Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 08 avg 2013, 20:06

Dino Arslanagic opet od prve minute za Standard Liege.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Elegant
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Elegant » 08 avg 2013, 20:12

Kad se samo sjetim kako su Radovca gurali na sva vrata pod izgovorom "talenat" :lol: , lik ne igra u Sarajevu kako treba a treba da ide u reprezentaciju jer je "talenat". Da je on talenat ostao bi u Zenitu kad je isao na probu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 08 avg 2013, 20:14

Elegant je napisao/la:Kad se samo sjetim kako su Radovca gurali na sva vrata pod izgovorom "talenat" :lol: , lik ne igra u Sarajevu kako treba a treba da ide u reprezentaciju jer je "talenat". Da je on talenat ostao bi u Zenitu kad je isao na probu.

Pitaj Musemica zasto neigra, a drugo : Momku je tek 17 godina...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2013, 20:24

Elegant je napisao/la:Kad se samo sjetim kako su Radovca gurali na sva vrata pod izgovorom "talenat" :lol: , lik ne igra u Sarajevu kako treba a treba da ide u reprezentaciju jer je "talenat". Da je on talenat ostao bi u Zenitu kad je isao na probu.
Tebe baš on treba syebala u mozak.
DRUG NEBI TI PUNCA

hroni
Kontakt:

Re:

Post Postao/la hroni » 09 avg 2013, 12:50

nut_shell je napisao/la:Dino Arslanagic opet od prve minute za Standard Liege.
da li se isplati truditi oko njega,,,niko ga od glavesina iz saveza ne spominje,,,a ni on nesto posebno ne napreduje,,ipak su mu 22 godine mislim, a jos ga ne dovode u vezu s ligama petice

TMovac
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la TMovac » 09 avg 2013, 14:04

hroni je napisao/la:
da li se isplati truditi oko njega,,,niko ga od glavesina iz saveza ne spominje,,,a ni on nesto posebno ne napreduje,,ipak su mu 22 godine mislim, a jos ga ne dovode u vezu s ligama petice
Mala ispravka,momku je 20 godina,a ne 22.A kao drugo nadji nekog drugog naseg igraca zadnje linije (osim Kolasinca)koji igra u jacem klubu od njega?(Spahica ne brojim,jer je on vec na zalaksu karijere).Zukanovic ima 27 godina i igra u slabijem Belgijskom klubu od ovoga.Sunjic igra u ukrajinskoj Zoriji koja je **** od kluba.Momak svakako ima mjesta,pa makar na klupi
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 09 avg 2013, 14:08

arelinho je napisao/la:Zabi ga ponovo Stojan Rivaldo Vranjes
one skarice tacno su mu prava mrlja u karijeri ,svi ce ga se sjecati po tome.ali momak igra odlicno ove sezone i kao i cijeli tim vojovdine . Da ova pozicija nije popunjena vrsnim igracima(pjanic ,miske) vjerovatno bih dobio sansu /26 godina
Ajvatar

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 09 avg 2013, 14:17

TMovac je napisao/la:
hroni je napisao/la:
Mala ispravka,momku je 20 godina,a ne 22.A kao drugo nadji nekog drugog naseg igraca zadnje linije (osim Kolasinca)koji igra u jacem klubu od njega?(Spahica ne brojim,jer je on vec na zalaksu karijere).Zukanovic ima 27 godina i igra u slabijem Belgijskom klubu od ovoga.Sunjic igra u ukrajinskoj Zoriji koja je **** od kluba.Momak svakako ima mjesta,pa makar na klupi
do mene je :oops: 20 godina mu je,,,ali ovo drugo je bitnije,,,malo ili nimalo je medijski eksponiran

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 avg 2013, 15:26

TMovac je napisao/la:
hroni je napisao/la:

do mene je :oops: 20 godina mu je,,,ali ovo drugo je bitnije,,,malo ili nimalo je medijski eksponiran
U jednom intervju-u je Tino Sven Susic (inace necak od Safeta Susica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) spomenuo da je rednovno u kontaktu sa Dinom Arslanagicem (njih 2 su skupa igrala u omladinskim kategorijama Standarda i Belgijske repke) da je momak voljan igrati za BiH,ali da ga niko iz saveza nije kontaktirao
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 avg 2013, 16:15

Da li bi Dino mogao igrati za nasu U21 repku, mislim papiri i to?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 09 avg 2013, 16:16

gringobih je napisao/la:Da li bi Dino mogao igrati za nasu U21 repku, mislim papiri i to?
Igrao je za U21 Belgije, pa ja mislim da samo moze za nasu A selekciju.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2013, 16:52

Dobro je li neko gledao tog Arslanagica? Kakav je igrac? Nije toliko vazan klub, vazno je da je kvalitetan. Zukanovic mozda ne igra za neki klub, ali lik je vrlo dobar igrac za nase prilike. Vidim igrao je 11 utakmica za Standard prosle sezone, sto i nije lose za mladog igraca, ali isto tako nije dovoljno za poziv u A-repku. Po transfermarktu moze samo igrat centar-halfa, a tu stvarno ne vidim da ima mjesta.

Cini mi se trenutno interesantniji Dilaver, izgleda da je relativno standardan u Austriji, a moze igrat desnog beka, gdje smo u qurcu ako se Mujdza povrijedi. Ali ni ovog Dilavera nisam gledao i pojma nemam kakav je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2013, 17:01

Cartman je napisao/la:Cini mi se trenutno interesantniji Dilaver, izgleda da je relativno standardan u Austriji, a moze igrat desnog beka, gdje smo u qurcu ako se Mujdza povrijedi. Ali ni ovog Dilavera nisam gledao i pojma nemam kakav je.
Nisam ga ni ja gledao ali sam čuo da je truba od igrača :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 09 avg 2013, 17:03

nut_shell je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Da li bi Dino mogao igrati za nasu U21 repku, mislim papiri i to?
Ma moze da igra. U proslim kvalifikacijama je odigrao jednu utakmice za U-21, ali su sad u pitanju kvalifikacije za 13-/15.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2013, 17:06

Amar_BiH je napisao/la:
nut_shell je napisao/la:
Ma moze da igra. U proslim kvalifikacijama je odigrao jednu utakmice za U-21, ali su sad u pitanju kvalifikacije za 13-/15.
Ako je nastupio u sluzbenoj utakmici za U-21 Belgije on nema pravo igrati za nasu U-21. Samo za A tim bi mogao igrati ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 avg 2013, 17:44

Amar Dzeko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Cini mi se trenutno interesantniji Dilaver, izgleda da je relativno standardan u Austriji, a moze igrat desnog beka, gdje smo u qurcu ako se Mujdza povrijedi. Ali ni ovog Dilavera nisam gledao i pojma nemam kakav je.
Nisam ga ni ja gledao ali sam čuo da je truba od igrača :D
Ja sam ga gledao nekoliko puta ali "podavno" i nije me nesto posebno impresionirao...Ali da moze biti rezerva Mujdzi, moze svakako...
Ali tu je i Ogy, ali ko zna kakav ce biti nakon povrede....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 10 avg 2013, 00:10

Amar Dzeko je napisao/la:Ako je nastupio u sluzbenoj utakmici za U-21 Belgije on nema pravo igrati za nasu U-21. Samo za A tim bi mogao igrati ;)
To nije istina 100%.

I Jagodic to zna cesto izjaviti, ali je netacno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2013, 00:17

Amar_BiH je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Ako je nastupio u sluzbenoj utakmici za U-21 Belgije on nema pravo igrati za nasu U-21. Samo za A tim bi mogao igrati ;)
To nije istina 100%.

I Jagodic to zna cesto izjaviti, ali je netacno.
A gdje ti je izvor za to? I imas li primjer igraca koji je igrao za dvije U21 reprezentacije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 avg 2013, 02:57

Aaron Akrapovic: “Odbio sam debitovati za mladu reprezentaciju Italije jer cekam poziv iz BIH. Zelim stopama moga oca.”
slika

Zna li ko nešto o ovom momku? Ja samo znam da je vezni igrač.

Ko bi rek'o, donedavno smo redovno gubili igrače a sad se još redovnije sami nude :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2013, 03:13

Aaron Akrapović je rođen 2.3.1994 godine u Wolfsburgu, Njemačka. Prirodna pozicija mu je pozicija mu je vezni red. Visok je 181 i odigrao je 12 mečeva za repretentaciju Italije do 17 godina.

Član je Reggine, no igrao je u njihovoj omladinskoj školi, te je par puta posuđivan. Ove sezone je posuđen u ekipu Tuttocuoio San Miniato za koju nisam ranije čuo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], No99, Sheyi i 42 gosta.