ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nadal ce da izdominira,mora se malo i na betonu uzeti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Malo je falilo da Bajram propustim zbog Delpa, na 5-5 sam otisao, Ledja ga razvaljuju, prvi servis tek nekih 160 !Unofficialpage je napisao/la:Prosao Delpo. U trecem gubio 3-5 i dobio to sa 7-5Mig_Mig je napisao/la:Ako Delpa ne budu mucila ledja, da ne kazem koja je to povreda samo ove godine, ne mogu na prste jedne ruke stati :S Onda sigurno ide na skota, a onda je sve moguce
Max Allegri
Sretan rodjendan NAJVEĆEM IKADA !
ROGERU FEDERERU !
ROGERU FEDERERU !
Hajde da malo ovaj 'finiš' sezone učinimo zanimljivijim bar kad su u pitanju Mastersi. Kasno smo se sjetili, al nema veze.
http://challenge.atpworldtour.com/atp/h ... 1375990163
Idite na ovaj link, registrujte se i kada izađe žrijeb za neki Masters turnir, popunite ga. Za svaki pogođeni par dobijete jedan bod, možda i više, ako pogodite neko iznenađenje, ne znam ni ja tačno kako to fercera
Uglavnom, pošto ovdje ima raje sa sax-a i obrnuto, napravio sam grupu za ova dva foruma. Kad uđete na ovaj link, idite na ''Groups', a potom na 'Private groups' i nađite grupu pod nazivom 'SS klix forum'. Pasword je 54321.
Sutra je žrijeb za Cinncinati, tako da budite u pripravnosti. Sa srećom.
http://challenge.atpworldtour.com/atp/h ... 1375990163
Idite na ovaj link, registrujte se i kada izađe žrijeb za neki Masters turnir, popunite ga. Za svaki pogođeni par dobijete jedan bod, možda i više, ako pogodite neko iznenađenje, ne znam ni ja tačno kako to fercera

Uglavnom, pošto ovdje ima raje sa sax-a i obrnuto, napravio sam grupu za ova dva foruma. Kad uđete na ovaj link, idite na ''Groups', a potom na 'Private groups' i nađite grupu pod nazivom 'SS klix forum'. Pasword je 54321.
Sutra je žrijeb za Cinncinati, tako da budite u pripravnosti. Sa srećom.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gulbis style! 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zna li se u kakvom je stanju Delpo za veceras? Inace Raonic sinoc odigrao strasan mec protiv Mise. Usudio bih se reci da ako dobije Delpa veceras da ima otvoren put do finala. 

Soderling was asked how his recovery was doing: "It's on the right track...keeping my fingers crossed". The Swede has been missing from tennis for just over two years now.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Bezveze mi turnir sada bez Janowicza
Raonic ubi servisom, Delpo mora pasti! Što reći za Murrayjev poraz? Očito je previše odmarao.

Raonic ubi servisom, Delpo mora pasti! Što reći za Murrayjev poraz? Očito je previše odmarao.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Isprasio Ernest Murraya.
Djokovi se mucio protiv Istomina.
Pospisil nastavlja sa iznenadjenjima, nakon Isnera, Stepaneka, sinoc dobio i Berdycha, opet u tie breaku treceg seta.
Raonic izbacio Delpa, a Jerzy je imao lijepu sansu da dobije Nadala, servirao za prvi set, a kasnije imao i 3-0 u drugom.
Matosevic dobio Pairea.
Tako da;
Pospisil-Davydenko
Raonic-Gulbis
Djokovic-Gasquet
Nadal-Matosevic
Djokovi se mucio protiv Istomina.
Pospisil nastavlja sa iznenadjenjima, nakon Isnera, Stepaneka, sinoc dobio i Berdycha, opet u tie breaku treceg seta.
Raonic izbacio Delpa, a Jerzy je imao lijepu sansu da dobije Nadala, servirao za prvi set, a kasnije imao i 3-0 u drugom.
Matosevic dobio Pairea.
Tako da;
Pospisil-Davydenko
Raonic-Gulbis
Djokovic-Gasquet
Nadal-Matosevic
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Mislim da više ne bi trebalo biti iznenađenja. Gulbis očigledno odigrao majstorski i poslao Murrayja kući, kojem se s vremena na vrijeme javljaju blackouti. Ipak, ništa strašno jer su se i najboljima ovakve stvari dešavale.
Finalist će se tražiti između Nadal i Đokovića s jedne, dok će vjerovatno Raonić biti s druge strane.
Finalist će se tražiti između Nadal i Đokovića s jedne, dok će vjerovatno Raonić biti s druge strane.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dešava mu se mjesec dana pogače i krompira iz rerne.
Bravo Miloše. Nosi ga publika, ide do finala!
Šta očekujete večeras, može li se Gasquet suprostavit Novaku, odnosno Matošević Nadalu? Ili obojica idu lako u dva seta do pobjeda?
Šta očekujete večeras, može li se Gasquet suprostavit Novaku, odnosno Matošević Nadalu? Ili obojica idu lako u dva seta do pobjeda?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Obojica uzimaju u debelom hendikepu. Volio bih da Gaso uzme Novaka, al' to je zadnji put uradio prije 6 godina. I, to mu je i jedina pobjeda protiv svjetskog broja 1. Moram priznati da nisam imao prilike odgledati meceve na turniru, tako da ovo sve uzmi sa rezervom. Posebno se to odnosi na Matosevica i Rafu. Rafa se kao nesto zalio, ako sam ja to dobro uhvatio prije par dana.
No, kako god da okrenem - ide u polufinale. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma gledao sam ja sve mečeve zadnjih dana. Žao mi Delpa, Matošević se namučio s Paireom, Haas mu je predao i mislim da je imao dosta sreće u turniru, tako da nema dileme hoće li ga Rafa uzeti ili ne, već može li ovaj barem pet gemova uzet.
Novak je odmoran, lako je prešao prve dvije prepreke, a ne sjećam se kad mu je Gasquet zadnji put uzeo set. Međutim, obojici odgovara ova podlog, ali definitivno Novak ide dalje.
Bit će zanimljivo sutra u okršaju Kanađana Raonica i Pospisila. Ovaj drugi ima sjajan niz, ali Miloš ima servis
Novak je odmoran, lako je prešao prve dvije prepreke, a ne sjećam se kad mu je Gasquet zadnji put uzeo set. Međutim, obojici odgovara ova podlog, ali definitivno Novak ide dalje.
Bit će zanimljivo sutra u okršaju Kanađana Raonica i Pospisila. Ovaj drugi ima sjajan niz, ali Miloš ima servis

Djokovic nije nimalo impresionirao u sinocnjem mecu iako je Istomin odigrao sa 120% svojih mogucnosti. Gaske je jos slabije odigrao i dobio je cisto na iskustvo. Ako se Nole posveti 100% mecu a ne nekim drugim glupostima i plesovima pobjeda nece doci u pitanje. Sto se Matosevica tice poklopilo mu se dosta stvari ali igra sjajan turnir i vjerujem ako nista da ce prilicno napatiti Rafu veceras.
-
- Kontakt:
Ni rijeci o vecerasnjem polufinalu?
VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!
VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!
Ocekujem da ce Raonic lagano do finala jer Pospisil nema iskustvo igranja ovakvih meceva. Djokovic ako ponovi igru od sinoc nece imati velikih problema sa Nadalom. Jednostavno ova podloga daje ogromnu prednost Noletu sto je i sam Nadal izjavio.
Odmah break napravi Rafa .
VAMOOOOOOOOOOS !
PS: Ima li iko osim mene da ovo prati ?
A sto igra Rafa. Prvo spasi 3 break lopte i gem zavrsi as udarcem. Samo da nastavi ovako.

VAMOOOOOOOOOOS !
PS: Ima li iko osim mene da ovo prati ?

A sto igra Rafa. Prvo spasi 3 break lopte i gem zavrsi as udarcem. Samo da nastavi ovako.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Prati se naravnooooooooooooo
VAMOS RAFAAAAAAA
VAMOS RAFAAAAAAA
Svaki njihov mec je odlican. I ovaj to za sada nagovjestava. Koje samo razmjene udaraca. 
Rafu za sada fino servis slusa. Nole cak 3 duple greske na servisu imao.
Evo i cetvrte duple greske.

Rafu za sada fino servis slusa. Nole cak 3 duple greske na servisu imao.

Evo i cetvrte duple greske.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.