/IGNOREWolverine je napisao/la:oni ako se u ligu europe plasiraju, mogu bit sretni.

ee ljudi 80% da ce saha preci kod nas na kopu se pise da je vec potpisan predugovor sad ako se nadjemo sa njim bit ce super
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
/IGNOREWolverine je napisao/la:oni ako se u ligu europe plasiraju, mogu bit sretni.
da ali prije 3 godinesakho je napisao/la:ma kaki propao Saha je igracina,i puno mi je zao sto je on otisao iz manchestera jer je bolji dva puta od Berbatova, kad se sjetim sta je prije 3 godine radio teriju i kompanijama ccc!
Odavno bolje neki komentator nije vodio utakmicu.reds_forever je napisao/la:da mi je onaj spaho bio u blizini zadavila bi ga majke mi moje pa makar zavrsila na el.stolici kao john coffeykoji je ono retard....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gerrard nije trenutno na nivou...valjda su pobjede ucinile svoje,a torres se taman vratio,ni njemu se ne moze puno zamjerit....prosle sezone gerrard je mogao ici vise naprijed i mogao je puno suradjivati sa torresom zato sto je iza sebe imao xabija alonsa i mascherana a ne neiskusnog lucasa,sada to ne moze,a koliko ja primjetih i u sinocnoj i u utakmici protiv citya sve Bozije lopte idu na torresa i na n'goga,ponekad i na kuyta....gerrard se dosta izvlaci,trazi prostor,ali nema nekog sa dobrim pregledom igre koji bi mu dodao loptu...aquilani je sinoc trebao startati,imali bismo cvrscu sredinu a to je u ovakvoj utakmici jako bitno....sakho je napisao/la:sta bi i od ovog liverpoola cccc!nista nemogu dobit, cisto za nepovjerovat.Neznam sto ste svi udarili na Lucasa covjek odigrao normalno nije imao nekih gresaka. istina nije imao ni dobrih pasova i razigravanja,ali gladajuci danasnju utakmicu mislim da to nije ni njegov posao, sto ne spomenete Gerarda (sam nemojte napadat), sta je on uradio,sve akcije su trebale ici preko njegovih ledja(njegovih nogu)ali nista covjek kao da nije postojao objektivno gledajuci, a on je po meni taj koji treba da uradi zajedno sa torresom, i mislim da tu lezi slaba igra liverpoola, jer ni torres ni gerard nisu u dobroj formi i zato liverpool ne igra, naravno misljenja sam da se treba nekih ljudima zahvalit npr:benayoun,riera,moze i lucas al sta vam vrijedi da se zahvalite kad nema novca za dalja ulaganja u kvalitet!zato molite Boga da ode zilet i hiks pa da se malo vratite, al nadam se da necete bar dok manchester ne osvoji titulual et nadam se da ce uci bar u ligu prrvaka, ipak je glupo bez liverpoola u najjacem drustvu
!
eh precjenjujes vas malo...nije meni zbog poraza od vas vec zbog sveukupne situacije u zadnja 4 mjeseca...ljubav je napisao/la:
Sad mi je malo zao sto smo pobijedili jer me uvijek rastuzi kad vidim da zensko place.![]()
Wengeru, shame on you!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Da hoce doci Saha da isto bude kao Owen - LiverpoolA pored toga je i odlican napadac , mislim kako bi uz Torresa bio odlican
________________Reina________________
Glen______Carragher__Agger______Fabio.A
_________Mascherano__Aquilani__________
______Kuyt______Gerrard_____Saha_______
________________Torres_________________
![]()
On ili Biscanin pitanje je sadreds_forever je napisao/la:joj sad vidim ono glasanje na liverpoolfc.tv midfielder of decade i lucas u konkurenciji![]()
Respect, legenda prava, sad kad bi ove svoje izjave uporedio sa Rafinim, usto bi iz mrtvih, iskopo bi sebi rupu do Kine i zakopo sePhill Jackson je napisao/la:Shankly se sad prevrce u grobu poslje unistavanja njegovog remek djela![]()
Evo nekih citata od najveceg trenera Liverpoola,vrjedi procitat![]()
“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”
“A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are.”
“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.”
“Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.”
“What a great day for football, all we need is some green grass and a ball.”
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
“The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game.”
“If you're not sure what to do with the ball, just pop it in the net and we'll discuss your options afterwards.”
“If you are first you are first. If you are second you are nothing.”
“Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say, 'We're Liverpool'.”
“I was only in the game for the love of football -- and I wanted to bring back happiness to the people of Liverpool.”
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.”
"I'm just one of the people who stands on the Kop. They think the same as I do, and I think the same as they do. It's a kind of marriage of people who like each other."
the news of the world =the sunPhill Jackson je napisao/la:Liverpool nudi novi ugovor van Nistelrooyu
Liverpool je spreman obnoviti ponudu za napadača Real Madrida Ruud van Nistelrooya i tako ponuditi igraču ugovor koji bi vrijedio onoliko koliko igrač zasluži te trajao onoliko koliko igrač odluči igrati. Ovaj rasni strijelac pretrpio je niz ozlijeda u prošlosti i to znači da je njegova spremnost , dugoročno gledano veoma loša. Međutim trener Redsa Rafael Benitez ostaje uvjeren kako može osigurati njegove usluge ali samo ukoliko ugovor bude u korist i igrača i momčadi.
Van Nistelrooy trenutno ima ugovor u vrijednosti od 100.000 Funti tjedno i iako Liverpool neće biti u stanju popratiti taj iznos, moći će ponuditi ugovor koji će ovisiti o broju njegovih nastupa za momčad.
'The News of the World' prenosi kako je izvor blizak klubu sa Anfielda došao do informacija o obostranoj želji za ovim transferom ali isto tako vjeruju da će se teško moći to ostvariti.
"Postoji definitivan interes za transferom, ali ukoliko se ne uspiju dogovoriti oko pojedinih detalja šanse za ostvarivanjem su blizu nuli. Njegova sprema je također dio tih detalja i postoje rezervacije na temu, da li igrač koji je bio ozlijeđen i koji će vjerojatno biti ozlijeđen za vrijeme transfera može biti vrijedan tih para."
Mrss sto dalje od Anfielda keru jedan invalidski,,kad u presporoj Primeri nema kondicije kako ce ovdje imat
zasto idiotskiackeey je napisao/la:Do sada sam redovno placao TV pretplatu...
Kunem se Bogom i svojim djetetom da od danas necu, sve dok Spahe i Kristici prenose utakmice.
Pa neka onda Spahina mama daje placu svom sinu - imbecilu, ili jos bolje neka ga Dodik placa.
Nadam se da ce neko s BHT-a procitati moj post i prokontati malo o ovome sto ja pricam, pa za Boga miloga, taj covo vise mrzi LFC nego sto sam ja mrzio Portugal u barazu...
Nije mi jasno sta mu znaci ono : Gerrard nije mogao do lopte, pa zato sudija nije sudio penal?
Da li to ima neke veze, jer je evidentno postojao kontakt?
A sto se tice igre LFC-a, Arsenal je bio bolja ekipa i zasluzeno je pobijedio.
Realno, nismo imali ni jedne sanse, jedino su prekidi davali kakvu - takvu priliku za priblizavanje golu Arsenala.
Kada je Rafa u pitanju, nemam rijeci, izvesti Mascha i uvesti Aquilanija?
Idiotski!
Pa morao je izvesti Lucasa i Benayouna jos u 12 minuti utakmice.
Umjesto Benayouna na njegovu poziciju Gerrada, a NGog-a sa Torresom u tandem.
A umjesto Lucasa je trebao uci Aquilani.
Zaista volim LFC, sa pola familije sam se sinoc posvadjao zbog "ujedanja" i "zaje.avanja", ali sam realan i ocito je da nikad s Rafom necemo vise nista napraviti.
Hvala mu, kao i Ciri, dosta su uradili...
Donio nam je titulu LP, osvojen FA Cup, jos jedno finale LP-a, i drugo mjesto na tabeli prosle sezone.
Zahvalan sam mu na tome, ali ove godine je pokazao sve svoje slabosti i ocito je da ih nezna ili nece da ispravi...
Nadam se da ce ga zvati kakvi Kinezi ili Uzbekistanci, pa da ce otici tamo i uzeti lovu.
Ipak je on veliki trener, ali vise nije za LFC.
ma kakav saha, igrao za man utd, sad za everton i da pređe kod nas, nema sanse a i odakle pareTorres Da Killa.!. je napisao/la:/IGNOREWolverine je napisao/la:oni ako se u ligu europe plasiraju, mogu bit sretni.![]()
![]()
ee ljudi 80% da ce saha preci kod nas na kopu se pise da je vec potpisan predugovor sad ako se nadjemo sa njim bit ce super
Pandevu,Chamakhu i Adrianu istice ugovor tako da bi dobro bilo probat nekog od njih za sicu sad dovestYNWA je napisao/la:ma kakav saha, igrao za man utd, sad za everton i da pređe kod nas, nema sanse a i odakle pareTorres Da Killa.!. je napisao/la:/IGNOREWolverine je napisao/la:oni ako se u ligu europe plasiraju, mogu bit sretni.![]()
![]()
ee ljudi 80% da ce saha preci kod nas na kopu se pise da je vec potpisan predugovor sad ako se nadjemo sa njim bit ce supera misljenja sam da nam je dosta potrebnije krilo od napadaca koji ce grijati klupu, to moze i ngog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.