neno#4 je napisao/la:No dobro, da cujem ko veceras dolazi da gleda mladu reprezentaciju?
hocel bit neki stream, ili bar live score, da se prati =

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
neno#4 je napisao/la:No dobro, da cujem ko veceras dolazi da gleda mladu reprezentaciju?
Hvala!kobe64 je napisao/la:hadzic cini mi se italija, rimini, sijercic radnicki, gorazde i jakupovic sloboda tuzla. jesu nasli za prvi dan bajrama otvaranje prvenstva ccc
Koliko sati?neno#4 je napisao/la:No dobro, da cujem ko veceras dolazi da gleda mladu reprezentaciju?
21:15, na Ilidzi...NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko sati?neno#4 je napisao/la:No dobro, da cujem ko veceras dolazi da gleda mladu reprezentaciju?
Hvala...The Game je napisao/la:21:15, na Ilidzi...NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko sati?neno#4 je napisao/la:No dobro, da cujem ko veceras dolazi da gleda mladu reprezentaciju?
sta je to sa izraelom ? nisu izgleda uopste toliko jaki, ko prije 5-10 godina...sajo10 je napisao/la:Zavrsena utakmica izmedju Izraela i Danske u nasoj grupi. Pobjeda danaca 80-64.
edinjo-bih je napisao/la:Elvis Keric (slo) za 18 min. 17 poena i 6 skokova!
i jos je mladji godinu(98.godiste)edinjo-bih je napisao/la:Elvis Keric (slo) za 18 min. 17 poena i 6 skokova!
gdje vi pratit?Martex je napisao/la:Los pocetak
za srbiju glisic 15 poena a za hrvatsku bender 20 i zubac 8Lotus je napisao/la:i jos je mladji godinu(98.godiste)edinjo-bih je napisao/la:Elvis Keric (slo) za 18 min. 17 poena i 6 skokova!
pa moželi iko trojku pogoditi, doduše može atić ali njega je halimić napenalio nogom durak 6 trica promašio-ako ovo nije ispucavanje ja nežanam šta je. Valjda će biti jedna . 0/13 za tri u prvom poluvremenu.Lotus je napisao/la:Ovo je pravo...Manjgafic ubacio zaredom 6 poena i onda ide napolje...
Po svim pricama on je najbolji trojkas u nasoj ekipi,al ne ide ga veceras...dao je sirokom u finalu kadetskog 9 trojki samo ne znam iz koliko pokusaja...kim je napisao/la:pa moželi iko trojku pogoditi, doduše može atić ali njega je halimić napenalio nogom durak 6 trica promašio-ako ovo nije ispucavanje ja nežanam šta je. Valjda će biti jedna .Lotus je napisao/la:Ovo je pravo...Manjgafic ubacio zaredom 6 poena i onda ide napolje...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EnesSS, Poligon10, Slobodanpad1945 i 22 gosta.