Znam prijatelju ali ipak si ti izvor koji do sada sto je rekao bar se pricalo, svjestan sam toga da se moze sve preokrenuti za noc, ali sto se tice Zeca bas strasno pa i sam znas da se pricalo i o Ibricicu ali smo mi bili bas skeptici. Vecina igraca koja dodje iz ovih nizeligasa su zeljni dokazivanja, a ne zvijezde koje dodju. Nemoj te me pogresno shvatiti ja sam jedno vrijeme pratio Hadzici koji je sada u redovima torpeda, i vidio sma da je dobar igrac a i pokazalo se da ne odskace od nasih iz Premijer lige, tako da sam se u to i uvjerio. A sto se tice skauta to se slazem jer jedino tako moze do jeftinog ali dobrog igraca. Tako rade veliki klubovi, za male pare dovedu anonimusa i na kraju zgrnu ogromnu lovu za godinu, dvije (npr. Arsenali i slicni njemu) ali poredjenje je suvisno ali istinito...pile87 je napisao/la:Ma ne mora biti drug, ja ti kazem sta je sad aktuelno a to se moze promjeniti nije prvi put da se sa nekim igracem dogovore apsolutno sve a ne dodje do potpisa, sjeti se Zeca trenirao trebao potpisat i ode, kad procitam koko igra u hrvatskoj muka mi bude a raja skepticna jer dolazi iz nekog nizeligasa.A mnogi zaborave kakve smo sve igrace dovodili iz manjih klubova nekad prije rata dok smo imali nekakv skauting koji se od kad je Amar dosao ponovo stavlja medju vaznije stvari.tm8782 je napisao/la:Hvala...kad ti to kazes onda je informacija 95% tacna, to sam se uvjerio ovdje i na fk zeljeznicar.com ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Vuk Jolović brani za Glasinac i na Facebooku mu je na prvoj slici Casillas. Vjerovatno odatle i poređenje sa slavnijim kolegompile87 je napisao/la:Golman navodno sve dogovorio sa nama Jolovic se preziva!Kazu Casillas

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Vuk Jolović brani za Glasinac i na Facebooku mu je na prvoj slici Casillas. Vjerovatno odatle i poređenje sa slavnijim kolegompile87 je napisao/la:Golman navodno sve dogovorio sa nama Jolovic se preziva!Kazu CasillasAko je to taj lik.
Ma nema ko drugi

sad kad mu safataju poruke slat "jesil preso", "znas li branit" itd 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hahaha...cuj "znas li braniti"Seyo_TM je napisao/la:sad kad mu safataju poruke slat "jesil preso", "znas li branit" itd

citaj komentare i strucna misljenja raznoraznih mozaika na fb, "znas li braniti" ce da bude jedno od pametnijihEmirTM87 je napisao/la:hahaha...cuj "znas li braniti"Seyo_TM je napisao/la:sad kad mu safataju poruke slat "jesil preso", "znas li branit" itd![]()

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
hahahhahhahhahhaha... cuj znas li braniti, odavno se nisam ovako ismijao...EmirTM87 je napisao/la:hahaha...cuj "znas li braniti"Seyo_TM je napisao/la:sad kad mu safataju poruke slat "jesil preso", "znas li branit" itd![]()

BRAVE HEART 1979-2005
cujem da vam na grbavicu dolazi Jackson
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
i drogba...ultras je napisao/la:cujem da vam na grbavicu dolazi Jackson
BRAVE HEART 1979-2005
Moram da pohvalim ovo "Znaš li branit'?" 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- TheManiacs
- Kontakt:
Kazu i Anelkaedotm87 je napisao/la:i drogba...ultras je napisao/la:cujem da vam na grbavicu dolazi Jackson

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
nemozete vi dalje od Dudica koji evo danas rece kakav zeljeznicar
-
- Kontakt:
Saba je reko da imaju ponudu od 150 000 dolara za njega tako da milion % nije neki nas klubultras je napisao/la:cujem da vam na grbavicu dolazi Jackson
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
ultras je napisao/la:nemozete vi dalje od Dudica koji evo danas rece kakav zeljeznicar
nista bolje nisi mogao smislit

ma provocira ovaj..samo je malo paglu pa ga raja odmah skontalaPhill Jackson je napisao/la:Saba je reko da imaju ponudu od 150 000 dolara za njega tako da milion % nije neki nas klub

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
ja ti kazem drogba pa ti nemoj vjerovati, mozda i anelka, ali kaze osim da mora malo da smrsa, pa ce razmisliti...ultras je napisao/la:nemozete vi dalje od Dudica koji evo danas rece kakav zeljeznicar

BRAVE HEART 1979-2005
ultras je napisao/la:nemozete vi dalje od Dudica koji evo danas rece kakav zeljeznicar
Mudro zboris

bravo za rajuLIvada je napisao/la:ultras je napisao/la:nemozete vi dalje od Dudica koji evo danas rece kakav zeljeznicar
nista bolje nisi mogao smislit
ma provocira ovaj..samo je malo paglu pa ga raja odmah skontalaPhill Jackson je napisao/la:Saba je reko da imaju ponudu od 150 000 dolara za njega tako da milion % nije neki nas klub

- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... edjen.html
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... cajca.html
19.10.2008 prezivio tesku saobracajnu nesrecu gdje mu je otac poginuo
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... cajca.html
19.10.2008 prezivio tesku saobracajnu nesrecu gdje mu je otac poginuo
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 13 gostiju.