Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
ima li ovdje iko da prati intenzivnije Francusku ligu? zanima me da l' neko zna nešto o Bakary Koneu, stoperu Lyona .. Lazio bi ga mogao dovesti, pa me zanima
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
imam ja. Pise se Bakari Koné. Zivio.JTS je napisao/la:ima li ovdje iko da prati intenzivnije Francusku ligu? zanima me da l' neko zna nešto o Bakary Koneu, stoperu Lyona .. Lazio bi ga mogao dovesti, pa me zanima
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma šta me briga kako se piše, glavno da se zna o kome se radi .. ako znaš nešto više o njemu, napiši, neće ti ruka otpast, ako ti cilj ispravljati me, onda svaka ti čast
na oficijalnoj stranici Lyona, također piše "Bakary Koné" ..
na oficijalnoj stranici Lyona, također piše "Bakary Koné" ..
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 20 jun 2013, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
zezam te jer si dosao na skoro mrtvu temu raspitivati se o igracu o kojem sve mozes naci na netu, od biografije do videa. ne kontam stvarnoJTS je napisao/la:ma šta me briga kako se piše, glavno da se zna o kome se radi .. ako znaš nešto više o njemu, napiši, neće ti ruka otpast, ako ti cilj ispravljati me, onda svaka ti čast

Fit Tony: I keep my friends close...
ebeš biografiju, da je to tako, odmah bi značilo da je dobar jer igra u Lyonu .. a na youtube stave samo najbolje od igrača .. tako bi i Lovren ispao dobar stoper 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trebaće Monacu vrijeme da uigra ekipu, baš kao što je trebalo i PSG-u za koji se stvara dojam da mogu još bolje i ubjedljivije. Naravno, sada dobivaju opasnu konkurenciju koja ima novac približno kao i oni. Žao mi je što će Marseille i Lyon ispaštati, ali oni su se naosvajali do sada, tako da... Nadam se da će Valbuena i ekipa u LP ako ništa drugo, za Lyon nisam siguran koliko će moći u sljedećoj sezoni.
Ostaloj sviti ne predviđam ništa lijepo, osim da će neko pokušati "ostvariti snove" preko francuskog kup takmičenja, kao sada Bordeaux (inače meni jedan od najdražih klubova u Francuskoj, prelijepo su izgledali pod Laurent Blancovom palicom
).
Ostaloj sviti ne predviđam ništa lijepo, osim da će neko pokušati "ostvariti snove" preko francuskog kup takmičenja, kao sada Bordeaux (inače meni jedan od najdražih klubova u Francuskoj, prelijepo su izgledali pod Laurent Blancovom palicom

Prava pomama vlada za Davidom Trezegeom. Iako mu je 35 godina i iako je iza njega teška povreda kolena, dugačka je lista klubova koji žele da ga angažuju pošto ga je River Plata otpisala. Pored brazilskih, argentinskih i čileanskih klubova, tu si paragvajski Sero Portenjo, ali i francuski Tuluz čiji navijači su sakupili 8.000 potpisa u peticiji 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trezege je kralj, legenda ziva, pa me ne cudi ni malo 

Trenurno u Francuskoj, tačnije u 2 najbogatija Francuska kluba se nalaze najbolji napadači svijeta: Ibrahimović, Falcao i Cavani. No, izvjesno je da će iz PSG-a, nakon dolaska Cavani-a, Ibrahimović napustiti redove kluba iz Francuske prijestolnice.
Jedva cekam covjece utakmicu parisa i monaca.
Najbolji napadaci svijeta. Ibro, Cavani, Falcao
Iako mislim da ce prvu sezonu ih Paris razvaliti al u buducnosti ce to biti odlican derbi.
Najbolji napadaci svijeta. Ibro, Cavani, Falcao

Iako mislim da ce prvu sezonu ih Paris razvaliti al u buducnosti ce to biti odlican derbi.
Francuska liga, polahko ali sigurno, se pretvara u ligu nalik Španskoj Perimieri ili prije Škotskoj PL-i. Dva kluba koja su financijski i igrački ispred svih i ligi će dominirati, tako da će prva dva mjesta i prije početka sezone biti rezervisana za pomenute klubove.
Iako se Monaco strašno pojačao, mislim da će PSG opet biti prvak. Monaco-u treba vremena za uigranost, a i trener nije vrhunski, dok će i PSG-u trebati period adptacije nakon trenerske promjene, ali mislim da Blanc ipak može održati PSG na približnom nivou.
Iako se Monaco strašno pojačao, mislim da će PSG opet biti prvak. Monaco-u treba vremena za uigranost, a i trener nije vrhunski, dok će i PSG-u trebati period adptacije nakon trenerske promjene, ali mislim da Blanc ipak može održati PSG na približnom nivou.
Previše PSG odskače od ostalih ekipa. Mislim da će mnogo puta u sezoni kiksati čisto radi potcjenjivanja protivnika. To im se često dešavalo i prošle sezone no nije bilo ozbiljne ekipe koja bi ih ugrozila.
Ne bi otpisao ni Marseille koji se lijepo pojačao. Lyon se raspada, gdje su im nestale pare nakon silnih transfera. Oni su svojevremeno bili ono što je danas Porto.
Lille je u posljednjih par sezona dobar bio, no u nedostatku keša uvijek su prodavali najbolje igrače.
Uglavnom, dosadna liga za praćenje. PSG apsolutni favorit, iza njega vidim Marseille i Monaco. Ostali su tanki.
Ne bi otpisao ni Marseille koji se lijepo pojačao. Lyon se raspada, gdje su im nestale pare nakon silnih transfera. Oni su svojevremeno bili ono što je danas Porto.
Lille je u posljednjih par sezona dobar bio, no u nedostatku keša uvijek su prodavali najbolje igrače.
Uglavnom, dosadna liga za praćenje. PSG apsolutni favorit, iza njega vidim Marseille i Monaco. Ostali su tanki.
Ja sam nekad francusku ligu znao više pratit, a u zadnje dvije sezone dosta slabije. Doduše onako i pogleda se neka utakmica, ali više u prolazu. Doduše ovako jak PSG je pobudio interes prošle sezone, pa sam znao neku njihovu utakmicu pogledat. Bio je onaj jedan period kada su i Lyon i Bordo bili jači, pa je to bilo zanimljivo, njihovi dueli su budili pažnju.
Ovaj put će taj duel između Monaca i PSG-a sigurno biti zanimljiv i moglo bi se to pratiti. Jeste PSG sveukupno gledajući još ispred (Monaco se mora još i uigrat), ali definitivno im Monaco može parirati. S jednim Falcaom koji je ubica , zvijer, paklen napadač (pa mislim i najjači napadač današnjice), definitno mogu mnogo.
Svi znamo da Ibra ima ogroman potencijal, svi mu se dive, dižu ga u nebesa. Znamo kakve čovjek golove zabije, kakve poteze napravi. Ali ja mislim , čak sam siguran, da je Falcao daleko korisniji za ekipu. Ibra iako sve s loptom zna, zbog neke svoje lijenosti, nekad nezainsteresovanosti (izgubi interes u nekim utakmicama), jednostavno zna i odmoć ekipi. A naravno da u svakoj ekipi gdje je igrao, svi su se na njega oslanjali.
Međutim, sad je PSG dobio zvjerku u liku Cavanija, paklenog napadača, a uz to velikog borca, tako da su još pakleniji postali. Ne treba zanemarit ni druga pojačanja, ali već ova trojica napadački giganata (Falcao, Cavani, Ibra), bude dovoljno pažnje i čine ligu atraktivnom. Ostale igrače koji su osvježili ovu ligu i stigli u Francusku ovog ljeta isto ne treba zaboraviti, dosta je tu kvaliteta. A kod Ibre ćemo vidjet dal će definitivno tu ostati.
Ovaj put će taj duel između Monaca i PSG-a sigurno biti zanimljiv i moglo bi se to pratiti. Jeste PSG sveukupno gledajući još ispred (Monaco se mora još i uigrat), ali definitivno im Monaco može parirati. S jednim Falcaom koji je ubica , zvijer, paklen napadač (pa mislim i najjači napadač današnjice), definitno mogu mnogo.
Svi znamo da Ibra ima ogroman potencijal, svi mu se dive, dižu ga u nebesa. Znamo kakve čovjek golove zabije, kakve poteze napravi. Ali ja mislim , čak sam siguran, da je Falcao daleko korisniji za ekipu. Ibra iako sve s loptom zna, zbog neke svoje lijenosti, nekad nezainsteresovanosti (izgubi interes u nekim utakmicama), jednostavno zna i odmoć ekipi. A naravno da u svakoj ekipi gdje je igrao, svi su se na njega oslanjali.
Međutim, sad je PSG dobio zvjerku u liku Cavanija, paklenog napadača, a uz to velikog borca, tako da su još pakleniji postali. Ne treba zanemarit ni druga pojačanja, ali već ova trojica napadački giganata (Falcao, Cavani, Ibra), bude dovoljno pažnje i čine ligu atraktivnom. Ostale igrače koji su osvježili ovu ligu i stigli u Francusku ovog ljeta isto ne treba zaboraviti, dosta je tu kvaliteta. A kod Ibre ćemo vidjet dal će definitivno tu ostati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Rennes doveo Nelsona Oliveiru, talentovanog napadaca Benfice, na posudbu do kraja sezone uz mogucnost otkupa. Sjajan potez Montaniera. Da je jos kako zadrzati Alessandrinija i vjerujem da bi ova ekipa, na celu sa Montanierom, mogla komotno do ELe.
Inace, napustio ih je Mavinga. Probali su produziti ugovor, ovaj je odbio, tako da je prodat Rubinu za 4m eura. Pretpostavljam da ce mu zamjena biti iskusni Armand, kojeg su doveli jos pocetkom juna.
Inace, napustio ih je Mavinga. Probali su produziti ugovor, ovaj je odbio, tako da je prodat Rubinu za 4m eura. Pretpostavljam da ce mu zamjena biti iskusni Armand, kojeg su doveli jos pocetkom juna.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Večeras otvaranje nove sezone na Mossonu gdje stižu prvaci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nece biti losa tekma za pogledat.Zanima me PSG sa novim trenerom dok mi je sa druge strane Montepelier jedan veoma drag klub.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je taj uigrani PSG... Ibra bezveze, Verratti katastrofa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji remi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakvu golcinu zabi Gurkuf
ono je cisti bezobrazluk
.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Lyon nastavlja da dominira sa svojom djecom. Definitivno imamo jedan od najacih omladinskih pogona u Svijetu. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.