NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
šta se dešava s vama...
Na zalost rasulo ! Ovo 11 ovaca na terenu opet pasu travu umjesto da igraju fudbal ! Mislim da ce sad svasta da bude poslije ovoga !
- gradacac10
- Kontakt:
Kad vidim ovo samo me boli neka stvar dole za nasom Zvijezdom i zao mi bude jer se te pare od Zvijezde nisu ulozile u odbojku i rukomet jer bi sad u Gradacac dolazio Kiel, Barcelona u ligi prvaka, takodjer i sve najbolje nomcadi iz turske, rusije i italije sto se zenske odbojke tice...
- badblueboylivno
- Kontakt:
0-2
ne vjerujem da je ovakav Zrinjski zabio dva komada za poluvrijeme...

Hayley <3
Cuj ne vjerujesbadblueboylivno je napisao/la:0-2![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
OOOOOOOOOOOOJJJJJJJJ mAJKU VAM **** RETARDIRANU PPUUUUUUUUUUU
Bar smo sad sigurni da ce ova generacija od uprave do ovih cobana i ovaca odvest nam klub u propast tj i prvu ligu al ovo je definitivno fuj !

Bar smo sad sigurni da ce ova generacija od uprave do ovih cobana i ovaca odvest nam klub u propast tj i prvu ligu al ovo je definitivno fuj !
Nije Zrinjski toliko dobar koliko je Zvijezda losafukara87 je napisao/la:Cuj ne vjerujesbadblueboylivno je napisao/la:0-2![]()
, dosta jaca ekipa ove godine je Zrinjski koji ce vjerovatno konkurisat 1-3 mjesto, uostalom igro sam na kladi na Zrinjskim nije da ne volim komsije ali stvarno su preslabi ove sezone a Zrinjski jak.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zrinjski nema nikakvu igru zasad, užasni su na ovom ulasku u sezonu, u dva kola bez gola, kući mršavih 0-0 sa Prijedorom. Nisam očekivao ovako uvjerljivo vodstvo već prije odlaska na odmor, ustvari nisam očekivao da uopće mogu nešto jer je ovo Zvijezdi i njenom treneru praktički biti ili ne biti utakmica već ovako rano u prvenstvu.
Hayley <3
nisam ni ja očekivao ...badblueboylivno je napisao/la:Zrinjski nema nikakvu igru zasad, užasni su na ovom ulasku u sezonu, u dva kola bez gola, kući mršavih 0-0 sa Prijedorom. Nisam očekivao ovako uvjerljivo vodstvo već prije odlaska na odmor, ustvari nisam očekivao da uopće mogu nešto jer je ovo Zvijezdi i njenom treneru praktički biti ili ne biti utakmica već ovako rano u prvenstvu.
Kako ćeš išta očekivat od nekog tima kad ga promatraš samo na internetu ili kojim čudom na tv.badblueboylivno je napisao/la:Zrinjski nema nikakvu igru zasad, užasni su na ovom ulasku u sezonu, u dva kola bez gola, kući mršavih 0-0 sa Prijedorom. Nisam očekivao ovako uvjerljivo vodstvo već prije odlaska na odmor, ustvari nisam očekivao da uopće mogu nešto jer je ovo Zvijezdi i njenom treneru praktički biti ili ne biti utakmica već ovako rano u prvenstvu.
Sva sreca pa moram radit , inace da sam ove budale otiso gledat ubio bi se veceras. Sta rade ti ljudi po terenu ? 3 kola nisu dali ni 1 GOL ?
- mentalitet87
- Kontakt:
mentalitet87 je napisao/la:teska borba za opstanak zapamti !
jednom pitar-uvijek supak
može li mi neko objasnit kako je DUJKOVIĆ dobio crveni ?!
Vec sam rekao papanski maniri menadzmenta kao da su u Realu , tjeranje sveg i svakog od kluba , uciniti ce da Zvijezda zavrsi kao instant klub , iako u vrijeme Fadila to nije bila , Nurdo je polupao loncice , nije klub firma , klub je grad ! Ordagicu nece platiti operaciju jer spara se na svemu na cemu nema smisla sparati . Definitivno poslednja pozitivna osoba koja je davala smek kluba je Zoran Kuntic !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa sta je ovo komsije...dal je moguce 3 tekme bez gola

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Žao mi je što vam se ovo dešava, Gradačac zaslužuje da ima stabilnog Premijerligaša, mada vam se smiješi teška borba za opstanak. Rano je za neke prognoze, ali jedino što vas može spasiti je da npr. Leotar, Rudar ili Travnik budu još jadniji od vas i na kraju ispanu a vi ostanete.
Smoke Weed Everyday!
-
- Moderator
- Kontakt:
Otjerajte vi Moranjkića, upravo svaka čast.. i mene nerviraju a kamoli Red Dragonse koji su bojkotovali današnju tekmu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
I da, koliko sam informisan Moranjkić je bio kapiten ekipe. Je li to tačno? Ako jeste, onda se s kapitenom ne postupa tako u ozbiljnim upravama.
Smoke Weed Everyday!
-
- Kontakt:
Tugaaaaaaaaaaaaaa 

Ma naći će Pešta još igrača koji će dati pare za potpisivanje ugovora i to perspektivnih.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.