Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 dec 2009, 01:43

drop je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:raspravljate oko gluposti mali jeste kriv sto mu je psovao ali je isto tako i dzeko kriv ako si dao malom 20 maraka ispred hotela i to mora citava drzava da sazna sramota pa drogba daje po 3 miliona da se bolnica napravi u njegovoj zemlji pa se nigdje ne hvali a ovaj za 20 maraka frku digo.............neka ostavi dzeko adresu i sve para sto je on dao malom ja cu mu poslat posto vidim da mu je bogami pravo zao sto mu je pomogo
Pa jeli Džeko htio da citava država to sazna?? jeli Džeko snimio ovaj klip??
Kako si tako ogranicen?? razmišljaj malo prije nego što pocnes nešto pisati.
Krajnje je vrijeme da se reprezentacija vrati u Sarajevo.Dosta više zenickog primitivizma i pljuvanja po našem Dijamantu od strane zenickih klošara.
ja da se pitam ja im nebi ni dao da igraju u zenici :D :D a to sto ti govoris zenickih klosara to nije lijepo i nemoj me tjerat na ban jer znas sta sam ti htjeo napisat razmisli dobro

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 dec 2009, 02:02

Niste kompatentni da pricate o Edinu Dzeki.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 dec 2009, 02:30

Danas na intr podpresjdnk..AC Milana Gillaiani na pitanje ovako,"Dali je napadac o kojem ste zaintr.rijec o Srbsko-Bosanskom Edinu Dzeki"??Gilliani odg:"On je napac koji nam se jako svidja,ali nije tip napadaca kojeg sada trazimo"..smijesno Srbsko-Bosanskog :mrgreen: :mrgreen:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 dec 2009, 02:37

Nije sve Zenica to..ima i u Sarajevu svakavi..pozzz iz Krajine :mrgreen: najbolje je da repka igra u Krajini..svima ce odogvrt..pa ljudi navalite malo ovamo u nas kraj :lol: :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 02:41

fabio je napisao/la:Nije sve Zenica to..ima i u Sarajevu svakavi..pozzz iz Krajine :mrgreen: najbolje je da repka igra u Krajini..svima ce odogvrt..pa ljudi navalite malo ovamo u nas kraj :lol: :lol:
Svaka ti cast za ovo,,to bi i najpametnije bilo,,dosta mi je vise i Zenice i Sarajeva,,i bolje bi bilo da se u nekom manjem gradu igra za dobrobit svih
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 dec 2009, 02:44

Necemo sad porediti Sarajevo i Zenicu...ovakva poniženja Džeko SIGURNO nebi doživio u Sarajevu.
Za ostalo se slažem,ima i u Sa klošara itekako...i uvijek sam govorio protiv njih...ali sad pricamo o ovom događaju u Zenici....uostalom,dosta više price oko ovih primitivaca...spamujemo temu non-stop.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 02:45

delija je napisao/la:
drop je napisao/la: Ne vrijeđaj papcicu...znam da te moj post uznemirio tj.ISTINA ali kontoliši se (ako vec Dzeko ne može :lol: )
Te izmišljotine da sam ja vrijeđao Dijamanta da je kloc necu ni da komentarišem.
Smiri se čobane...kad se smiriš onda cemo normalno komunicirati...necu ti prijaviti ovo vrijeđanje administraciji jer nisam šupak ko neki koji jedva cekaju takve prilike.
Ma jaro ja sam ipak misljenja da sam vise majmune uvrijedio nego tebe..
Jakson izgleda ovo je neki sarajevski Kesko..Bezze nam samo pritisak dize,pusti ga nek pise ;) ..
On je kruško,a ne Kesko :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 dec 2009, 02:45

Phill Jackson je napisao/la:
fabio je napisao/la:Nije sve Zenica to..ima i u Sarajevu svakavi..pozzz iz Krajine :mrgreen: najbolje je da repka igra u Krajini..svima ce odogvrt..pa ljudi navalite malo ovamo u nas kraj :lol: :lol:
Svaka ti cast za ovo,,to bi i najpametnije bilo,,dosta mi je vise i Zenice i Sarajeva,,i bolje bi bilo da se u nekom manjem gradu igra za dobrobit svih
ma Bihac samo jos od saveza dobiti pare izraditi stadion.. :mrgreen: bice sponzora ovuda..i hajmo svi ovamo :mrgreen: a igralo se 1 protiv velikog IRANA :mrgreen: 2-2

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 dec 2009, 02:53

Izgleda da se bosanski narod nemoze natjecati sa drugima za prva mjesta u vrlinama, jer su Bosanci svjetski prvaci u pljuvanju i ljubomori. Cast izuzetcima. E moj Dzeko da skines sve sa sebe i podjelis i svoj novac i bubrege naci ce se vec nesto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 dec 2009, 02:54

Principatus je napisao/la:Izgleda da se bosanski narod nemoze natjecati sa drugima za prva mjesta u vrlinama, jer su Bosanci svjetski prvaci u pljuvanju i ljubomori. Cast izuzetcima. E moj Dzeko da skines sve sa sebe i podjelis i svoj novac i bubrege naci ce se vec nesto.
Ima ona stara poslovica "Nije se rodio ko bi nama ugodio" ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 dec 2009, 03:24

maradona horsas sa dobrinje cjela argentina ludaza njim kanidja kaze ako je kokain droga ja sam narkoman mutu svaki treci dan na tramalima zidan na utakmici opali lika glavom u prsa i svi su oni ok extra likovi ali djeko treba da bude transformers optimus prajm...cc gluposti za tri dana ce mu nabijat n nos samo sto ne govori DOSAO POSAO GLEDAO jer smo mi pacenici ali to sto je ronaldo tek u dvadesetoj propiso je ok...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 dec 2009, 04:11

nick je napisao/la:maradona horsas sa dobrinje cjela argentina ludaza njim kanidja kaze ako je kokain droga ja sam narkoman mutu svaki treci dan na tramalima zidan na utakmici opali lika glavom u prsa i svi su oni ok extra likovi ali djeko treba da bude transformers optimus prajm...cc gluposti za tri dana ce mu nabijat n nos samo sto ne govori DOSAO POSAO GLEDAO jer smo mi pacenici ali to sto je ronaldo tek u dvadesetoj propiso je ok...
slika

Nije mi samo jasno ono sto Edin govori za pare. O cemu se radi? Ako je ono sto mislim, opravdavam ovaj njegov postupak. A i samo psovanje ionako ne prastam. Pogotovo uzevsi u obzir situaciju te veceri kad su svi bili utuceni, iznervirani... Nisam bas siguran da bi mnogi od nas drugacije reagovali. Nakon svega sto je momak ucinio za repku i mnogi su se kleli u njega (kao i sad), neko pocne da ga omalovazava u najtezem trenutku karijere. Hmmm...
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 14 dec 2009, 04:31

[youtube][/youtube]

Samo za Sarajlije i Zeničane :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 14 dec 2009, 08:58

jedno je 100 % sigurno, a to je da Džeko ovu frku nije prvi poćeo.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 dec 2009, 11:40

Trebo mu je usta razvalit nalicu mjesta. kako ga samo nije stid uopste trazit pare od Edina. Ovi njemu psuju sve mrtvo, eeeeeeeeeeeee. Sta ste vi uradili za ovu zemlju da bi prisli na 100 metara jednom Dzeki. kamoli da mu zucnete jednu rijec.

Zatim, Zenica nema nista sa ovim. U Sarajevu bi se isto naslo nekih primitivaca koji bi ovo isto uradili. I u svom ostalim gradovima BiH. Bosna je puna prmitivaca, napacenog naroda kome nista ne valja.

Dodje mi samo da napustim ovu je*enu zemlju kad vidim ovakve stavri. boze sacuvaj.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 14 dec 2009, 11:41

DŽEKO KRALJ......nije se rodio što je nama ugodio..
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 14 dec 2009, 11:42

Nije počeo , alo se civilizirano mogao pokupit i ušutit.kao profi igrač,znat bit ok u takvim situacijama,rasprava oko ovog otišla daleko,momak je stavio da vidite ,a vi napravili o ovome cirkus.
Takvi smo mi,jednostavnio ne znamo ignorirat neke stvari,i šta uopće ima razgovarat ako je čuo i vidio ,makneš se u bus i šuti, a ne još ide on raspravljat!Malo ego,faca...

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 dec 2009, 11:51

Evo Galliani izjavio da Džeko nije napadač za njih.....doduše friška vijest,na kraju ce se prodat al u p.... materinu :twisted:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 dec 2009, 12:26

Podrinje je napisao/la:
hroni je napisao/la:Evo Galliani izjavio da Džeko nije napadač za njih.....doduše friška vijest,na kraju ce se prodat al u p.... materinu :twisted:
ma to je čista suplja cojek mu ljetos na noge dolazio da potpise a sad nije za njih ja sranje i usput na sportskimnovostima džekina perverzija najcitanije danas vec preko 7500 ljudi gledalo klip hehe
hajd ako je tako valja hahaha

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 dec 2009, 14:06

velez_mostar je napisao/la: Hahahahahahahahahahahhaha,"ogorcen na Sarajevo",hahahahahahah...a,sto me nasmija ,hvala ti brate..pa,najmanje 3 velike prilike sam imao da radim dobar posao u Sarajevu ,uvjete savrsene dobio ,ali da zivim negdje gdje je 10 mjeseci smog ,magla ,6 mjeseci snijeg ,kaljuze ,crnilo ,guzva ...necu spominjati udaljenost od mora...ne bi da nastavljam,ostacu u Mostaru ,uzivacu u mediteranskoj klimi ,ljepoti umjerene velicine grada, saobracaja ,blizini mora na koje mogu otici na dan za razliku od tebe ,i nadasve mojoj mostarskoj dusi,uglavnom svakom svoje ...a ,ako si mislio da imam nesto protiv Sarajeva,vrati se malo i pogledaj kako sam lijepo napisao da jedva cekam da se utakmice igraju u Sa..pozdrav tebi pacenice smijesni
Džaba ti sva ta poezija. I dalje stoji da si bio nekorektan i htio da isprovociraš. Mogao bih i ja štošta napisati o prednostima Sarajeva u odnosu na Mostar. Al' eto, vi imate moooooost! :mrgreen: Moooooost imaju, hej!
A tu je i mostarska duša! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 25 gostiju.