Na Old Traffordu.Consigliere je napisao/la:Gdje se igra ovo sa Sevillom?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Na Old Traffordu.Consigliere je napisao/la:Gdje se igra ovo sa Sevillom?
Ja bi tu ulogu ipak prepustio utakmici Community Shielda. Tu kad bi se izgubilo, ovdje bi moglo bit baš kritično.nedim1993 je napisao/la:Mančester igra krajnje historijsku utakmicu večereas. Ako ne do Bog izgube, ovaj pdf je mrtav
Isto odmah ga postavljam jednostavno ne moze vise.Cartman je napisao/la:Ako izgubimo veceras, novi potpis mi je "MOYES OUT!".
Oni nisu prodali sve ulaznice ni za FA kup cini mi se. Yebiga, mal grad a uz to je jos rugby popularniji od nogometa u tom gradu. Ne znam da su ikad u Premier Ligi imali pun stadion. Cak i kad su dolazile najvece ekipe bilo je praznih mjesta.Henderson je napisao/la:Sevilla je sinoć gostovala u Crnoj Gori a već noćas u Engleskoj. A opet vi noćas igrate a u nedjelju od 15 sa Wiganom.![]()
Čisto sumnjam da će biti najjači sastavi u obje ekipe.
Inače, Wigan je uspio prodati samo 5000 ulaznicaza meč na Wembeleyu. Ostatak su morali vratiti, nema zainteresovanih navijača za meč.
Ne znam ja jesi se ti zezo molim te lijepo Cart...Cartman je napisao/la:Ma polako, nije ni pocela sezona. Ako je se neko zbunio, ovo gore sto sam napisao za potpis je bila zayebancija.
ali bas, svake godine slicna pricared devil88 je napisao/la:Cudno svi smo skepticni prije pocetka sezone i onda se fino obradujemo tamo negdje u decembru
Ali bas svake godine ali nakon Bozica je sve lijepoBosniacum Lilium je napisao/la:ali bas, svake godine slicna pricared devil88 je napisao/la:Cudno svi smo skepticni prije pocetka sezone i onda se fino obradujemo tamo negdje u decembrunadati se da ce ove godine biti isto
red devil88 je napisao/la:Cudno svi smo skepticni prije pocetka sezone i onda se fino obradujemo tamo negdje u decembru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.