Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ando najbolji !, ali ne znam takav mi je Valencia iskreno i bio cijele prošle sezone..
Narin je napisao/la:Moyesu odlazi! Ovo nema smisla više..
if you know what I mean

Znaci lose igramo? Toliko su mi dotuzile ove prijateljska da sam izabrao Bundesligu veceras.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa hoće li ikad proraditi, valjda se ne bude čekalo na njega k'o i na AndersonaGusar1995 je napisao/la:ma meni Kagawa najviše ide na živce
btw
Šteta što ovi poslaše Stevanovića na posudbu, u ovoj utakmici bi se i on izborio za mjesto u ekipi
100% sportski i krajnje opušten potpis
Evo Kagawa promašio gol sa 3 metra,tj pucao glavom u golmana..Cartman je napisao/la:Narin je napisao/la:Moyesu odlazi! Ovo nema smisla više..
if you know what I mean
Znaci lose igramo? Toliko su mi dotuzile ove prijateljska da sam izabrao Bundesligu veceras.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Kagawa i Moyes OUT!
De Geu poslati u rukometne golmane!

Sad mi je skroz jasno zašto Valencia ne koristi lijevu nogu..

Zadnja izmjena: Narin, dana/u 09 avg 2013, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
ovo je samo namjerno mog'o da fula 

- Consigliere
- Kontakt:
Napisao sam kladionicu za vikend uplaticu sutra, upravo krizam par: Man Utd- Wigan 1

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- billythekid
- Kontakt:
Ne znam,ali kako nema <fergija ja vise nekako ne vjerujem u preokrete,jednostavno usrano se igra.Kagawa je toliko ocajan,a Valencija sluzi samo da se popuni cifra od 11 igraca u polju.Kleverli nikada nije bio igrac za ovakav klub,Januzaj me jedino raduje,i Anderson.NE znam vise ni sam,nek nam je Bog na pomoci,ali sad sam bas ozbiljan i zabrinut
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Kakav sut Valencie ljevicom.. Antonio OUT.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
toliko ti dragGusar1995 je napisao/la:ovo je samo namjerno mog'o da fula

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Igraju se s nama k'o sa djecom, nije obećavajuće, al eto nije još za bilo kakve kritike 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
nyxem je napisao/la:toliko ti dragGusar1995 je napisao/la:ovo je samo namjerno mog'o da fula

ironija bolan,bolan
nije on meni drag, nego ne mogu da shvatim da kažeš da profesionalni igrač, igrač Uniteda, ne zna da vodi loptu...aa sve ostalo što si napisao za centaršut i ostalo stoji

Čini mi se da kažu sada na poluvremenu da dolaze u paketu Bale,Fabregas i Ronaldo,da bi i dalje navijači bili ljuti na ovaj tim i na Moyesa..Čekamo to iznenađenje da vidimo.. 

- Unknown Genius
- Kontakt:
Iole pozitivne stvari su Brazilci i Januzaj, ostali 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
E ovo moram komentarisati, sve osim boldiranog je OK, ali brate, pa ti si kod očiju slijep!billythekid je napisao/la:Ne znam,ali kako nema <fergija ja vise nekako ne vjerujem u preokrete,jednostavno usrano se igra.Kagawa je toliko ocajan,a Valencija sluzi samo da se popuni cifra od 11 igraca u polju.Kleverli nikada nije bio igrac za ovakav klub,Januzaj me jedino raduje,i Anderson.NE znam vise ni sam,nek nam je Bog na pomoci,ali sad sam bas ozbiljan i zabrinut
Pa ja ne pamtim kad sam gledao ovako usranu igru i ovakve genijalne poteze Andersona i Toma, da Bog mili sačuva. Pa sve dobro što urade (to ne treba da bude za pohvalu, to su jednostavno rutinske stvari) oni odmah potom useru! Sad sam 100% ubijeđen da bih ja bolje odigrao na poziciji centralnog veznog od njih dvojice! Kako stvari stoje ova djeca su nam jedina nada (Adnan, Zaha, Jesse), ove "stare" jednostavno poslati na klupu (Tony, Young, Tom, Anderson i slični ljenoguzi)
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
@mk516 može bit' da ne gledamo istu utakmicu ,ali u ovoj koju ja gledam Ando je uz Januzaja jedina svijetla tačka
Ma brate ako je on svijetla tačka JADNI smo mi sa njim!
aa ko je onda po tebi najbolji ovo prvo poluvrijeme 

- billythekid
- Kontakt:
Bgm ANDO i trci i otkrva se,sam ulazi u prodore salje duge lopte pokusava nesto trudi se,jednostavno dosta flopova je oko njega i ne moze se krivit.jedinu trojicu izdvajam za sada Januzaja,Andu i Fabia.
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Jedina dvojica koja su zadovoljila su Fabio i Andnan!Gusar1995 je napisao/la:aa ko je onda po tebi najbolji ovo prvo poluvrijeme
Trči kad je blizu stopera da mu daju loptu da on "kreira" igru, a u stvari kreira katastrofu! To koliko je flopova oko njega ne treba komentarisati! Većina je jednostavno loša i NEZAINTERESOVANA!billythekid je napisao/la:Bgm ANDO i trci i otkrva se,sam ulazi u prodore salje duge lopte pokusava nesto trudi se,jednostavno dosta flopova je oko njega i ne moze se krivit.jedinu trojicu izdvajam za sada Januzaja,Andu i Fabia.
Kagawa me posebno iznenadio lošom igrom, "čitanjem" igre i pozicioniranjem, Buttner zaboravio svoj žar negdje usput, Valencia zaboravio dodavati loptu i desnom nogom, a Anhela nisam ni vidio od onih prvih par minuta!
P.S.
Ja još uvijek nisam vidio da su naši velemajstori odigrali 4-5 pasova na "prvu" za ovih sat vremena igre do sada!!! Bez toga se danas fudbal ne može igrati u jačim takmičenjima.
Zadnja izmjena: mk516, dana/u 09 avg 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Valencia briljira kao prošle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.