Sala na stranu...Barba bi mogao biti dobar selektor sto da ne majka mu stara
robe jarane nemoj da zezas pa brate moj jedno je bit dobar igrac a drugo dobar trener pa to nema smisla da covjek odma vodi reprezentaciju hajde da dodze u savez na neku funkciju svaka cast ali za trenera pa to bi bilo samoubistvo za reprezentacijurob do bagro je napisao/la:Kesku za selektora...ja mislim da bi dzeko igrao bolje pod njegovim vodstvom![]()
![]()
Ma ne zezam brate...jest istina je da nije vodio niti bilo kakvu ekipu ili repku to stoji nista nisam rekao.Al Barba je covjek kojeg svi cijene i postuju a pogotovo navijaci i igraci isto tako, bila bi sjajna atmosfera u timu opet kazem sto sam napisoa na drugu temu...sve sto je naucio u Guzenu i Hamburgu mogao bi prenijet taktiku i jake treninge nasim igracima, sto bi bilo odlicno.mrzim_ulizice je napisao/la:robe jarane nemoj da zezas pa brate moj jedno je bit dobar igrac a drugo dobar trener pa to nema smisla da covjek odma vodi reprezentaciju hajde da dodze u savez na neku funkciju svaka cast ali za trenera pa to bi bilo samoubistvo za reprezentacijurob do bagro je napisao/la:Kesku za selektora...ja mislim da bi dzeko igrao bolje pod njegovim vodstvom![]()
![]()
Nije klinac ima go-vana jos koliko hoces.Usute se kad dobro odigra i cekaju svoj trenutak.A za Berbu ni dan danas poslije Brace se nije nasao osim Berbe adekvatan desni bek.delija je napisao/la:Ma i ja se toga bojim,ali ako se on bude trudio i dao sve od sebe primijetice se to.Kao i sto ce se primijetiti ako bude petljaoharishp je napisao/la: I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..
Kad se na Misketa,Dzeku najahalo,kako bi tek Barbu osedlali.![]()
KO TO ZELI BUJRUM IZABERI TE GA:roll:..Nismo mi tolike kabadahije.Eto radi Ibricica smo primili gol u Portugali jer je covjek dao sve od sebe.Istoali niko mu nije nista rekao i Berberovic nije neka igracina al nam je svima drag zato sto se covjek slomi na utakmici.Samo nek on da sve od sebe i niko mu nista nece reci..
Ali ja ipak sumnjam da ce njega savez uzeti za selektora.To mi je nekako ravno samoubistvu.Ne daj Boze da im se on pobuni i da njemu daju otkaz,pa tad bi tek navukli gnjev naroda..
Nego jel mogu navijaci kupovati ulaznice ako su bili na onoj tekmi na Kosevu i podrzali Kodru
E jbg sta bi ti.Svugdje ce uvijek biti neko kome ce nesto smetati.Uvijek ima ljudi koji ce drugima kontrirati.A ne govorim ja jel Berba adekvatna zamijena Braci,govorim da ga niko ne pljuje.Ko da nasi gledaju na te stvari kad nekog kritikuju..harishp je napisao/la: Nije klinac ima go-vana jos koliko hoces.Usute se kad dobro odigra i cekaju svoj trenutak.A za Berbu ni dan danas poslije Brace se nije nasao osim Berbe adekvatan desni bek.
Ali Keski je na svakom cosku u Bosni i sire izgleda koliko hoces.
da, a to je, znamo svi, sjajno prošlo.calcio je napisao/la:cuj Barbarez nema iskustva, pa sta je radio zadnjih 20 godina nego igrao fudbal. ako to nije iskustvo onda neznam..... Barba je inteligentan covjek nije neki glupan, sigurno je upijao od svakog trenera ponesto. a imace i pomocnike. ne vidim po cemu je to Baka bio iskusniji od Barbareza kad je preuzeo repku?
Baka je najuspjesniji selektor do sada po omjeru pobjeda. Bas je nedavno negdje pisalo, sve izracunato po procentima....teferič je napisao/la:da, a to je, znamo svi, sjajno prošlo.calcio je napisao/la:cuj Barbarez nema iskustva, pa sta je radio zadnjih 20 godina nego igrao fudbal. ako to nije iskustvo onda neznam..... Barba je inteligentan covjek nije neki glupan, sigurno je upijao od svakog trenera ponesto. a imace i pomocnike. ne vidim po cemu je to Baka bio iskusniji od Barbareza kad je preuzeo repku?
Guardiola je prije prvog tima trenirao drugi tim Barcelone,i sa njima skoro usao u Segundu,taj tim ima istu igru kao prvi tim Barcelone tj bazira se na istoj formaciji taktici itd.edo_malesak je napisao/la:dajte ba...kakvog je guardiola imao iskustva kad je uzeo barcu..a eno rasturaju...moze barbarez puno toga napravit..
Da, nikad nismo bili blize prvenstvu nego sa Bakom.teferič je napisao/la:da, a to je, znamo svi, sjajno prošlo.calcio je napisao/la:cuj Barbarez nema iskustva, pa sta je radio zadnjih 20 godina nego igrao fudbal. ako to nije iskustvo onda neznam..... Barba je inteligentan covjek nije neki glupan, sigurno je upijao od svakog trenera ponesto. a imace i pomocnike. ne vidim po cemu je to Baka bio iskusniji od Barbareza kad je preuzeo repku?
pa daj nam onda baku nazadCartman je napisao/la:Da, nikad nismo bili blize prvenstvu nego sa Bakom.teferič je napisao/la:da, a to je, znamo svi, sjajno prošlo.calcio je napisao/la:cuj Barbarez nema iskustva, pa sta je radio zadnjih 20 godina nego igrao fudbal. ako to nije iskustvo onda neznam..... Barba je inteligentan covjek nije neki glupan, sigurno je upijao od svakog trenera ponesto. a imace i pomocnike. ne vidim po cemu je to Baka bio iskusniji od Barbareza kad je preuzeo repku?
Nisi trebao ni postavljatinime_tm87 je napisao/la:Saša Papac se vraća u reprezentaciju![]()
AL' nemojzte se puno radovat jer je izvor novine San![]()
o tome i ja pričam. A osim toga prvu tekmu kad sa latvijom odigra neriješeno, pljuvaće ga isti ovi koji ga sad porede sa gvardiolom. Šta mu to treba. Al hajd, nek mu je sa srećom, ko god bude.Citizen-X je napisao/la:Salu na stranu ja sam za Barbareza koliko i protiv. Ruinirace svoj ugled medju ljudima kad savije ledja cmarovima iz saveza - a to je 100%.
Kad su svi eksperimentisali na repki od raznih papsona do papsoncica koji su je ostavljali na cjedilu do papsona iz saveza ja bih drage volje dozvolio da u eksperimentu pogrijesi jedan od priznatih svjetskih fudbalera i patriota.
Problem je sto ce Savez ponovo da opere ruke i zagarantuje sebi vlastiti mandat sa Sergejom Barbarezom.
Sada vise nisu u pitanju zarade dolara u prijateljskim utakmicama sad im je u cilju da ocuvaju fotelje i "dajstadas" situacija je upravo u toku.
Hehe ja to bas sanjao sinoc.Ne znam otkud minime_tm87 je napisao/la:Saša Papac se vraća u reprezentaciju![]()
AL' nemojzte se puno radovat jer je izvor novine San![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.