Ima taj strašan osjećaj..beka23 je napisao/la:Valencia briljira kao prošle sezone.
3 igrača mu na prvoj stativi,a on prebaci čitav šesnaesterac.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ima taj strašan osjećaj..beka23 je napisao/la:Valencia briljira kao prošle sezone.
Upravo ga zabiNarin je napisao/la:Ima taj strašan osjećaj..beka23 je napisao/la:Valencia briljira kao prošle sezone.
3 igrača mu na prvoj stativi,a on prebaci čitav šesnaesterac.
Upravo tako. Kad mogu Young i njegov prijatelj Valencia u prvi tim, može i Januzaj.mk516 je napisao/la:Adnan zaslužuje mjesto u prvom timu, mislim da je to više nego očigledno pored ovakve konkurencije! Ja bih se kockao sa njim definitivno.
Ma ovu dvojicu otjerati u rezerve i pokušati izvući koji milion za njih da se dovede neko, ako ne WC igrač, onda bar za rotacije, oni nisu više ni za toga dobri. Nikad nisam bio za njih dolazak njih dvojice, opet Tony je imao dobru jednu sezonu, pomislio sam da sam se prevario, da će ipak biti nešto od njega, ali ništa...beka23 je napisao/la:Upravo tako. Kad mogu Young i njegov prijatelj Valencia u prvi tim, može i Januzaj.mk516 je napisao/la:Adnan zaslužuje mjesto u prvom timu, mislim da je to više nego očigledno pored ovakve konkurencije! Ja bih se kockao sa njim definitivno.
Bolje se igra definitivno, malom Adnanu svaka čast, osjeti se i ulazak Carricka i Giggsa. Može se ovdje pobijediti, sigurno može.Narin je napisao/la:Januzaj,sjajan,podsjeća me na Davida Silvu..
Sada nismo imali sreće,ali eto,zbog Ria bih volio da izjednačimo..
Mogli bi kada bi imali napadača u ekipi..mk516 je napisao/la:Bolje se igra definitivno, malom Adnanu svaka čast, osjeti se i ulazak Carricka i Giggsa. Može se ovdje pobijediti, sigurno može.Narin je napisao/la:Januzaj,sjajan,podsjeća me na Davida Silvu..
Sada nismo imali sreće,ali eto,zbog Ria bih volio da izjednačimo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.