Sergej Barbarez

rob do bagro
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez

Post Postao/la rob do bagro » 14 dec 2009, 15:16

Kesku za selektora...ja mislim da bi dzeko igrao bolje pod njegovim vodstvom :lol: :lol:

Sala na stranu...Barba bi mogao biti dobar selektor sto da ne majka mu stara
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 dec 2009, 15:18

rob do bagro je napisao/la:Kesku za selektora...ja mislim da bi dzeko igrao bolje pod njegovim vodstvom :lol: :lol:

robe jarane nemoj da zezas pa brate moj jedno je bit dobar igrac a drugo dobar trener pa to nema smisla da covjek odma vodi reprezentaciju hajde da dodze u savez na neku funkciju svaka cast ali za trenera pa to bi bilo samoubistvo za reprezentaciju

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 dec 2009, 15:24

mrzim_ulizice je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Kesku za selektora...ja mislim da bi dzeko igrao bolje pod njegovim vodstvom :lol: :lol:

robe jarane nemoj da zezas pa brate moj jedno je bit dobar igrac a drugo dobar trener pa to nema smisla da covjek odma vodi reprezentaciju hajde da dodze u savez na neku funkciju svaka cast ali za trenera pa to bi bilo samoubistvo za reprezentaciju
Ma ne zezam brate...jest istina je da nije vodio niti bilo kakvu ekipu ili repku to stoji nista nisam rekao.Al Barba je covjek kojeg svi cijene i postuju a pogotovo navijaci i igraci isto tako, bila bi sjajna atmosfera u timu opet kazem sto sam napisoa na drugu temu...sve sto je naucio u Guzenu i Hamburgu mogao bi prenijet taktiku i jake treninge nasim igracima, sto bi bilo odlicno.
Al opet mi nekako Bajevic odskace od svih njih, on ima neku tu moc kako da kazem tu strogost koja bi dobro dosal nasim igracima i ozbiljnost u radu sve bi to dobro utjecalo na nase igrace.

Ostaje da se vidi ko ce biti...ko god da dodje nece biti lose.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2009, 15:24

delija je napisao/la:
harishp je napisao/la: I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..
Kad se na Misketa,Dzeku najahalo,kako bi tek Barbu osedlali. :roll:
KO TO ZELI BUJRUM IZABERI TE GA:roll:
Ma i ja se toga bojim,ali ako se on bude trudio i dao sve od sebe primijetice se to.Kao i sto ce se primijetiti ako bude petljao ;)..Nismo mi tolike kabadahije.Eto radi Ibricica smo primili gol u Portugali jer je covjek dao sve od sebe.Istoali niko mu nije nista rekao i Berberovic nije neka igracina al nam je svima drag zato sto se covjek slomi na utakmici.Samo nek on da sve od sebe i niko mu nista nece reci..
Ali ja ipak sumnjam da ce njega savez uzeti za selektora.To mi je nekako ravno samoubistvu.Ne daj Boze da im se on pobuni i da njemu daju otkaz,pa tad bi tek navukli gnjev naroda..
Nego jel mogu navijaci kupovati ulaznice ako su bili na onoj tekmi na Kosevu i podrzali Kodru :mrgreen:
Nije klinac ima go-vana jos koliko hoces.Usute se kad dobro odigra i cekaju svoj trenutak.A za Berbu ni dan danas poslije Brace se nije nasao osim Berbe adekvatan desni bek.
Ali Keski je na svakom cosku u Bosni i sire izgleda koliko hoces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 14 dec 2009, 15:26

hrvatska reprezentacija je to dobro uradila sa Slavenom Bilicem,prvo je lik vodio U-21 reprezentaciju i onda sjeo na klupu Hrvatske A reprezentacije.Mozda bi to trebala biti stepenica koju je trebao preci i Barbarez,ne mora voditi nasu U-21 ali je trebao nekoga prezuzet da vidi i on sam kako bi mu islo,jer nije zagarantovano da svaki dobar igrac bude dobar i strucnjak...
...nisu mogli da te ugase!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 dec 2009, 15:54

cuj Barbarez nema iskustva, pa sta je radio zadnjih 20 godina nego igrao fudbal. ako to nije iskustvo onda neznam..... Barba je inteligentan covjek nije neki glupan, sigurno je upijao od svakog trenera ponesto. a imace i pomocnike. ne vidim po cemu je to Baka bio iskusniji od Barbareza kad je preuzeo repku?

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 dec 2009, 15:55

harishp je napisao/la: Nije klinac ima go-vana jos koliko hoces.Usute se kad dobro odigra i cekaju svoj trenutak.A za Berbu ni dan danas poslije Brace se nije nasao osim Berbe adekvatan desni bek.
Ali Keski je na svakom cosku u Bosni i sire izgleda koliko hoces.
E jbg sta bi ti.Svugdje ce uvijek biti neko kome ce nesto smetati.Uvijek ima ljudi koji ce drugima kontrirati.A ne govorim ja jel Berba adekvatna zamijena Braci,govorim da ga niko ne pljuje.Ko da nasi gledaju na te stvari kad nekog kritikuju..
A i mi nasli palamutit o buducim selektorima a vidjet ces da ce na kraju neko 16ti biti.Ovo su samo mediji provalili da bi povecali tiraz ;)

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 14 dec 2009, 16:08

calcio je napisao/la:cuj Barbarez nema iskustva, pa sta je radio zadnjih 20 godina nego igrao fudbal. ako to nije iskustvo onda neznam..... Barba je inteligentan covjek nije neki glupan, sigurno je upijao od svakog trenera ponesto. a imace i pomocnike. ne vidim po cemu je to Baka bio iskusniji od Barbareza kad je preuzeo repku?
da, a to je, znamo svi, sjajno prošlo.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 14 dec 2009, 16:14

dajte ba...kakvog je guardiola imao iskustva kad je uzeo barcu..a eno rasturaju...moze barbarez puno toga napravit..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 dec 2009, 16:19

teferič je napisao/la:
calcio je napisao/la:cuj Barbarez nema iskustva, pa sta je radio zadnjih 20 godina nego igrao fudbal. ako to nije iskustvo onda neznam..... Barba je inteligentan covjek nije neki glupan, sigurno je upijao od svakog trenera ponesto. a imace i pomocnike. ne vidim po cemu je to Baka bio iskusniji od Barbareza kad je preuzeo repku?
Baka je najuspjesniji selektor do sada po omjeru pobjeda. Bas je nedavno negdje pisalo, sve izracunato po procentima....
Ne racunam Pirica koji je vodio reprezentaciju samo na jednoj utakmici

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 dec 2009, 16:20

edo_malesak je napisao/la:dajte ba...kakvog je guardiola imao iskustva kad je uzeo barcu..a eno rasturaju...moze barbarez puno toga napravit..
Guardiola je prije prvog tima trenirao drugi tim Barcelone,i sa njima skoro usao u Segundu,taj tim ima istu igru kao prvi tim Barcelone tj bazira se na istoj formaciji taktici itd.

Al nebitno to i ja sam za Barbareza ,najbolje se poznaje sa igracima,oko sebe bi okupio dobar tim strucnjaka vjerovatno...narod ga gotivi ,igraci ga postuju tako da nebi bio nikakav problem...vala kad nas je vodio Ciro koji nezna formaciju sastavit moze svako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 dec 2009, 16:34

teferič je napisao/la:
Da, nikad nismo bili blize prvenstvu nego sa Bakom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 14 dec 2009, 17:55

Salu na stranu ja sam za Barbareza koliko i protiv. Ruinirace svoj ugled medju ljudima kad savije ledja cmarovima iz saveza - a to je 100%.

Kad su svi eksperimentisali na repki od raznih papsona do papsoncica koji su je ostavljali na cjedilu do papsona iz saveza ja bih drage volje dozvolio da u eksperimentu pogrijesi jedan od priznatih svjetskih fudbalera i patriota.

Problem je sto ce Savez ponovo da opere ruke i zagarantuje sebi vlastiti mandat sa Sergejom Barbarezom.
Sada vise nisu u pitanju zarade dolara u prijateljskim utakmicama sad im je u cilju da ocuvaju fotelje i "dajstadas" situacija je upravo u toku.

I tako se namece zakljucak unaprijed da je Barbarez samo "novo meso" za smirivanje tenzija papsonima iz Saveza koji vise veze sa kafanom i djevojcicama imaju nego sa fudbalom i biznisom. Barbarez vezama, novcem i utjecajem moze da unisti postojecu garnituru čmarova iz Saveza samo kad bi htio.

Ne bih htio da budem sitnicav i da glumim Agatu Kristi - medjutim ako je tacna izjava da "neke stvari sa Savezom treba ostaviti iza" namece se zakljucak da mu je stolica kao stolica selektora jako privlacna pa bi eto ako moze ikako da se pospe pepelom - sto mi nE/Ikako ne ide u ushi od strane njega.

U situaciji u kojoj je narod BIH, fudbaleri, fudbal, FIFA, premijer liga, kladionicarsko-politicka namjestanja rezultata, pozicija, bodova, sudija obican narod zaista nema sta da trazi - drzava u politickom i ekonomskom smislu vapi za revolucijom i demonstracijom sile da pokaze vlastodrscima sta moze da im se desi ako ne rade za narod - medjutim toga nema. Od vaginalnog naroda moze samo ostat qrac od Saveza kao sto je i sad.

Tuzno je ali bi reprezentaciji kao trener najvise odgovarao Naser Oric - njega bi se bojao i Savez i igraci - tako da bi konacno moc dobila mjesta tamo gdje treba.

Tako da je radovanje unaprijed, iz moje perspektive - uzaludno.

Cirkus se ponovo krece.
Zivi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 14 dec 2009, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 dec 2009, 18:08

Saša Papac se vraća u reprezentaciju ;)

AL' nemojzte se puno radovat jer je izvor novine San :mrgreen: :mrgreen:

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 14 dec 2009, 18:22

Cartman je napisao/la:
teferič je napisao/la:
Da, nikad nismo bili blize prvenstvu nego sa Bakom.
pa daj nam onda baku nazad

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 14 dec 2009, 18:24

nime_tm87 je napisao/la:Saša Papac se vraća u reprezentaciju ;)

AL' nemojzte se puno radovat jer je izvor novine San:mrgreen: :mrgreen:
Nisi trebao ni postavljati ;) :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 14 dec 2009, 18:26

Citizen-X je napisao/la:Salu na stranu ja sam za Barbareza koliko i protiv. Ruinirace svoj ugled medju ljudima kad savije ledja cmarovima iz saveza - a to je 100%.

Kad su svi eksperimentisali na repki od raznih papsona do papsoncica koji su je ostavljali na cjedilu do papsona iz saveza ja bih drage volje dozvolio da u eksperimentu pogrijesi jedan od priznatih svjetskih fudbalera i patriota.

Problem je sto ce Savez ponovo da opere ruke i zagarantuje sebi vlastiti mandat sa Sergejom Barbarezom.
Sada vise nisu u pitanju zarade dolara u prijateljskim utakmicama sad im je u cilju da ocuvaju fotelje i "dajstadas" situacija je upravo u toku.
o tome i ja pričam. A osim toga prvu tekmu kad sa latvijom odigra neriješeno, pljuvaće ga isti ovi koji ga sad porede sa gvardiolom. Šta mu to treba. Al hajd, nek mu je sa srećom, ko god bude.

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 14 dec 2009, 18:48

Najbolje mi je kad ljudi kazu nije barba nikad nikog vodio!!Pa gospodo draga vodio nam je nas Ciro mnogo ekipa
i zovu ga veliki takticar al nam je zabio sa svojom taktikom ne ispucavanja zutih kartona a vazno je da je protiv Spanije izasao s najacim sastavom.Nego lijepo da mi damo sansu nasem Barbarezu isto pa na kraju nemoze biti gore.Barba sa srecom. ;)

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 dec 2009, 23:19

nime_tm87 je napisao/la:Saša Papac se vraća u reprezentaciju ;)

AL' nemojzte se puno radovat jer je izvor novine San :mrgreen: :mrgreen:
Hehe ja to bas sanjao sinoc.Ne znam otkud mi :)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 dec 2009, 23:43

Ako iko moze vratiti Papca i Salihamidzica onda je to Barbarez.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.