Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Neno volio bih da cujem tvoje misljenje o Aleksicu, i na prosloj utakmici ali i uopsteno o njemu kao igracu ako nije problem.
Vidio sam da je zabio 5 poena uz skok i ukradenu za 15 minuta i znajuci kakvu odbranu igra mislim da je tesko da odigra bas nista kao sto #mustbe5 kaze.
Vidio sam da je zabio 5 poena uz skok i ukradenu za 15 minuta i znajuci kakvu odbranu igra mislim da je tesko da odigra bas nista kao sto #mustbe5 kaze.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Moj omiljeni igrac kadetske reprezentacije. Treba li dalje?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako je tako, ne treba.

Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Posle drugog dana prvenstva situacija je sljedeca:

Veceras velika prilika za nase momke da dostignu prvo mjesto i tako manje vise osiguraju drugi krug. Ne vidim kako bi Slovacka mogla nas pobjediti. S druge strane interesantna utakmica protiv Izraela.
SRETNO!

Veceras velika prilika za nase momke da dostignu prvo mjesto i tako manje vise osiguraju drugi krug. Ne vidim kako bi Slovacka mogla nas pobjediti. S druge strane interesantna utakmica protiv Izraela.
SRETNO!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ovaj larsen kod danaca, ne samo da trpa i skace, nego lik napravio samo jedan foul u 2 utakmice, a i 7 blokada..
Dobro je...sad ce nasi imati i izgovor za tridesetak pokusaja za tri poena XDdino-92 je napisao/la:ovaj larsen kod danaca, ne samo da trpa i skace, nego lik napravio samo jedan foul u 2 utakmice, a i 7 blokada..
a frajer šutnuo 18 slobodnih prošlu tekmu
a što se igra na ilidži jbmu
još se kontam, mrsko mi se peglat sa tramvajem, da je u skenderiji došao bih sigurno...
a što se igra na ilidži jbmu
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
O tome ti ja pričam sve vrijeme. Kontriraš raji a ne čitaš šta su napisali. Momak je napisao i više nego realan post. Ima par stvari sa kojima se ni ja ne slažem ali daleko od toga da je neznalica. Čim se čovjek u jednoj stvari ne slaže s tobom ti ga ne uzimaš u razmatranje. Aleksić i Durak ako budu zaigrali za našu A repku ja prestajem gledati košarku. Aleksić možda ako ga okrenu na pleja i tu ga počnu forsirati jer mislim da se može prilagoditi toj poziciji. Naravno obojica nam trenutno trebaju kako bi ostvarili drugi cilj po prioritetu a to je plasman u A. Prvi i najbitniji je okupljati i upoznavati igrače koji će sutra biti nosioci u A timu. Namjerno ne kažem praviti igrače jer utiacaj repke u tome je trenutno nekih 10-20%, ali eto ako hoćete mogu dodati i praviti.neno#4 je napisao/la:Prestao sam citati kod toga kad si rekao Aleksic nista. Pametnom dosta. Kada sam rekao Nurkic, onda po ucinku u prvoj utakmici. Je li zaista nekada trebam nacrtati da se nesto shvati?
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
jbg ima i nas kojima godi da se nešto dešava na Ilidži:)kokuz je napisao/la:a frajer šutnuo 18 slobodnih prošlu tekmu![]()
![]()
a što se igra na ilidži jbmujoš se kontam, mrsko mi se peglat sa tramvajem, da je u skenderiji došao bih sigurno...
Aleksic ako se bude razvijao ocekivano ce postati pravi igrac. Upamti sta sam ti ja rekao. O Duraku necemo pricati. Fudbaler koji ce se izgubiti u juniorskoj kosarci, a kamoli seniorskoj. Ali Djordje ima sve. Ko to ne vidi, sta cu mu ja.zaboljisportuBiH je napisao/la:O tome ti ja pričam sve vrijeme. Kontriraš raji a ne čitaš šta su napisali. Momak je napisao i više nego realan post. Ima par stvari sa kojima se ni ja ne slažem ali daleko od toga da je neznalica. Čim se čovjek u jednoj stvari ne slaže s tobom ti ga ne uzimaš u razmatranje. Aleksić i Durak ako budu zaigrali za našu A repku ja prestajem gledati košarku. Aleksić možda ako ga okrenu na pleja i tu ga počnu forsirati jer mislim da se može prilagoditi toj poziciji. Naravno obojica nam trenutno trebaju kako bi ostvarili drugi cilj po prioritetu a to je plasman u A. Prvi i najbitniji je okupljati i upoznavati igrače koji će sutra biti nosioci u A timu. Namjerno ne kažem praviti igrače jer utiacaj repke u tome je trenutno nekih 10-20%, ali eto ako hoćete mogu dodati i praviti.neno#4 je napisao/la:Prestao sam citati kod toga kad si rekao Aleksic nista. Pametnom dosta. Kada sam rekao Nurkic, onda po ucinku u prvoj utakmici. Je li zaista nekada trebam nacrtati da se nesto shvati?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ovoliku količinu nelogičnosti u jednom postu dugo nisam vido!mustbe5 je napisao/la:Cuj Larson pandan nasem Nurkicu. Dobar je Larson, i meni se svidio ali...Svasta mozes procitati na ovom forumu od tzv. strucnjaka.
Sinoc protiv slabe ekipe koja ima 2 (dva) igraca nasi se muce. Ocita je bila nervoza i pritisak. Ipak, vidjelo se: Nemamo pleja. Sijercic koji je dvojka igra keca. Aleksic nista. Jakupovic ne dobi sansu. Memic i Ahmedic zalutali. Pirica mijenja nakon prve greske. Momak ionako pod pritiskom kao i svi ostali. Fahro Manjgafic igra centra. Stavi ga u tandem s pravim centrom Piricem. (Makar imaju potencijal i treba ih forsirati). Ionako su nam sanse za polufinale uz onakvo vodjenje s klupe skroz tanke.
Nedim ubjedljivo najbolji igrac uz cetiri-pet igraca koji imaju potencijal. Gegic koji je `98 godiste odlicno se pokazao. Gegic, Hadzic, Manjgafic, Galic i Piric (212cm) mogu postati dobri seniorski igraci.
Atif igra i forsira suteve (ne kao sto neko ranije napisa otvorene suteve). Siluje momak 1. cetvrtinu. Mislim, mozda Hala nece da mu ubije samopouzdanje jer je to Atifu, k`o biva najjace oruzje pa ceka da proradi. Siluje Atif i cijelu drugu cetvrtinu, fula i divlja. Selektor ga ne vadi iz igre i tako cijelu utakmicu. Ili je placeno da igra najvise ili (vjerovatno) Hala pokusava da se ubaci u Sparse pa makar kao trener juniora umjesto Senada. Stvarno je tesko naci objasnjenje za sinocnju rotaciju.
Uglavnom, uz onakvu igru u sparnoj dvorani bilo je mucno gledati nase kadete, narocito nasu zvijezdu Atifa Duraka koji je novi Igor Vreca (195-1-88). Kako je igrao u kadetima, tako je igrao i u juniorima i seniorima. Uglavnom, nista od Atifa. 1. liga BiH plafon. Moze on nama pomoci na ovom prvenstvu i nadam se da hoce. Uglavnom, Nedim Djedovic i nekoliko talenata. Logicno bi bilo da forsiraju ove koji mogu postati dobri igraci u seniorima...
Prvo se zamjeri treneru što ne daje veće minutaže Piriću, Manjgafiću i Gegiću (igračima Sparsa), a zatim u istom postu povezuje trenera i Spars radi veče minutaže Duraka. Presmješno!
Definitivno treba vratiti logiku u naš obrazovni sistem (obavezan predmet)!
Durak i društvo .....
[youtube][/youtube]
Ima li livescore ?http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... meID=23972 1/7 sut na otvaraju (Y)
Mi bazen ne mozemo pogoditi sut iz igre 12%
3-11 Danska vodi
3-11 Danska vodi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I imamo sigurno 2-3 TO ako ne viseYucca je napisao/la:Mi bazen ne mozemo pogoditi sut iz igre 12%![]()
3-11 Danska vodi
- legenda reala
- Kontakt:
Od malih nogu djecu učimo divljanju 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
i mi zelimo u A diviziju, uci cemo al malo jucer....
Danci nas trpaju ccccc ljudi nemaju posten kosarkaski klub a kamoli repku
8% sut iz igre pravo silovanje suta
8% sut iz igre pravo silovanje suta
sve vi znate...
Ubi ovaj Larsen.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
lumani je napisao/la:sve vi znate...
8-21 kraj prve cetvrtini Danci vode daj nam ti reci nesto pametno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.