Hvala brate puno i meni nije jasno sto se krije link toliko nek ljudi gledaju sampionaKevin je napisao/la:http://www.livestream.com/volimtezeljo
nije mi jasno sto se krije link i salje preko pp-a? dajte svima da gledaju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
Taj momak ima grozan internet.arelinho je napisao/la:ma pusti ih misle da ako se nakaci dosta raje da ce puci stream,a ovaj momak sto pravi stream ima strasan internetKevin je napisao/la:http://www.livestream.com/volimtezeljo
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
to što momak ima strašan internet nema veze ni s čim..on samo preko svog šalje na ovaj server od livestream.com a onda se svi kače na njih..a ovi su jedni od najjačih za streaming i neće past da ima i 10 000 ljudi..arelinho je napisao/la:ma pusti ih misle da ako se nakaci dosta raje da ce puci stream,a ovaj momak sto pravi stream ima strasan internetKevin je napisao/la:http://www.livestream.com/volimtezeljo
tako da je glupa ta priča, dajte ljudima da gledaju utakmicu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
daj ba i nama link 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Semir BAYERN
- Kontakt:
Hajmo Plava braćo po nove bodove, trebalo bi biti danas praznik fudbala, vrijeme idealno za go vise, nema sparine, vrucine, nema kise, 20 i nesto stepeni, kud ces bolje.
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Hvala na linku kao prvo!
Kao drugo, sta bi sa onim fejzicem iz Radnika? Jeli potpiso ili je ono bila neka zafrkancija haha?
Kao drugo, sta bi sa onim fejzicem iz Radnika? Jeli potpiso ili je ono bila neka zafrkancija haha?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Čitaj!iVar je napisao/la:daj ba i nama link
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Hvala na linku !
Pa kome da se javim u PP?ipetm je napisao/la:Čitaj!iVar je napisao/la:daj ba i nama link

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Hitleru se javi sto prije!!!iVar je napisao/la:Pa kome da se javim u PP?ipetm je napisao/la:Čitaj!iVar je napisao/la:daj ba i nama link
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hvala majstore za strim
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
neću nego ću anti
Fala za link, dobio sam i u PP već. Hvala vam! Oprostite, gubim se malo nisam odavno pratio ovaj pdf

Fala za link, dobio sam i u PP već. Hvala vam! Oprostite, gubim se malo nisam odavno pratio ovaj pdf
Hvala za stream
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
-
- Kontakt:
standardan sastav...
- inacefindecko
- Kontakt:
grozni smo!
selimović 4 puta pravi istu grešku!
selimović 4 puta pravi istu grešku!
-
- Kontakt:
selimovic ograjiso
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Selimović zaista loš za sada
- inacefindecko
- Kontakt:
opet selimović
bože sačuvaj, nismo prišli golu!

kad sjevne kontra pa kad ga Selimović zabije, svi će se ušutit. i mi i oni. tako je bilo i protiv Zvijezde 

Another hero - another mindless crime.
evo opet o Selimovicu, a on odlucuje ove tekme.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-