FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
vidjet cete kako ce se povecati prodaja clanskih "junior" poslije bajrama 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- Consigliere
- Kontakt:
mulumbu1921 je napisao/la:vidjet cete kako ce se povecati prodaja clanskih "junior" poslije bajrama

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Danas je Škalji rodjendan... Sretan rodjendan Asime
Škaljić: Počeo sam sa treninzima,vraćam se na teren za dvije sedmice
- karlovacko
- Kontakt:
Nek' mu je sretan i da se vrati sto prije !nime_tm87 je napisao/la:Danas je Škalji rodjendan... Sretan rodjendan Asime
p.s. brate ima l' sta za ono ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
bice danas (petak) sigurnokarlovacko je napisao/la:Nek' mu je sretan i da se vrati sto prije !nime_tm87 je napisao/la:Danas je Škalji rodjendan... Sretan rodjendan Asime
p.s. brate ima l' sta za ono ?
- karlovacko
- Kontakt:
Rega brate ,samo javi sviju ti da znam . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Poljud je za vas wembley sine!!!ajd čupaj travu...England je napisao/la:Idi tovarčiću čuvaj Brda. Vodiš dvostruku igru, ima ljudi koji znaju kako poljud izgleda, oni WC, od 79 nisu kune uložili, al' tebe je i izgled prevario...Sada ti našao potrebu da pričaš, nisi li manje pametan radi toga ili nesretan, ili kao crvenkapica više voliš vuka od lovca. ?white1950 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Prodje od tad 13 Bajrama, uskoro i 14-i...![]()
Nisam ni znao da su kod vas i tribine travnate,mogli bi nesto i posijatičudim se
što vam ne daju licencu iz UEFA?!
Godine prolaze jubav ostaje...
-
- Kontakt:
Momak,posusko sunce ti je bas naudilo ovih dana... A virujem da si na Poljudu i bio... jednom.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- savatihotece
- Kontakt:
Ovi iz viteza se pravo nafurali
kad Jamak pocne djelit pasove ala Xavi nece znat kud udaraju
0:3 hladno.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ZZtop10 je napisao/la:Ovi iz viteza se pravo nafuralikad Jamak pocne djelit pasove ala Xavi nece znat kud udaraju
![]()
auuu vidim protiv plzena ih se bas dosta nadijelio,u stilu velikog xavija

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
@FanVitez, Jamak protiv Plzena bio jedan od boljih na terenu, ako si gledao utakmicu mogao si vidit da je on bio i strijelac na Koševu, vidim da si to zaboravio,
Očekujem našu pobjedu 0:2 dosta.
Očekujem našu pobjedu 0:2 dosta.
Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sutra javljaju zahladjenje.Vrijeme će biti ugodno za igru, jedino ako ne bude nevremena i pljuskova.exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
@FanVitez
Dijete drago i da je bio nagori protiv Plzena, kakve to ima veze s Vitezom? Pa vi ne možete u istu rečenicu s takvom ekipom. I mala škola pravopisa, ne kaže se ''podcjenjivajte'', nego ''podcjenjujte''
I dao je dvije asistencije protiv Plzena, tako da nema razloga da ne podijeli koju i vama, ako mu Bajramski dernek nije glave dosao.FanVitez je napisao/la:ZZtop10 je napisao/la:Ovi iz viteza se pravo nafuralikad Jamak pocne djelit pasove ala Xavi nece znat kud udaraju
![]()
auuu vidim protiv plzena ih se bas dosta nadijelio,u stilu velikog xavijasamo vi podcjenjivajte
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jel ga ko primijetio sinoć da se oduzima? Nadam se da nije viđen nigdje, barem ne u sitne sate.bhsport je napisao/la: I dao je dvije asistencije protiv Plzena, tako da nema razloga da ne podijeli koju i vama, ako mu Bajramski dernek nije glave dosao.
nisu u nas baš tolike razlike da bi mi ikoga mogli dobiti na strani da ne poginemo. kod nas se ona fraza "s pola snage" pogrešno koristi, mi u cijeloj prošloj sezoni bukvalno nismo imali stvarno lake pobjede, možda protiv goška kod kuće. ali uz igru i odnos iz utakmica s plzenom, zvijezdom i travnikom - trebali bi pobijediti.exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
u ligi sigurno ima pojedinaca koji bi nama bili pojačanja, tu se ja ne slažem sa amarom. al' po dubini ekipe, sistemu i kontinuitetu niko nam ne može prići i zato i uzimamo trofeje.
-
- Kontakt:
LIGA PRVAKA
PLZEN - MARIBOR
PLZEN - MARIBOR

Zanimljivo ce biti.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:LIGA PRVAKA
PLZEN - MARIBOR
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko god da ispadne meni super dragoElegant je napisao/la:Zanimljivo ce biti.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:LIGA PRVAKA
PLZEN - MARIBOR

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kajkutenjoyer, mavi, Proximic, tiagofaria25 i 41 gost.