nisam mogao odoliti a da ne iznesem svoje misljenje koje je 100 posto realno, a tiče se stanja u mom gradu LUKAVCU i mojoj ekipi RADNIČKI... odigrali smo prošlu sezonu sveukupno gledajući dobro. drugi na kraju , super..sad gdje smo..ja bi počeo od trenera.Crnkić nije autoritet za ovo što je preuzeo, dokaz su tolike god u slobodi(veliko ništa) trebao je ostati u slavinovićima . pravo mjesto za njega. bojim se da će dobiti otkaz nakon par utakmica , ali tada može biti kasno za radnički...ostao nam je LUGAVIĆ golman i po..ostali ŠUBA , GIGA , JASKO.....treba nam dobra zamjena za migija koji je otisao ...imamo i tog starog jahića (koji sad dobija na znacaju kad nemamo adekvatne vezne igrače) za mene je on alibi igrač .(uzmi loptu i daj je najbližem do sebe , nek nije u njega ) trenutno , kažem treba nam i takav...JARANOVIĆ nas najbolji igrač , (javna tajna - fol niko nezna zasto) nije igrao neke utakmice.mislim da to nije zaslužio.( kažu digo lovu...nek je . dokle ćemo plaćat strance kolko zinu i držat ih ko kap vode na dlanu , a nasi nek igraju džabe...nije u redu, JARE nam treba .)...DŽANIĆ , borac , postigao je neke važne golove , i vrijedi ga pustiti nek igra . MACE možda griješim ali u nasoj koncepciji igre , on ne prolazi , od početka smo s igračem manje. možda i vrijedi držat ga kod kuće , ali na strani ne vrijedi.ne pretrči 500 metara...REDŽA , e priča za sebe , izludiće on nas a mi njega ..mali se zadnje 2 sezone nadavo golova a vrlo malo je igrao. brz , mlad , dobar ali nekad se nezna postaviti onako kako bi trebalo, protrči beka s kontra strane itd. ali to trener treba da ispravi kroz trening...po meni ni lani a ni ove god. pogotovo nemamo ,,poslovodju,, čovjeka u sredini ,, mozak,, da gradi igru. sve trkači. a potez opet moramo čekati od JARETA .( pa nemože i u naoad i u sredu )..........ostale nebi komentarisao. samo bi napomenuo ono što svi u lukavcu ,,ĆUTE,,....NAMA KAD DODJE NEKO SA STRANE , PRIČAMO BAJKE O NJEMU (pa da vrijedi kolko se priča otišo bi u želju , sarajevo , gradačac , bijeljinu) a nasim momcima vagamo sve . ...uzmite statistiku ...kolko su vrijedili npr. ibrić. škrebo , djerzić, zulić , brčkalić, zulić , hadžić (umorio sam se nabrajajući) davali smo pare nizasta..(npr. doveli zulića - bio na probi u českoj , a imali G I G U ) naseg , - dva put bolji od zulća..i takvih primjera ima bezbroj . sad smo doveli malog Jahića , pa , što kad je dobar nije igrao u gradini ili zvijezdi....bio je tamo...naša su djeca igrala na kasićicu , kuduzović , Halilagić, ... a sad će tako proći Mujagić...uz , tog Jahića tu su i jos neki juniori slobode ..pa šta ćemo sa našom djecom..... mislim da kad se dovodi pojačanje sa strane , taj igrač mora bit bolji od onih koje imamo , ..i treba dovesti ono što nam fali, ne trojicu na jedno mjesto...... DA ZAVRŠIM , VOLIM NAŠE GIGU , JASKU, JARETA , REDŽU , KAPITANA ŠUBU 8KOJI STAVI GLAVU GDJE DRUGI NEĆE NOGU).....cijenim LUGIJA (ZASLUZIO JE ) I DŽANIĆA.... VOLIO BI DA PONOVIMO PROŠLU GODINU AL PO TRENUTNOM STANJU TEŠKO....VOLIM LUKAVAC , VOLIM RADNIČKI.