AlemC85 je napisao/la:auuuuuuu, kakvu je šansu Sarajevo propustilo...sada bi bili na pragu ulaska u grupnu fazu evropske lige...a uz to zaradili bi pare kao nikad do tad.

Kakve ba pare, MMF, Merkel.. sta je u pitanju ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
AlemC85 je napisao/la:auuuuuuu, kakvu je šansu Sarajevo propustilo...sada bi bili na pragu ulaska u grupnu fazu evropske lige...a uz to zaradili bi pare kao nikad do tad.
pa Sarajevo je već izgubilo oko milion KM nakon ispadanja od Albanaca, neki dan objavljena ova informacija.FliX je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:auuuuuuu, kakvu je šansu Sarajevo propustilo...sada bi bili na pragu ulaska u grupnu fazu evropske lige...a uz to zaradili bi pare kao nikad do tad.
![]()
![]()
![]()
Oj, ne mogu vjerovat da su i nasi klubovi poceli razmisljat na taj nacin..AlemC85 je napisao/la:pa Sarajevo je već izgubilo oko milion KM nakon ispadanja od Albanaca, neki dan objavljena ova informacija.FliX je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:auuuuuuu, kakvu je šansu Sarajevo propustilo...sada bi bili na pragu ulaska u grupnu fazu evropske lige...a uz to zaradili bi pare kao nikad do tad.
![]()
![]()
![]()
To je uzasno jak znak da nam propada fudbal, kad kvalifikacija za evropska takmicenja zavisi od papira a ne kvaliteta ekipa. Jako zalosno.Armageddon2012 je napisao/la:pa ispunite uslove za licencu,i ove sezone ste bili 4 mjesta bolji od zrinjskog,ali prilazite tom licenciranju neozbiljno,kao i ovi moji jazavci.
Sarajevo-Cluj 1:1 1:2 u sezonu 2009/2010Signore je napisao/la:Rijeci i Vojvodini nije mjestu u tom postu. Sigurno da nisu veliki klubovi, ali nije nikakvo iznenadjenje da su dosli do tu. I jedni, a i drugi igraju strasan nogomet za nase prilike, ali to je i nebitno. Bitno da jedna Albanija ima DVA predstavnika u play offu, a BiH ga do sad nije imala niti jednom (mislim na novi sistem kvalifikacija). Bitno da su predstavnika Luxemburga samo penali dijelili od play offa. Bitno da su ove sezone veci koeficijent od BiH predstavnika ostvarili predstavnici Albanije, Latvije, Moldavije, Kazahstana, Islanda, Azerbajdzana, a da ne pricam o tome da od njih samo Latvija nema vise predstavnika, te da oni mogu i napredovat. BiH je ostavraila 1.500 koliko i Luxemburg. Toliko je ostvarila Skotska i Ukrajina, ali njihovi predstavnici ce to jos popraviti. Da bude jos zalosnije, ovo je najveci koeficijent u zadnje tri sezone.
Istina. Malo sam se zeznuo, cinilo mi se kao da je to bilo zadnje kolo po starom sistemu, al ipak je eto bila ta jedna sezona.Grdan je napisao/la:
Sarajevo-Cluj 1:1 1:2 u sezonu 2009/2010.
Kamo srece da smo prosli Viktoriju, siguran sam da bi se poigrali sa onim Kaljuom.Buu je napisao/la:Da Željo ili Široki dobije protivnike kao sto je Sarajevo prosle i ove godine bili bi i mi u play off-u.
Neces vjerovati ja se slazem sa tobom, jos kada i ako se rijesimo kompleksa da podcjenjujemo i precjenjujemo protivnike moglo bi biti nesto od nas, pod usluvom da se konacno krene ulagati u klubski nogomet a eto krece se sa ovim ulaganjem u terene sto bi mogao biti prvi korak ka boljem nogometu.FCS je napisao/la:Rezultati su realni, i nisu razocaavajuci-
Zeljezničar je odigrao fenomenalno sa prejakom viktoriom, Siroki prosao u 3 kolo, udinese dimenzija vise,
Zrinjski odigrao remi sa ekipom koja u dvije utakmice nije porazena od studgarta, sarajevo bilo bolje od ekipe koja je izbacila metalurg, penal, 100 stativa itd.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.