Sergej Barbarez

TheManiacs
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez

Post Postao/la TheManiacs » 10 dec 2009, 22:47

Osvjezio sam temu :D

ajd pisite j.ebo vas ciro
i ostali p.ederi

SERGEJ BARBAREZ !!!!!

:mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2009, 23:45

TheManiacs je napisao/la:Osvjezio sam temu :D

ajd pisite j.ebo vas ciro
i ostali p.ederi

SERGEJ BARBAREZ !!!!!

:mrgreen:
Evo mozemo da osovjezimo temu. Inace Srgej Barabrez je i dalje clan nadzornog odbora i sada traze trenutno novog sportskog direktora gdje je i on dao neke svoje prijedloge. Bio je i on jedan od kandidata, ali mu je uprava i ostalih 11 clanova nadzornog odbora predlozilo da se ne kandiduje, i da ne kvari svoj ugled u HSV-u, jer niko ne zna sta moze krenuti po zlu i da izgubi status legende kluba. Inace on je desna ruka novog sportskog direktora koji ce pratiti neke igrace i davati svoje prijedloge, je li za transfer ili ne. Isto tako nas Sergej je dobio kolumnu u Hamburger Morgenpostu i svake Nedjelje pise svoj clanak vezano za odigrano kolo Bundeslige, naravno i kad su nastupi Njemackih klubova u Evropi i toga se dotakne.
Sto se HSV-a tice stvarno je cjenjen kod navijaca, ali ima jedna mala grupica koja mu zamjera sto je onda otisao u Leverkusen i odlucio se za novac i protiv kluba. No ta grupa je toliko mala da niko na nju ne obraca paznju i svaki put zele neke promjene u klubu, a uvijek dobiju po nosu kad su izbori za nadzorni odbor gdje pravo glasa imaju 66.000 clanova. Inace taj izbor se odrzava svake cetiri godine.
A razlog zbog cega je toliko cjenjen u HSV-u je sljedeci. Napustio je taj klub, i igrao za Leverkusen i uvijek je govorio da u njegovom srcu ima samo jedan klub za kojeg navija i kojeg voli, a to je HSV. Dok je te dvije sezone igrao za Leverkusen, gdje se u jednoj HSV borio za opstanak, legenda je uvijek poslje utakmice Leverkusena (ukoliko se igra neki drugi dan nego utakmica HSV-a) bio u svlacionici i davao podrsku igracima HSV-a. Isto tako nakon sto zavrsi utakmicu s Leverkusenom, Sergej prije nego sto pocne interviju prvo reportera pita koliko je igrao HSV pa onda nastave dalje pricati.
Evo jos nesta zbog cega ce ostati legenda. Iza ovog gola se nalaze najvatreniji navijaci HSV-a, popularna Nordkurve.

[youtube][/youtube]

Steta sto video traje ovoliko kratko, a na kraju se vidi sta misli.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 11 dec 2009, 00:08

Koliko znam nije on otisao nego su se celnici Hamburga odlucili da ga prodaju mada je po kvaliteti moga jos tu sezonu da odigra pa u penziju. Nesto slicno sto je Ze Roberto presao iz Bayrna u Hamburg

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 dec 2009, 00:36

rixadu je napisao/la:Koliko znam nije on otisao nego su se celnici Hamburga odlucili da ga prodaju mada je po kvaliteti moga jos tu sezonu da odigra pa u penziju. Nesto slicno sto je Ze Roberto presao iz Bayrna u Hamburg
Nisu ga mogli prodati jer mu je isticao ugovor. Oni mu nudli za godinu dana 1,5 miliona eura, a on trazio da mu ostane ista placa, koja je ja mislim tada iznosila 2,5 miliona eura i da odigra jos dvije godine. U HSV-u su medjutim tada mislili da on moze na vrhunskom nivou odigrati jos jednu sezonu, i ukoliko bi nalazi i testovi pokazali da je spremen ponudili bi mu produzenje na jos jednu godinu. Rijetko ko u Njemackim klubovima koji ima preko 30 godina dobije ugovor na dvije godine. Ze Roberto je vrhunski igrac i on bi Bayernu sada dobro dosao, a da ne pricam kako je legao HSV-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 14 dec 2009, 08:57

Zamjerim mu samo sto se nije rasplodio :mrgreen:

Njega bi sigurno volio vidjet na klupi i kad gubimo - 100% lik od naroda i prema narodu. Prgav tip, pravi romanticar. Prilicno me podsjeca na Erika Kantonu - koji je meni kao starijem adolescentu ostao u glavi kao ziva legenda a i dan danas.

Covjek sa podebelim bankovnim racunom koji sigurno nema interesa da potkrada ionako mizernu lovu sa kojom raspolazemo kao sto je to radi onaj seronja kojeg svi na sva usta hvale - k'o kredit bez pokrica drakonskih kamata.
Sto se tice fudbalskog znanja samim time da je bio kapiten u HSVu i Dortmundu znaci da je uzivao veliko povjerenje. Statistike i skorovi sve govore. Zalosno je da pored niza velebnim majstora fudbala i strucnjaka koje posjedujemo, mi moramo gledati kloshare i hahare koji godinama redom meshetare savezom, reprezentativcima, parama itd itd.

Necu mu halalit' sto nije otis'o sa Marakane kad su nasi momci bili brutalno napadnuti.
Valjda se nadao da mozemo proci srbe.
Sve u svemu bosanac kaze - yeben hercegovac - nesto mi drag yebo mater svoju :mrgreen:

Medjutim, ono sto ostaje i sto definitivno nagriza reprezentaciju i sto Barbarez nece i ne moze rijesiti jesu one yayare u Savezu - tako da - ko god dodje kao selektor - nema puno shansi sa onakvim kretenima. Nazalost.

slika
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 dec 2009, 11:47

Barba za selektora !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 dec 2009, 13:23

Barba za predsjednika!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 14 dec 2009, 13:53

Ne bih volio Barbareza za selektora,cisto radi naseg poganog naroda.
Nakon 2 kiksa Barbareza, skresat ce mu sve na kamaru, i zasjenit ce sve ono sto je do sada dao za reprezentaciju.
Dakle,nazalost, zavrsit ce neslavno kao i vecina.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 dec 2009, 14:11

Ja mislim da Dusko Bajevic ima najvise iskustva od ovi navedeni trenera.Sergej je tu u nasim srcima sigurno broj 1.Medjutim ja vise nikome ne dajem podrsku na neku proslost.Imace moju podrsku kad vidim da je napravijo reprezentaciju koja ide Spaniji,Njemackoj,Francuskoj...........,Argentini bez bijele zastave i kad odigramo momacki protiv nji.E tad ce imati moju podrsku ko god bijo na klupi BiH.Znaci naterenu brale pokazi sta znas.Dosta je vise eksperimenata.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 dec 2009, 14:16

Barbarez treba biti selektor BIH,on je najveci patriota od svih koji su karijeru gradili van BIH! Ima ogromno znanje! samo lud i zlonamjeran covjek ne bi podrzao Barbu za selektora!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 14 dec 2009, 14:21

bosnas_ je napisao/la:Barbarez treba biti selektor BIH,on je najveci patriota od svih koji su karijeru gradili van BIH! Ima ogromno znanje! samo lud i zlonamjeran covjek ne bi podrzao Barbu za selektora!
Izvini,cisto informativno, ali koje ogromno znanje ???? Ako kazes da ima ogromno znanje,siroke narodne mase moras ubijediti argumentima, da bi eventualno vecina bila za njega.
Pa covjek nema ni profi licencu.
Sta hocu da kazem....... Barba je u reprezentaciji,kao igrac, dostigao svoj vrhunac u ocima navijaca. Svak ga voli i postuje, za vecinu je legenda, i kao takav sa svojim neiskustvom jedino moze pasti s konja na magarca. Mada ne mora znaciti.
Niko sretniji od mene ne bi bio,kada bi sa reprezentacijom postigao najveci uspjeh......
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 dec 2009, 14:32

Neka Barbarez bude selektor, samo da ne dozivi ono sto su dozivjeli Kodro i Bolic. :|

Urban

Post Postao/la Urban » 14 dec 2009, 14:44

e ovako kad je mogao bit onaj sarlatan i klaun i koje kakva luda, Boga mi moze i sergej jer je istinski patriota i jos da kazem da ja barbi halalim za marakanu jer da su povukli igrace mi bi se odozgo vratili svi mrtvi u tabutima tako da halal mu bilo i nadam se da ce postat selektor i yebat mamu ovim qovnarima u savezu ako iko onda on moze
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2009, 14:59

Urban je napisao/la:e ovako kad je mogao bit onaj sarlatan i klaun i koje kakva luda, Boga mi moze i sergej jer je istinski patriota i jos da kazem da ja barbi halalim za marakanu jer da su povukli igrace mi bi se odozgo vratili svi mrtvi u tabutima tako da halal mu bilo i nadam se da ce postat selektor i yebat mamu ovim qovnarima u savezu ako iko onda on moze
I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..
Kad se na Misketa,Dzeku najahalo,kako bi tek Barbu osedlali. :roll:
KO TO ZELI BUJRUM IZABERI TE GA:roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 dec 2009, 15:02

harishp je napisao/la:
Urban je napisao/la:e ovako kad je mogao bit onaj sarlatan i klaun i koje kakva luda, Boga mi moze i sergej jer je istinski patriota i jos da kazem da ja barbi halalim za marakanu jer da su povukli igrace mi bi se odozgo vratili svi mrtvi u tabutima tako da halal mu bilo i nadam se da ce postat selektor i yebat mamu ovim qovnarima u savezu ako iko onda on moze
I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..
ma nece nas harise niko ni pitat savez ce postavit nekog ko ce radit kako mu oni kazu

Urban

Post Postao/la Urban » 14 dec 2009, 15:04

harishp je napisao/la:

e kad su zaludjeni bili cirom pa on bi dva oka svoja posvadjao kakav je a 50 % tih istih sto pljuju nikad nisu ni pratili nit vijdeli stadiona il utakmice a kamo li sta drugo o onda uzimaju za pravo da polemisu i nekog pljuju
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 dec 2009, 15:07

harishp je napisao/la: I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..
Ma i ja se toga bojim,ali ako se on bude trudio i dao sve od sebe primijetice se to.Kao i sto ce se primijetiti ako bude petljao ;)..Nismo mi tolike kabadahije.Eto radi Ibricica smo primili gol u Portugali ali niko mu nije nista rekao jer je covjek dao sve od sebe.Isto i Berberovic nije neka igracina al nam je svima drag zato sto se covjek slomi na utakmici.Samo nek on da sve od sebe i niko mu nista nece reci..
Ali ja ipak sumnjam da ce njega savez uzeti za selektora.To mi je nekako ravno samoubistvu.Ne daj Boze da im se on pobuni i da njemu daju otkaz,pa tad bi tek navukli gnjev naroda..
Nego jel mogu navijaci kupovati ulaznice ako su bili na onoj tekmi na Kosevu i podrzali Kodru :mrgreen:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 dec 2009, 15:08

Barbu za Reisa

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 dec 2009, 15:09

hroni je napisao/la:Barbu za Reisa
ti si jarane skroz puko :D :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 dec 2009, 15:11

Ako je imalo pametan a jest,pobječe odavde glavom bez obzira,i od jbn saveza i igrača i od ove šugave države......

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.