FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vise ce mi biti drago da Maribor ispadne, **** nafurana, najsretniji bi bio da ih ovi natrpaju ko one estonce
Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru
...
Sabur svima jer nam ostaje jos jedna sezona da gledamo tok strasnog "golgetera", nek nam dragi Bog podari sabura. Tugo nasa

Sabur svima jer nam ostaje jos jedna sezona da gledamo tok strasnog "golgetera", nek nam dragi Bog podari sabura. Tugo nasa

Imali smo mi i Lazu pa smo primali 5,6 komada, tako da ti je komentar totalno bezvezan.EuroSport je napisao/la:Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I ovdje je odavno konstatovano da ti imaš ozbiljnih psihičkih problema!!EuroSport je napisao/la:Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...
Ja bih da konstatujem da je Popović igrao samo prvu utakmicu protiv Sarajeva u prvoj postavi. Ostale utakmice je proveo na klupi ili bi ulazio posljednjih 15 minuta.EuroSport je napisao/la:Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...
Zaključak: eh taj "forumaš" EuroSport zna pisati postove ali nikad ne zna napisati kvalitetan post. Lahko je pisati postove ali hajde napiši kvalitetan post.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma to je ovaj Aldin, Dona i ostala njegova imena, treba se ici igrati u pjesku.bhsport je napisao/la:Imali smo mi i Lazu pa smo primali 5,6 komada, tako da ti je komentar totalno bezvezan.EuroSport je napisao/la:Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...

EuroSport dana 09 aug 2013, 11:33
Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...
Vrhunac forumskog života.EuroSport dana 09 aug 2013, 11:39
Ma to je ovaj Aldin, Dona i ostala njegova imena, treba se ici igrati u pjesku.Ma nek je otisao Lazo koji ce mi djavo, nego kazem nek nam dragi Bog podari sabura da i cetvrtu godinu gledamo Adilovica. Amin
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo plava 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nikog se u gostima ne moze dobiti sa pola snage, na Grbavici moze par ekipa.ChWilla je napisao/la:nisu u nas baš tolike razlike da bi mi ikoga mogli dobiti na strani da ne poginemo. kod nas se ona fraza "s pola snage" pogrešno koristi, mi u cijeloj prošloj sezoni bukvalno nismo imali stvarno lake pobjede, možda protiv goška kod kuće. ali uz igru i odnos iz utakmica s plzenom, zvijezdom i travnikom - trebali bi pobijediti.
Vitez solidna ekipa sa jako dobrim trenerom.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
i da smo prosli plzena i estonce mi sad ne bi igrali sa mariborom nego sa nekim od nosioca 

Poceo je i prvu protiv Metalurga igrao 75 min,s obzirom na rezultate iz prvih utakmica Kukesija i protiv Sarajeva i protiv Ukrajinaca logicno je da sidras kakav je on nema efekta u branjenju rezultata i igranja na neke eventualne kontre,tako da je logicno sto nije poceo revanseHenderson je napisao/la:Ja bih da konstatujem da je Popović igrao samo prvu utakmicu protiv Sarajeva u prvoj postavi. Ostale utakmice je proveo na klupi ili bi ulazio posljednjih 15 minuta.EuroSport je napisao/la:Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...
.
Da ne ispadne sad da ja mislim da je dobar ili nesto,ali eto nisi ni ti upravu ,a nije ni on jel mu je bezveze zakljucak
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ne bi on imao 4.000 postova da ne valja gluposti i pravi se pametan. Ja sam samo napisao da su Lazom dosli skoro do grupne faze, a nisam napisao da je Lazo-Ronaldo. Znaci sa Lazom u ekipi se moze dogurati daleko, a s nasim "golgeterom" koji je dao 50 golova Leotaru ne moze ni do Zenice, nazalost.miky_hz je napisao/la:Poceo je i prvu protiv Metalurga igrao 75 min,s obzirom na rezultate iz prvih utakmica Kukesija i protiv Sarajeva i protiv Ukrajinaca logicno je da sidras kakav je on nema efekta u branjenju rezultata i igranja na neke eventualne kontre,tako da je logicno sto nije poceo revanseHenderson je napisao/la:Ja bih da konstatujem da je Popović igrao samo prvu utakmicu protiv Sarajeva u prvoj postavi. Ostale utakmice je proveo na klupi ili bi ulazio posljednjih 15 minuta.EuroSport je napisao/la:Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...
.
Da ne ispadne sad da ja mislim da je dobar ili nesto,ali eto nisi ni ti upravu ,a nije ni on jel mu je bezveze zakljucak
Nek nam Bog podari samo sabura s njim cetvrtku godinu.

al Lazo igra drugorazredno takmicenje 

nome kalju nakon ispadanja od plzena u play offu EL izvukao ukrajinski Dnipro
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Opet izmisljas da bi nekoga poklopio, a ovo nije slucajno jer ti je u krvi da ponizavas druge da nemaju pojma ni o cemu a ovim gore si dokazao da samo lupas i da se ti provalujes jer pises nesto sto nije istina. Trebas ovaj zakljucak za sebe koristiti.Henderson je napisao/la:Ja bih da konstatujem da je Popović igrao samo prvu utakmicu protiv Sarajeva u prvoj postavi. Ostale utakmice je proveo na klupi ili bi ulazio posljednjih 15 minuta.EuroSport je napisao/la:Da konstatujemo da je Lazo "krampa" skoro usao u grupnu fazu, a mi sa nasim golgeterom u tri godine nikom gola nismo dali. Eh ta "igracina" Adilovic, uvijek je znao zabit golove Leotaru, Travniku, Gosku ali nazalost nikad Sarajevu, Sirokom, Hapoelu, Plzen, ah dao je gol Mariboru...
Zaključak: eh taj "forumaš" EuroSport zna pisati postove ali nikad ne zna napisati kvalitetan post. Lahko je pisati postove ali hajde napiši kvalitetan post.
Poznanici sa Kobilje glave, kakva je situacija sa Esadom Plavim, da li ce ubrzo biti u konkurenciji za prvi tim? Kako ide oporavak? Steta onakve kase..
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Hoće li bit možda prenos na Moja TV?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
trebo bi bitihamo_pipa je napisao/la:Hoće li bit možda prenos na Moja TV?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zasad nema najave.hamo_pipa je napisao/la:Hoće li bit možda prenos na Moja TV?