NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 10 avg 2013, 19:43

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ALAHA TI PEŠTALIĆU,šta uradi od onakve Zvijezde.....Nurdo,vodi ga sebi i neka tebi upropasti firmu i ebe živce.Pa kada od onakvog lošeg Zrinjskog primimo tri gola,onda ne zasluzujemo ikome gol da damo. :oops: :oops: :oops:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 avg 2013, 19:43

ispadanje iz lige kako stvari stoje, stvari se moraju drasticno promjeniti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 10 avg 2013, 19:46

Ej al danas je prisustvovao utakmici Šaban Šaulić :D mozda zeli koncert na stadionu ko zna :D :D ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 avg 2013, 19:49

MokeGradačac je napisao/la:Ej al danas je prisustvovao utakmici Šaban Šaulić :D mozda zeli koncert na stadionu ko zna :D :D ;)
Jel ono kod njega sin/unuk il ko već fudbaler??Možda ga želi dovest u Zvijezdu...:)
OFK Gradina Srebrenik

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 avg 2013, 19:49

kazu jovic izmuzo klub .izmuzo qrac kad je on bio u klubu bili smo strah i trepet za sve ekipe u ligi niko nije mogao unaprijed upisati bodove protiv nas pa cak ni zeljo ni sarajevo.ovo je dno dna ljudi su nam srozali klub na niske grane .ova ekipa nema kvalitet ni kad se pripremi da pobjeduje.ostaje samo da se pocnu kupovati utakmice da se ne bi napravio veliki zaostatak za ekipama na u borbi za opstanak

odavno se nisam vise razocarao.mislim da je vrijeme da se narod digne i da na stadionu napravi malo reda

nasi pametni mozgovi nedaju obicnim ljudima zaljubljenicima u zvijezdu i fudbal da pogledaju trening da se bolje upoznaju sa igracima da igraci osjete podrsku ljudi .logicni je da se nasi igraci sjebu kad izadu pred 1500 ljudi.fudbal se igra radi navijaca a ne kao kod nas da bi se neko kurcio u klubu...
danas nema jaska ako je istina da je otjeran onda stvarno nas klub vode cobani....mi nikoga necemo pobijediti.bojim se da ce trener fasovat do mraka i onda ko god nas preuzme mislim da ce jos gore biti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 avg 2013, 19:50

MokeGradačac je napisao/la:Ej al danas je prisustvovao utakmici Šaban Šaulić :D mozda zeli koncert na stadionu ko zna :D :D ;)
Bolje da je on pjevao jer na utakmici se nista nije imalo gledati.Večeras gostuje u Orašju-SOVA.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 avg 2013, 19:52

Sva sreća pa ni ove ekipe nisu toliko odmakle..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 10 avg 2013, 19:53

Sva sreća pa je i cijela liga nikad gora.
Smoke Weed Everyday!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 avg 2013, 19:53

Došo Šaban,hoće da kupi Zvijezdu........da napravi od nje europsku ekipu....vidi čovjek da ode sve u pm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 avg 2013, 19:53

ovo je cini mi se najlosiji start u historiji premijer lige naravno sa porazom od slavije i sirokog

pola utakmice svijet vise gledao u sabana :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 avg 2013, 19:54

Ono sto sam prije u svom pisanju naslucivo danas je definitivno potvrdjeno EKIPA FIZICKI TOTALNO NESPREMNA.Drugo skup je to istrosenih igraca koji su razocarani u svoje karijere,tako izdvajati recimo Trejica u negativnom kontekstu je nekorektno ako kompletna ekipa djeluje bespomocno i nezainteresovano.Trece sto je stavilo mrlju na danasnju utakmicu je odvodjenje domaceg navijaca ili simpatizera od strane specijalaca,i na kraju slag na tortu momci iz omladinskog pogona uredno obuceni prodaju pivo i sok po tribinama,mozda i to spada u gradjenje igracke karijere.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 10 avg 2013, 19:54

EvoMene je napisao/la:Gradačac zaslužuje da ima stabilnog Premijerligaša,
Kako zaslužuje? Ja sam mislio da premijerligaša zaslužuje grad čija ekipa sakupi dovoljno bodova da ne bude na posljednja dva mjesta. Ostalo je sve traženje opravdanja, i to loših. Ja nemam pojma šta se dešava u Zvijezdi, volio bih da ostanu u ligi, ali niko ne zaslužuje ništa prije odigranih 30 kola.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 10 avg 2013, 19:58

hamo_pipa je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:Gradačac zaslužuje da ima stabilnog Premijerligaša,
Kako zaslužuje? Ja sam mislio da premijerligaša zaslužuje grad čija ekipa sakupi dovoljno bodova da ne bude na posljednja dva mjesta. Ostalo je sve traženje opravdanja, i to loših. Ja nemam pojma šta se dešava u Zvijezdi, volio bih da ostanu u ligi, ali niko ne zaslužuje ništa prije odigranih 30 kola.
Mislio sam po kulturi publike koja je ipak po onome što se da čuti gradska u odnosu na neke druge gradove, zatim odličan teren, moderan stadion koji će se još dogradjivati, kolika - tolika finansijska stabilnost u odnosu na druge klubove... Eto kako zaslužuje po nekom mom vidjenju. Naravno da ako osvoji najmanje bodova nakon 30 kola treba da ide u federalnu ligu, ali sam mislio prije svega po nekim drugim uslovima, a zaista ako imaju toliko lošu ekipu i organizaciju onda im niži rang ne gine.
Smoke Weed Everyday!

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 10 avg 2013, 19:59

astra1922 je napisao/la:ovo je cini mi se najlosiji start u historiji premijer lige naravno sa porazom od slavije i sirokog

pola utakmice svijet vise gledao u sabana :lol: :lol: :lol:
**** sabana ja ga nisam ni vidio :D

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 10 avg 2013, 20:01

Ma mozete vi ovdje laprdat koliko god ocete ;) ha ya nista ne mozete niti ce te moci promjeniti... ovo je zalsno al eto valja nam ici i gledati ko oce neka izvoli ko ne neka ostane kod kuce... jest da je ovo nas klub i sve to staji al ima puno jacih riba, koje rade kako one oce pozzz svim simpatizerima i Dragonsima :)))

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 10 avg 2013, 20:05

KOMSIJE MOJE DRAGE , iskreno ... kad sam vidio da su vasi doveli onog malog semira musica , znao sam da ste neozbiljana ekipa ove sezone . kakav je crnogorac ??? on je strasan igrac !!

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 10 avg 2013, 20:17

Eee moja Zvijezdo , ne gine ti 1 FBiH ... od premijerligasa kojeg su se bojali i Željo , Sarajevo , Široki do ekipe koja strepi za opstanak a tek 3. kolo... BRAVO !!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 avg 2013, 20:28

:lol: :lol: :lol: :lol: PROVALA DANA-Zrinjski nama dao za opstanak u minuloj sezoni pa sada vraćamo dug.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 10 avg 2013, 20:29

jel bilo cega poslije utakmice :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 avg 2013, 20:33

Do šestog kola nećemo dati gola niti osvojiti boda.Slavija će nas poderat,a onda dođite na Banju da gledamo cirkus protiv druge ekipe Širokog,jer neće ljudi htjeti da se toliko sramotimo.A onda,Leotarovim igračima po 50 KM.da se sklanjaju i bježe od nasih igrača :lol: :lol: :lol: kako bi mozda zabili....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.