TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Yucca
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la Yucca » 06 avg 2013, 21:22

Neutral je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Traži dodatni STB, on ti je 3 KM+PDV mjesečno

Danke.

Btw, čuo sam prije godinu-dvije da će se ukinuti kanali sa satelitske tj. ono čudo što je svako imao u periodu 2000 što je hvatao njemačke kanale. Evo ima par godina kako je nisam prebacio sa starog mjesta, pa me zanima da li još hvata iste kanale ? Potreban mi je rtl naravno, i kabel1, super rtl, rtl 2, **** itd :mrgreen:

Naravno da sad mozes hvatati najnormalnije rtl itd..... :D :D

Na sta mislis ukunuti satelitske kanale to si ti nesto pobrkao kako ce ukinuti satelitske kanale :?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 avg 2013, 21:24

Yucca je napisao/la:
Na sta mislis ukunuti satelitske kanale to si ti nesto pobrkao kako ce ukinuti satelitske kanale :?
Analogni signal ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2013, 21:25

Pobrkao sam zato jer slušam šuplje mahalske priče :lol:

Zahvaljujem.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 avg 2013, 21:29

Neutral je napisao/la:Imam od njega resiver, valjda može. Prije jeste, no kako sam na novom mjestu sada nisam ga nikada ni nosio sa sobom :mrgreen:
Onaj orginalni resiver što je dolazio uz antenu tek poslije rata, imam i ja negdje na tavanu ispravan sve, ali nisam probavo da li još uvijek preko njega se mogu fatati ovi kanali :roll:

Ma 20-30 maraka neki najobičniji digitalni resiver i možeš gledati i one specijalizirane ARD kanale,ZDF i dr.

http://sc.kingofsat.net/pos-19.2E.php" onclick="window.open(this.href);return false;

imaš ovdje kanale koje možeš gledati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2013, 21:35

Oki, nije skupi a izbor kanala je odličan. Uglavnom najbolji njemački kanali osim naravno sky-a kojeg posebno plaćaš u Njemačkoj su : Ard, Zdf radi tenisa, kupa Njemačke, reprezentacija Elf-a iako to sada Rtl prenosi, Rtl formula 1, **** odlične emisije ima i standarno pro7, rtl2, vox, sat1, kabel1, super rtl :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2013, 15:42

ide Premiership i na ovim +1- +10 AlJazirama ali na Badru i Nilsatu nije samo na HD kanalima kako su govorili :cry: :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 avg 2013, 15:54

legenda reala je napisao/la:ide Premiership i na ovim +1- +10 AlJazirama ali na Badru i Nilsatu nije samo na HD kanalima kako su govorili :cry: :cry:

Da +5 do +10 ide Premiership plus HD kanali 1-6 samo na 26 E zato su ih ukinuli na 13 E

Sky italia uveo je pored FOX SPORTA I FOX SPORT PLUS kanal na njima ide Premiership,Ligue 1 i Primera

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2013, 18:42

Kakav je signal na ovoj frekvenciji od Al Jazire na Badru :?: :?: ja sam nekad pokušavao onaj Dubai Sport ali ga nisam mogao uhvatiti ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 avg 2013, 18:49

legenda reala je napisao/la:Kakav je signal na ovoj frekvenciji od Al Jazire na Badru :?: :?: ja sam nekad pokušavao onaj Dubai Sport ali ga nisam mogao uhvatiti ;)

Meni je ok oko 85-89 % imam Gibertini antenu 105 cm malo je teze ustimati ali se moze uhvatiti ok signal :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2013, 19:15

U mene na svim satelitima je 90, čak mi je i na Eutelsatu blizu 90
Od 1W-23E sam baš sve uštelo na nekima ima i po 95 jačina 8-)
Ali nemam pojma koja je antena, ni kolika je :lol: :lol:

Nego možeš ti uhvatiti one Viasat pakete na 4.8 i na 1W one C+ :?:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 avg 2013, 20:32

legenda reala je napisao/la:U mene na svim satelitima je 90, čak mi je i na Eutelsatu blizu 90
Od 1W-23E sam baš sve uštelo na nekima ima i po 95 jačina 8-)
Ali nemam pojma koja je antena, ni kolika je :lol: :lol:

Nego možeš ti uhvatiti one Viasat pakete na 4.8 i na 1W one C+ :?:

Viasat paket hvatam :D ovaj drugi Thor 0.8 W ni ne gledam tako da nemam pojma

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 avg 2013, 23:28

Grk secnuo subotu

Djelomična "rokada" Premijer Lige na kanalima Sport kluba.

Superkup duelom Manchester Uniteda (i Wigana), engleski prvoligaši vraćaju se na scenu, a karavan u punom sastavu kreće narednog vikenda, kada se igra 1. kolo Premijer lige u sezoni 2013/14. Najgledanije prvenstvo na planeti u Srbiji će i ove godine prenositi Sport klub "familija", ali - silom, ne milom - u malo drugačijem rasporedu.
Zapravo, jedini sporan termin je subota u 16 (kada se igra najviše mečeva). Umjesto dosadašnje kombinacije u kojoj su prenosi išli i na SK i na SK + i na Prime i na 3,4 i 5, u sezoni koja slijedi samo jedan popodnevni subotnji meč će biti emitiran na SK, SK + ili na Prime. Razlog nije "mamiparske" prirode, već je Premijer liga odlučila - cijeloj Europi - dozvoli tek jednu utakmicu subotom u 16 na programima koji idu i na satelit, s tim što ostaje zeleno svjetlo za digitalne kanale, dakle SK 3,4 i 5.
Pojašnjava nam direktor Sport kluba Nemanja Simeunović da je za sve kriv jedan Grk, koji se, kao i svaki Grk, pobunio, ali ne u apsu, već u Strasbourgu, "prisilivši" Premijer ligu na ovakvu "protumjere". Nije nimalo drago Simeunoviću zbog ove rokade, ali on ipak ističe da svi ostali termini: ponedjeljak rano popodne i predvečer, nedjelja rano i kasno popodne, ponedeljak, naredna kola tijekom radnog tjedna - čak i onda kada se igra u više mečeva u isto vrijeme ostaju "slobodni".
Što se ostatka Ostrva tiče, na SK kanalima su i dalje FA kup, Čempionšip (2. liga će vjerojatno biti pojačana upravo zbog te subote u 16), 3. i 4. engleski rang, škotska Premijer liga, povremeno i škotska 3. liga, zbog praćenja pokušaja Glasgow Rangersa nastaviti povratak među najbolje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 avg 2013, 23:37

majku im lukavu, sve blokiraju ovi englezi samo da niko ne gleda ligu :x

Kažu idu sad dobro Total kartice po engleskim pabovima :P

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2013, 00:35

Yucca

Daju ovi na crosatelite linije, ovi neki testiraju kažu pravo dobre, na godinu daju valjda, ako zbavim da mi ubaciš liniju ako ja ne budem znao :lol:

PS: može li mi raditi i ovaj moj postojeći CS(linija) i ova što oni daju, zajedno :?:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 avg 2013, 13:11

Ne može.jedna od niha

Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 avg 2013, 13:30

legenda reala je napisao/la:Yucca

Daju ovi na crosatelite linije, ovi neki testiraju kažu pravo dobre, na godinu daju valjda, ako zbavim da mi ubaciš liniju ako ja ne budem znao :lol:

PS: može li mi raditi i ovaj moj postojeći CS(linija) i ova što oni daju, zajedno :?:

Kolega je odgovorio znaci samo jedna moze raditi tj ubaciti zajedno ne mogu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2013, 13:36

Ma da ih imam pet, ja ovo nikad neću ubaciti :P :P

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 avg 2013, 20:15

Nasao sam jedan odlican program za gledanje tv-a mozete ga gledati preko Browsera ili ga instalirati na PC...

Uzivajte

http://rntplayer.com/
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 avg 2013, 20:25

Ponos Torina je napisao/la:Nasao sam jedan odlican program za gledanje tv-a mozete ga gledati preko Browsera ili ga instalirati na PC...

Uzivajte

Ima interesantnih sportskih programa.

Inace ja na ***SPAM***.me gledam vecinu stvari ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 avg 2013, 20:49

Otelo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Nasao sam jedan odlican program za gledanje tv-a mozete ga gledati preko Browsera ili ga instalirati na PC...

Uzivajte

Ima interesantnih sportskih programa.

Inace ja na ***SPAM***.me gledam vecinu stvari ;)
Ima zanimljivih kanala,neki rade neki ne ali sve u svemu korisno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.