Odlučio da ga provede u Zenicianonimni je napisao/la:Jestebadblueboylivno je napisao/la:Je li Brko još na godišnjem?
Nije igra kakva, al' rezultat je dobar, sad zadržati ovo i super
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- SarajlijaTM
A dobro,sta ce reci drugo,skidamo cega npr.Guest je napisao/la:Ovaj Valentin fakat nije citav svoj,cuj da preokrene rezultat u drugom poluvremenu..
Nadam se boljem drugom poluvremenu od nasih igraca.

teren bez daljnjeg los,ovi igraju ko da je na zivot i smrt utakmica a ne 3 bobe. generalno nisu losi,ali me nervira previse izbijanja,ono taktika,samo nabij,pa sta bude. na svojoj polovini nisu imali loptu na zemlji 2sekunde jbt.
i ono sve sto prolaze je na neku silu.
nasa efikasnost na nivou,zeljkovicu onaj smirko gori nego petrzela jbt

jedino me e colic nervira,vidim ga samo kod zutog kartona,prekrsaja i kad mase rukama.stana trci i za njegovu i za svoju poziciju
sad kad im ponestane snage ce da budu natrpani i to je to. a sto rece dino,agresivni maximalno i tipicni zenicani,daj faul,daj penal,sviraj ofsajd,vidi se da im je pola ekipe od tamo...
Trener Viteza: Željo imao sreće!
On izgleda zaboravio koji je tim pogodio stativu... ccc (prvi put Adilu ne zamjeram, dobro je gađao).
Samo loše igramo, ne možemo napraviti pošten pritisak...

Samo loše igramo, ne možemo napraviti pošten pritisak...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
nije mi jasno sto svraka nije malo potkopo i da udje nego ovak otraljavo po zemlji...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- elninho_resTO
- Kontakt:
A ko tebi daje pare da ovo pises ?amko27 je napisao/la:kad mu tata daje pare od 12 godine da bude 24 igrac npr. kadetske reprezentacije, i kad se forsira i dan danas naucio bi i ti nesto;ChWilla je napisao/la:stana je momak skromnih mentalnih sposobnostiali zadnju polusezonu i ovo malo ove je konstantno među našim najboljim igračima. i od njega se može vidjeti lijep dribling u trku što se ne može reći za većinu naših igrača...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
adnanu hadzicu je emir hadzic od tetke sin..auu
- SarajlijaTM
hajmo bucan umjesto cole 
btw cola fino prodje na pocetku drugog da se sam demantujem

btw cola fino prodje na pocetku drugog da se sam demantujem

Ali je covjek samouvjeren u toSarajlijaTM je napisao/la:A dobro,sta ce reci drugo,skidamo cega npr.Guest je napisao/la:Ovaj Valentin fakat nije citav svoj,cuj da preokrene rezultat u drugom poluvremenu..
Nadam se boljem drugom poluvremenu od nasih igraca.![]()
![]()
![]()

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
-
- Kontakt:
ne'amo sredine nikako, izbi-nabi...
- vendeta1921
- Kontakt:
Guest je napisao/la:Ali je covjek samouvjeren u toSarajlijaTM je napisao/la:A dobro,sta ce reci drugo,skidamo cega npr.Guest je napisao/la:Ovaj Valentin fakat nije citav svoj,cuj da preokrene rezultat u drugom poluvremenu..
Nadam se boljem drugom poluvremenu od nasih igraca.![]()
![]()
![]()

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
jedan iz juniora, hoce na beka pa preko foruma da ga proguram,,elninho_resTO je napisao/la:A ko tebi daje pare da ovo pises ?amko27 je napisao/la:kad mu tata daje pare od 12 godine da bude 24 igrac npr. kadetske reprezentacije, i kad se forsira i dan danas naucio bi i ti nesto;ChWilla je napisao/la:stana je momak skromnih mentalnih sposobnostiali zadnju polusezonu i ovo malo ove je konstantno među našim najboljim igračima. i od njega se može vidjeti lijep dribling u trku što se ne može reći za većinu naših igrača...
Izvinjavam se u pravopisu ako sam pogrijesio..Molim vas da me ispravite, mozda naucim nesto na ovom forumu 
Edit: Jbg ode tomic

Edit: Jbg ode tomic
Zadnja izmjena: Guest, dana/u 10 avg 2013, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
-
- Kontakt:
prolupalo neko dijete garant, gdje ce tako glupom frajeru reci da gura, ne kontam ga nikakoamko27 je napisao/la:jedan iz juniora, hoce na beka pa preko foruma da ga proguram,,elninho_resTO je napisao/la:A ko tebi daje pare da ovo pises ?amko27 je napisao/la: kad mu tata daje pare od 12 godine da bude 24 igrac npr. kadetske reprezentacije, i kad se forsira i dan danas naucio bi i ti nesto;
- inacefindecko
- Kontakt:
TOMIĆUUUUU
pa ne mogu da vjerujem koja glupost

pa ne mogu da vjerujem koja glupost
-
- Kontakt:

haha smijesno
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
GROHOTOM SE SMIJEM!
K'o nama sve sudi u ligi

K'o nama sve sudi u ligi

Zadnja izmjena: braco, dana/u 10 avg 2013, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
čisto ko suzasajo10 je napisao/la:Aj ko sudi u prvoj ligi hahahaha...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.