Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 13 dec 2009, 21:20

WindOfChange je napisao/la:. Zar je bio dužan nešto da pokaže?. Zar se fudbal ne igra i taktički ? , ali i pored toga postoje pravila . Ruka u šesnaestercu je uvijek bio penal, ali onu noć nije .. Ekipa koja do te 93. minute nije imala šuta u okvir gola je prvak . I kažu : "Barca je Barca ", a ja u podsvijesti čujem riječi : "Sreća je sreća ! " Prema tome :mrgreen:
Halo ba,ovo je tema ARSENAL,a ne Barca vs. Chelsea.Prema tome ako nemate ništa pametno napisati za temu Arsenal nemojte se ni bezze prepucavati na vako lijepoj temi :P :D[/quote]

. Da, molim . Poveži stvari - pričalo se o nepravednom suđenju oko utakmice Liv'pool - Arsenal . Ovo su ti samo adekvatni primjeri za svakodnevnu nepravdu ! :lol: [/quote]

1.Suđenje na utakmici Liverpool - Arsenal nije bilo nepravedno :D
2.Tvoji duševni problemi nisu primjer za svakodnevnu nepravdu :twisted:
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2009, 21:22

Arsenal slab Liverpool slabiji danas kriza i dalje traje i naravno da ce te dobiti..ali to ne znaci da ste neki kandidati za titulu to i malo dijete zna..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 21:25

. Da, molim . Poveži stvari - pričalo se o nepravednom suđenju oko utakmice Liv'pool - Arsenal . Ovo su ti samo adekvatni primjeri za svakodnevnu nepravdu ! :lol: [/quote]

2.Tvoji duševni problemi nisu primjer za svakodnevnu nepravdu :twisted:[/quote]

. Kao što i tvoja NEOBUZDANA SREĆAnije razlog za sputavanje mojih nadahnutih , duševnih problema ! Volim te ! :oops:
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 dec 2009, 21:31

Heh sad ste ih i vi naceli...masala :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 13 dec 2009, 21:36

WindOfChange je napisao/la:. Da, molim . Poveži stvari - pričalo se o nepravednom suđenju oko utakmice Liv'pool - Arsenal . Ovo su ti samo adekvatni primjeri za svakodnevnu nepravdu ! :lol:
2.Tvoji duševni problemi nisu primjer za svakodnevnu nepravdu :twisted:[/quote]

. Kao što i tvoja NEOBUZDANA SREĆAnije razlog za sputavanje mojih nadahnutih , duševnih problema ! Volim te ! :oops: [/quote]

Niko tebe ne sputava,ali vala možeš ti otvoriti temu "Moji nadahnuti,duševni problemi" pa pisat šta hoce,a ne ovdje
@Saurman
Ne znaci to,ali kad pogledaš tabelu onda je realno da idalje imamo šansu za titulu to i malo dijete zna..

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 21:38

Fabregas: Wenger je urlao na nas na poluvremenu

Kapetan Arsenala Cesc Fabregasa otkrio je nekarakteristično ponašanje menadžera momčadi Arsenea Wengera na poluvremenu utakmice 16. kola Premiershipa protiv Liverpoola...

Nakon blijedih 45 minuta prvog poluvremena na Anfieldu Arsenal je gubio 1-0, ali je u drugom dijelu zaigrao puno kvalitetnije i autogolom Glena Johnsona i eurogolom Andreja Aršavina na kraju došao do slavlja 2-1.

- Šef je galamio na nas. Nikad ga nisam vidio takvoga. Bio je užasno razočaran prvim poluvremenom i rekao je da s takvom igrom ne zaslužujemo nositi dres Arsenala. Mislim da je bio u pravu, ali u drugom smo dijelu uspjeli preokrenuti stvari u našu korist – rekao je Fabregas.

Sam francuski menadžer, koji je na klupi sjevernolondonskog kluba od 1996. odbio je reći što je konkretno rekao igračima.

- Teško mi je to objasniti. Liverpool nas je nadigrao u prvom poluvremenu. Inače uvijek nastojim biti smiren i sabran, ali dobro je što nakon 13 godina još uvijek mogu iznenaditi igrače – izjavio je Wenger i nastavio:

- Ušli smo ukočeno u utakmicu u strahu od nepobjeđivanja u derbijima, budući smo izgubili od Chelseaja i Manchester Uniteda. Jednom kad više nismo imali što izgubiti kontrolirali smo utakmicu, iako smo kod prvog gola imali malo sreće. Tada se strah preselio na Liverpoolovu stranu, a nakon našeg drugog gola Liverpoolov ritam je pao i mislim da nismo bili u opasnosti cijelo drugo poluvrijeme.

Francuski je stručnjak komentirao i sjajan pobjednički gol koji je zabio Rus Andrej Aršavin topovskim udarcem u sam desni gornji vratarev kut nepomičnog Liverpoolovog vratara Pepea Reine.

- Aršavin iznenađuje vratare i braniče svaki put. Desno stopalo mu je bilo ozlijeđeno i nije mogao udarati loptu kako treba na treninzima cijelog tjedna. Ali kada mu se ukazala prilika, iskoristio ju je. Kasnije sam ga morao izvaditi jer je ponovo osjetio bol u stopalu.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 21:54

. Kao što i tvoja NEOBUZDANA SREĆAnije razlog za sputavanje mojih nadahnutih , duševnih problema ! Volim te ! :oops: [/quote]

Niko tebe ne sputava,ali vala možeš ti otvoriti temu "Moji nadahnuti,duševni problemi" pa pisat šta hoce,a ne ovdje
@Saurman
Ne znaci to,ali kad pogledaš tabelu onda je realno da idalje imamo šansu za titulu to i malo dijete zna..[/quote]

. Bolje da otvorim temu : " Svi oni koji ne mogu da se obuzdaju kada pobjede ! " Ah ! ;)

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 13 dec 2009, 21:57

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
@Saurman
Ne znaci to,ali kad pogledaš tabelu onda je realno da idalje imamo šansu za titulu to i malo dijete zna..
Eto, nade i ti curu na ovom forumu.

Sta ces, kad smo mi, pravi navijaci pravog kluba, tako popularni?

Sve se vrte oko nas, samo ti je ova malo poljuta, pazi se.

Ain't no stopping us now!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 13 dec 2009, 22:01

WindOfChange je napisao/la:. Kao što i tvoja NEOBUZDANA SREĆAnije razlog za sputavanje mojih nadahnutih , duševnih problema ! Volim te ! :oops:
@Saurman
Ne znaci to,ali kad pogledaš tabelu onda je realno da idalje imamo šansu za titulu to i malo dijete zna..[/quote]

. Bolje da otvorim temu : " Svi oni koji ne mogu da se obuzdaju kada pobjede ! " Ah ! ;) [/quote]

Ha,Ostani ti ipak pri ovoj "Moji nadahnuti,duševni problemi" .Pa kad bi svaki put kad Arsenal pobijedi ko lud slavio,gdje bi me to dovelo.Ja sam obuzdan samo ti to ne vidiš :D

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 22:02

Eto, nade i ti curu na ovom forumu.

Sta ces, kad smo mi, pravi navijaci pravog kluba, tako popularni?

Sve se vrte oko nas, samo ti je ova malo poljuta, pazi se.

Ain't no stopping us now![/quote]

. Kako znati da li je to pravi klub, kada ne znaš da li si na pravom svijetu . :D
. Nego, mrzim ubjeđivanje - ali šta ću kad mi ide (nisam egoista xD) ..
. Ja ti pružam ruku, ne bi li te kako izvukla iz ponora , a ti tako .
. Arsenal je divan klub , samo što ponekad zaborave s kim igraju . Ali, Wengeru RESPECT !

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 13 dec 2009, 22:10

:ugeek:
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 23:42

@Saurman

. Bolje da otvorim temu : " Svi oni koji ne mogu da se obuzdaju kada pobjede ! " Ah ! ;) [/quote]

Ha,Ostani ti ipak pri ovoj "Moji nadahnuti,duševni problemi" .Pa kad bi svaki put kad Arsenal pobijedi ko lud slavio,gdje bi me to dovelo.Ja sam obuzdan samo ti to ne vidiš :D[/quote]

. Ne, ovako ćemo - svaki put kad od Citya primite samo dva gola . :A

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 dec 2009, 00:41

cestitke na pobjedi.

TopGunner
Kontakt:

Post Postao/la TopGunner » 14 dec 2009, 11:14

Song man of the match, najbolji je defanzivac u Arsenalu.

Idemo po titulu ove godine, i nije nemoguce, moramo pobjediti sve ekipe ispod nas. A Chelski ce pasti, upravu je Wenger kad je reko prije 10 dana da ce Che poceti gubiti, tek je pocetak. Crnci im odose na ANC u januaru i dabogda se povrijedili dole :D

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 14 dec 2009, 12:31

TopGunner je napisao/la:Song man of the match, najbolji je defanzivac u Arsenalu.

Idemo po titulu ove godine, i nije nemoguce, moramo pobjediti sve ekipe ispod nas. A Chelski ce pasti, upravu je Wenger kad je reko prije 10 dana da ce Che poceti gubiti, tek je pocetak. Crnci im odose na ANC u januaru i dabogda se povrijedili dole :D
. To ti je kao ljepota života, me ne, to ti je lakrdijaški odraz čovječanstva . Pazi da Wnger ne dobije srčku ! :?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 dec 2009, 23:50

Wolverine je napisao/la:cestitke na pobjedi.
Grazie :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 15 dec 2009, 00:02

TopGunner je napisao/la:Song man of the match, najbolji je defanzivac u Arsenalu.

nemoj tako kolega ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 dec 2009, 11:31

Hehe, ma jok, neka se oni vrnu ovamo :) A mi samo trebamo pobjeđivat slabije ekipe od sebe, kao što smo uradili u nedelju... Sada Burnley neka padne kao i luzeri i bit će sve udure... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 15 dec 2009, 11:44

lako vam je bilo sa looserpoolom da vas vidimo sad protiv jakog Burnleya :lol: :lol: :lol:

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 15 dec 2009, 18:48

Malo je starije,al nema veze...
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.