FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sta to pjevaju ?
ruka urdinova, cist penal sad nije svirao vitezu..
hahahahahhaa
stanica
nike= pola lopta pola duh

hahahahahhaa
stanica

nike= pola lopta pola duh

Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 10 avg 2013, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
primitivaca na tribini, jos ovaj prica o navijackim prepucavanjima, Zeljini pjevaju svoju pjesmu, ovi primili gol, odma Osimi krivi
Jos 3 do kraja pasce oni sa snagom sigurno. Zasto je osim na tribinama a ne na klupi.
- crvenocrni
- Kontakt:
A pogotovo sad covjek promasi loptu i faul za ZeljuKevin je napisao/la:ruka urdinova, cist penal sad nije svirao vitezu..

-
- Kontakt:
sta govore papci,nisam cuo
0:1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
pisao sam za to:crvenocrni je napisao/la:A pogotovo sad covjek promasi loptu i faul za ZeljuKevin je napisao/la:ruka urdinova, cist penal sad nije svirao vitezu..![]()
Al' i imaju ljudi sudije svaka im cast...
nike= pola lopta, pola duh

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
bila je opasna igra i/ili faul u napadu. al' samo vi...
Mešćini je bilo "*ebemo vam oba Osima". Uglavnom opet Osim kriv što mi dominiramokomazeccena je napisao/la:sta govore papci,nisam cuo

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ka d vidis ponovljeni onda nesto pricaj nije se moglo ni vidjeti iz prve sta je bilo a ponovljenog nije bilo.crvenocrni je napisao/la:A pogotovo sad covjek promasi loptu i faul za ZeljuKevin je napisao/la:ruka urdinova, cist penal sad nije svirao vitezu..![]()
prije toga crveni karton ne dade vitezucrvenocrni je napisao/la:A pogotovo sad covjek promasi loptu i faul za ZeljuKevin je napisao/la:ruka urdinova, cist penal sad nije svirao vitezu..![]()
je*u nam amar osima ili oba osimakomazeccena je napisao/la:sta govore papci,nisam cuo

intelekt -100
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
svirana je opasna igra, odnosno visoko podignuta noga ovog iz viteza, a penal nije ni postojao, pojeo ga kerlacrvenocrni je napisao/la:A pogotovo sad covjek promasi loptu i faul za ZeljuKevin je napisao/la:ruka urdinova, cist penal sad nije svirao vitezu..![]()
- crvenocrni
- Kontakt:
E vidis bio je usporeni snimakterabajt je napisao/la:Ka d vidis ponovljeni onda nesto pricaj nije se moglo ni vidjeti iz prve sta je bilo a ponovljenog nije bilo.crvenocrni je napisao/la:A pogotovo sad covjek promasi loptu i faul za ZeljuKevin je napisao/la:ruka urdinova, cist penal sad nije svirao vitezu..![]()

P.S. Uglavnom svi drugi vide ali vi ste ipak 'najobjektivniji', haj' zdra'o
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 10 avg 2013, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo prava ona seljacka ekipa, naucili na horuk seljackim pritiscima na sudiju, skakanjem, glumljenjem majmuna nake face prave.Valjda navikli tako prosipat po kantonu i federalnoj ligi seljacku politiku pa sad kontaju i ovdje.
-
- Kontakt:
ma BABO sredioBigBang je napisao/la:Ovo prava ona seljacka ekipa, naucili na horuk seljackim pritiscima na sudiju, skakanjem, glumljenjem majmuna nake face prave.Valjda navikli tako prosipat po kantonu i federalnoj ligi seljacku politiku pa sad kontaju i ovdje.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- vendeta1921
- Kontakt:
Oba OsimiVar je napisao/la:je*u nam amar osima ili oba osimakomazeccena je napisao/la:sta govore papci,nisam cuo![]()
intelekt -100
Sviđa mi se sto Manijaci ne uzvracaju na provokacije nego pjevaju svoju pjesmu, velika je razlika između glavnog grada i Zenice
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
-
- Kontakt:
4 na 3, e moj stanicu
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, NazorUso, Proximic i 24 gosta.