napisao/la:ovo je cini mi se najlosiji start u historiji premijer lige naravno sa porazom od slavije i sirokog
pola utakmice svijet vise gledao u sabana![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.