Cuj nisu penali.

Slazem se da je Mandza trebao dobiti crveni ali Bayern je Bayern, ikona Njemackog nogometa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Moje je mišljenje da će ovaj sistem biti paklen kada se još doradi, pa eto vidjet ćemo ko će biti u pravu.amerosm je napisao/la:
No sa ovom vrstom sistema u Evropi se necete bas najbolje provesti. Siguran sam da se @eff_sa i @geronimo sjecaju mojih postova kada sam govorio da je Bayernu potreban jos jedan kvalitetan vezni igrac da bi dominirao na svim poljima i gle cuda Bayern poce sa dominacijom kada dovedose Martineza.
i to podrska omladincimagerdmuller je napisao/la:Pale samo za tebe:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7191_n.jpg
Uništit ce vas PepStefan Effenberg je napisao/la:
Gledam taktiku i ne mogu vjerovati da se unistilo 2 godine mukotrpnog truda, rada i znanja Heynckesa.
Stefan Effenberg je napisao/la:Pep, svaka cast majstore tvojem znanju no danasnja igra je meni bila katastrofa.
Ispada da sam dezurni kriticar ali Gladbach nam je u ovoj utakmici stvorio 5 zicera a to nam prosle sezone nisu stvorili u 10 utakmica.
Gledam taktiku i ne mogu vjerovati da se unistilo 2 godine mukotrpnog truda, rada i znanja Heynckesa.
Gledao sam skoro sve pripremne tekme i mogu reci: jadni svi stoperi i bekovi. Ostavljeni sami da se bore svih 90 minuta na takvom prostoru. Nije ni cudno da Dante zabija sam sebi jer jednostavno kad tad puknes psihicki i ne mozes odrzati koncentraciju.
Isto se dogodilo i Boatengu ovu utakmicu i to par puta samo bez posljedica srecom.
Pep, toliko odabira imas a ti lupas po svojem. Dobro, nitko ne zna kamo to vodi i vjerojatno ce biti u redu ali trenutno nam svaka ekipa moze dati gol bez problema a da ne govorimo o velikim momcadima.
Po meni, ova igra trenutno nema ni glavu ni rep.
Igraci konfuzni, zbunjeni, kao da ne zele prihvatiti Pepove ideje i tu se ne vidi napredak u ovih mjesec dana.
No dobro, pricekati moramo da se svi vrate pa tek onda vrijedi donositi konacne zakljucke.
I jos samo ovo: ja nikad, nikad, nikad ne bi prodao Luiz Gustava jer za mene je on igracina, ima sve, pa cak i tehniku sasvim dobru za zadnjeg veznog. Ma klasa samo takva. On uvijek odigra odlicno. Uvijek grize i ne pusta a zna zabiti majstorske pogotke i da ne pricam kakav je u velikim utakmicama.
To me nervira, pa ne mogu svi biti Ribery vec netko mora biti razbijac. To je bilo i biti ce tako.
Ima Rankovic, u 7 utakmica 11 asistencija.Centre forward je napisao/la:Pratil' ko Bayu II, imal' neko da odskače da se prekomanduje u skorijoj budućnosti ?
Jedna tijesna ili barem tijesnija sezona , ne bi bila loša. Neka frca na sve strane....Neutral je napisao/la:Dobar BvB pravo. Biti će zanimljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.