velez_mostar je napisao/la:
Hahahahahahahahahahahhaha,"ogorcen na Sarajevo",hahahahahahah...a,sto me nasmija ,hvala ti brate..pa,najmanje 3 velike prilike sam imao da radim dobar posao u Sarajevu ,uvjete savrsene dobio ,ali da zivim negdje gdje je 10 mjeseci smog ,magla ,6 mjeseci snijeg ,kaljuze ,crnilo ,guzva ...necu spominjati udaljenost od mora...ne bi da nastavljam,ostacu u Mostaru ,uzivacu u mediteranskoj klimi ,ljepoti umjerene velicine grada, saobracaja ,blizini mora na koje mogu otici na dan za razliku od tebe ,i nadasve mojoj mostarskoj dusi,uglavnom svakom svoje ...a ,ako si mislio da imam nesto protiv Sarajeva,vrati se malo i pogledaj kako sam lijepo napisao da jedva cekam da se utakmice igraju u Sa..pozdrav tebi pacenice smijesni
Džaba ti sva ta poezija. I dalje stoji da si bio nekorektan i htio da isprovociraš. Mogao bih i ja štošta napisati o prednostima Sarajeva u odnosu na Mostar. Al' eto, vi imate moooooost!

Moooooost imaju, hej!
A tu je i mostarska duša!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!