Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
onda sigurno dolazi neko, pa nije lud wenger da udje u sezonu sa 22 igraca od kojih je 5 totalno beskorisno ove sezone
- HighburyHigh
- Kontakt:
Navodno jos njegov agent je izjavio da je prihvacena ponuda od 14 mil funti. Luiz je bas ono sto bi trebalo ovom Arsenalu, prava radilica, uvijek borben, i jos plus snazan u duelima. Fino bi bilo da u ovome ima istine, jedna od najboljih kupovina za DM poziciju na trzistu trenutno.Luiz Gustavo: "I believe that the English Premier League is of top quality and Arsenal definitely stand out" [Bayerischer Rundfunk Radio]
Victoria Concordia Crescit.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dostojan nasljednik Gilberta.
Eh, pitanje je hoce li biti nesto od ovog transfera. Prerano sam se radovao Higuainovom dolasku, tako da ne zelim opet trcati pred rudo.

Eh, pitanje je hoce li biti nesto od ovog transfera. Prerano sam se radovao Higuainovom dolasku, tako da ne zelim opet trcati pred rudo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ako to bude onda je odlicno, klasicni prvotimac, napadac i jedno kriloHighburyHigh je napisao/la:Navodno jos njegov agent je izjavio da je prihvacena ponuda od 14 mil funti. Luiz je bas ono sto bi trebalo ovom Arsenalu, prava radilica, uvijek borben, i jos plus snazan u duelima. Fino bi bilo da u ovome ima istine, jedna od najboljih kupovina za DM poziciju na trzistu trenutno.Luiz Gustavo: "I believe that the English Premier League is of top quality and Arsenal definitely stand out" [Bayerischer Rundfunk Radio]

@Monolog znas li ti sta je sa Vedom mozda,jesi ga poslo na odmor il je nesto drugo

I tako od Suareza i Gundogana dodjemo do ovog antitalenta iz Bauerna. Nadam se da ce se desiti isto kao i sa Higuainom.

Od kada si ti "Arsenalov"?Monolog je napisao/la:Dostojan nasljednik Gilberta.![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Opet ce nam Welski Zidan biti u udarnoj postavi,jadna li nam majka
Mocart je strasno nabrijan,lik jedini trci i pravi presing protiv Galate,samo da bude zdrav,amin..
Zuka gerWen zitra snogde kabe,ceho gnuSa na rastope,i to da movidi,a vala Peru kad gledam ko slow motion jbt,Drogba pored njeg k'o Bolt

Mocart je strasno nabrijan,lik jedini trci i pravi presing protiv Galate,samo da bude zdrav,amin..
Zuka gerWen zitra snogde kabe,ceho gnuSa na rastope,i to da movidi,a vala Peru kad gledam ko slow motion jbt,Drogba pored njeg k'o Bolt

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa pisao sam to vec. Zbog Wengera sam se radovao, jer sam pomislio da je konacno prestao "kupiti" igrace po kojekakvim poljima i okrenuti se onim koji su se dokazali na najvecem nivou. Haman sam se prevario. Jednostavno, nadao sam se da ce Arsenal krenuti da trosi novce (nije da ih nema), a ne da opet do posljednjeg kola muku muce sa plasiranjem u kvalifikacije LP-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma trosio bi Wenger samo ga opet pregazilo vrijeme,napokon je odlucio se iskesirati za klasnog igraca ali u danasnje vrijeme ponuda od 40 mil.funti se lako odbija a nije ni toliko lud da za Higuaina iskesira istu svotu novca,.
Morgan prijeti Wengeru otkazom u slucaju ispadanja u doigravanju za LP
Morgan prijeti Wengeru otkazom u slucaju ispadanja u doigravanju za LP

Arsenal are interested in Wayne Rooney after their chances of buying Luis Suárez are in serious doubt. (Telegraph)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ne vidjeh a mrsko mi i tražit, kad je LP, play off ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
21 augusta uzvrat 27 kod kuceGunnerS je napisao/la:Ne vidjeh a mrsko mi i tražit, kad je LP, play off ?!
Rođen s tobom da budem
Znači 3 dana ( ako se ne osigura prije ) ima šanse da dovede neke jače igrače.
neurofunk je napisao/la:Arsenal are interested in Wayne Rooney after their chances of buying Luis Suárez are in serious doubt. (Telegraph)
Tek sad kupujemo Suareza vjeruj mi

Kad Wenger negira transfer tad smo blizu tog igraca garantujem.
Covjek na intervjuima govorio direktno : Nisam zainteresiran za Lukasa, ne cini mi se kao da pripada ovom timu.
Sutra potpisao.
Nisam zainteresiran za Cazorlu.
Sutra potpisao.
Arteta? ne, nismo imali kontakt sa njim
Sutra potpisao.
Ne kazem da je Wenger rekao da nije zainteresovan vec kad kaze da je doslo negdje do blokade il cega znaci da nas laze kao i uvijek, bar se nadam

ima qurac
. wenger mi je počeo ić na živce. Ok svaka čast na rasprodaji al sad malo je reć da smo tanki, a prelazni rok se privodu kraju, nije niko lud sad igrače prodavat
. Koga dovest ?? po izjavama gustavo se nudi praktično, i to ako ne pokupi nek se rokne stvarno. Al šta za krilo , napad, pa i RB pa i CB? .. ma pretanki smo

Vođa zna.
Polahko, kad odjednom počne ludnica u Arsenalu bit će veselo i ovdje 

ccc,raji covjek ne moze ugodit,psuju sve redom jer imamo levate u ekipi,rijesis se tih levata onda placu,imal nesto da valja,nije lik toliko bolestan da raspusti ovo sve i da do kraja niko ne dodje,ovdje ulaze najmanje 4 igraca do kraja prelaznog roka,nadam se 2 sa ekstra kvalitetom
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
http://angryofislington.com/2013/08/09/ ... al-shares/" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jesi li ti Gustava nazvao antitalentom ???Greivis je napisao/la:I tako od Suareza i Gundogana dodjemo do ovog antitalenta iz Bauerna. Nadam se da ce se desiti isto kao i sa Higuainom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.