Ne bi bilo loše. Osim Luiza i Silve on je jedini koji kvalitetom odskače od ostalih. Ali opet, sumnjam da će ga Tottenham lagano pustiti, onaj Levi je poznat po zatezanju kad su transferi u pitanju.M4kaveli je napisao/la:DS: Ponuda za Vertonghena od 27 mil eura.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Smoke Weed Everyday!
Takodje cisto sumnjam. Ugovor do 2017-te, Levy, Boas racuna na svog najboljeg defanzivca.EvoMene je napisao/la:Ne bi bilo loše. Osim Luiza i Silve on je jedini koji kvalitetom odskače od ostalih. Ali opet, sumnjam da će ga Tottenham lagano pustiti, onaj Levi je poznat po zatezanju kad su transferi u pitanju.M4kaveli je napisao/la:DS: Ponuda za Vertonghena od 27 mil eura.
Do 15-tog bi trebalo rijesiti pitanje stopera.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sta ono bi sa MATS-om i Barcom ? Znam da su se povezivali prije , mislio sam da je to gotova stvar. Inace, momak je uz Kurtu najbolji mladi golman svijeta , veceras je to itekako i pokazao. Maestralna partija . 

pa ne moraju do 15. ,ima dovoljno odbrambenih za poecetak sezone ,nek nego samo dodje pa i 31 .augusta ,trebace u nastavku sezone a prva dva kola se mogu pregurat sa ovim kadromM4kaveli je napisao/la:Takodje cisto sumnjam. Ugovor do 2017-te, Levy, Boas racuna na svog najboljeg defanzivca.EvoMene je napisao/la:Ne bi bilo loše. Osim Luiza i Silve on je jedini koji kvalitetom odskače od ostalih. Ali opet, sumnjam da će ga Tottenham lagano pustiti, onaj Levi je poznat po zatezanju kad su transferi u pitanju.M4kaveli je napisao/la:DS: Ponuda za Vertonghena od 27 mil eura.
Do 15-tog bi trebalo rijesiti pitanje stopera.

ne smijem ni pomisliti sta ce biti ako ne uspiju nikog dovesti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko se ja sjecam zavrsilo se na tome da je kao potpisao neki predugovor sa Barcom, i da ce preci sljedeceg ljeta. Sad, jel istina, vidjet cemogeoxx je napisao/la:Sta ono bi sa MATS-om i Barcom ? Znam da su se povezivali prije , mislio sam da je to gotova stvar. Inace, momak je uz Kurtu najbolji mladi golman svijeta , veceras je to itekako i pokazao. Maestralna partija .

@barca_87 MD tvrdi kako Luiz zeli preci u Barcelonu. Sve bi se trebalo znati za 7 dana, zato kazem.
Pogotovo ako Bartra ode na posudbu trebace sto prije potpisati stopera.
Pogotovo ako Bartra ode na posudbu trebace sto prije potpisati stopera.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[youtube][/youtube]

Vidi mu makine

Službeno: Messi neće nastupati u današnjoj utakmici zbog preopterećnja bedrenog mišića noge.
**** im Malezija sve.

**** im Malezija sve.

Visca el Barça ! Mes que un club !
- hule_barca
- Kontakt:
Ma kakav bedreni mišić. To je samo alibi da ne nastupi na lošem travnjaku, ne žele da riskiraju bilo kakvu povredu.
Mes Que Un Club
DesimaL je napisao/la:Službeno: Messi neće nastupati u današnjoj utakmici zbog preopterećnja bedrenog mišića noge.
jedan po jedan ..viKK je napisao/la:gledam u kristalnu kuglu i vidim da ce se pique,iniesta i messi ozlijediti na ovom terenu te biti odsutni cijelu sezonu
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Koji seljaci ovi iz malezije.
Svaki start im je bio za crveni karton.
Visca el Barça ! Mes que un club !
cesc izasao iz igre zbog povrede desnog zgloba
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Messija izgleda krenulo s povredama.
Otkako narkoman nije u klubu nema nikog da mu robu nabavlja.M4kaveli je napisao/la:Messija izgleda krenulo s povredama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Lijep gol Neymara a i Pique je opet pokazao svoje golgeterske sposobnosti.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoce to kad obavljas pripreme na kraju svijeta, kojima apsolutno nista neces postici.DesimaL je napisao/la:Koji seljaci ovi iz malezije.
Vec su zaradili preko 10 miliona.Donnie Darko je napisao/la:Hoce to kad obavljas pripreme na kraju svijeta, kojima apsolutno nista neces postici.DesimaL je napisao/la:Koji seljaci ovi iz malezije.

nije neymar povrijedio se ,a messi nije povrijedjen toliko ,vise radi predostroznosti nije igroDesimaL je napisao/la:Messi,Neymar,Fabregas
a u vezi cesca uganuo zglob ,neikih mozda 10 dana u vrh glave ce bit odsutan a i to mozda je samo lazna uzbuna
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.