FK Vojvodina
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Vojvodina
U Voši će sigurno braniti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

1. pretkolo Evropa lige
Vojvodina- Hibernians
Cetvrtak, 11.jul
Stadion:Karadjordje
Posto nisam ispostovao prvu utakmicu koja se igrala na Malti red je da je se dotaknemo sada posto ne znam da li cu sutra stici jer sam planirao da odem do Novog Sada i pogledam tekmu te ostanem na Exitu. Nakon sigurnih 4:1 u prvom mecu u Paoli, Vosa docekuje Hibernians sa zeljom da potvrdi tu pobedu i plasira se u drugu rundu. Nisu nesto sjajno izgledali u prvom mecu ali i to je sasvim dovoljno da se pobede Muscaat,Cohen i drustvo. Vec sam nabrojao dvojicu slobodno mogu reci legendarnih igraca Hiberniansa i Malte i ko je imalo upoznat sa njima znace za ove momke ako nista bar informativno. Tu je i jedan momak koji je prosao omladinsku skolu Partizana Zoran Levnaic a istice se i Brazilac Rodolfo Soares koji cak ima par upisanih nastupa za Fluminense. Fudbaleri Vose mislima su vec u drugoj rundi gde bi ako sve bude prema planu trebalo da idu na Honved, koji je u prvom mecu istim rezultatom pobedio Celika iz Niksica u gostima i trasirao sebi put u narednu rundu, a taj komsijski "derbi" bi mogao da bude itekako zanimljiv. O tome mecu ipak sledece sedmice vise...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Je li brani Delač danas?
Ako se ne varam ne. Trebalo bi da nije registrovan.Bertone7 je napisao/la:Je li brani Delač danas?
Voša kao i BH klubovi, ove godine jedva protiv "ausajdera"
Ma sta vam je, pazi Vosa gazi... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Iskreno ne vidim poentu za ovaj gore komentar "Vosa kao i BH klubovi ove godine jedva protiv autsajdera". Rutinskih 4:1 na Malti i onda cisto otaljavanje posla i na kraju pobeda i u Novom sadu od 3:2 i to mu ga dodje 7:3 i to se naziva jedva.
Dace Bog da svaki klub iz regiona do grupne faze tako jedva prodje.
Vosa je izasla da zavrsi posao, da odigra tih 90 minuta zato sto mora a ne zato sto zeli, vec hoce da se sto bolje pripreme za narednu sezonu. I ova utakmica je bila samo kao prijateljska jer ozbiljna utakmica u kojoj Bilbija igra ne postoji.
U ovakvoj utakmici videlo se dosta nedostataka Vose za narednu sezonu. Dobro golman je resen dolaskom Delaca jer Kordic je isuvise zelen da bi odma' branio. Napad zvani "Boze pomozi" je tragican i za poslednji klub u drugoj ligi Skuletic-Bilbija.
Skuletic i moze proci, ali Bilbija, kako jedan igrac lagano propade.
Alivodic odlican,ponajbolji, Poletanovic isto dobar,Vranjes takodje,Trajkovic u svojoj zadnjoj utakmici ispostovao profesionalizam, ali Baric blago receno los, poenta njegovog dolaska ukoliko ovako nastavi ce ostati nejasna.
Vosa je dakle prosla prepreku zvanu Hibernians, sada sledi Honved koji je objasnio par stvari smesnom Celiku u prvom pretkolu.

Vosa je izasla da zavrsi posao, da odigra tih 90 minuta zato sto mora a ne zato sto zeli, vec hoce da se sto bolje pripreme za narednu sezonu. I ova utakmica je bila samo kao prijateljska jer ozbiljna utakmica u kojoj Bilbija igra ne postoji.

U ovakvoj utakmici videlo se dosta nedostataka Vose za narednu sezonu. Dobro golman je resen dolaskom Delaca jer Kordic je isuvise zelen da bi odma' branio. Napad zvani "Boze pomozi" je tragican i za poslednji klub u drugoj ligi Skuletic-Bilbija.

Vosa je dakle prosla prepreku zvanu Hibernians, sada sledi Honved koji je objasnio par stvari smesnom Celiku u prvom pretkolu.
Za Vojvodinu je i ovo dobar rezultat ako se sjetimo onih od prošle i pretprošle sezone.
Sto od prosle sezone?! Prosle su pokradeni u trecem pretkolu protiv Rapida iz Beca...Bertone7 je napisao/la:Za Vojvodinu je i ovo dobar rezultat ako se sjetimo onih od prošle i pretprošle sezone.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke Vojvodini na sinoćnjoj partiji i pobjedi 2:0 iako su igrali sa igračem manje čitavih 70 minuta. Crveni karton Nastiću prestrogo dodjeljen. Delač u par navrata pokazao da će biti veliko pojačanje.
Mogući rivali Vojvodine u trećem kolu su pobjednici mečeva: Sparta Prag-Hacken (2:2), Rosenborg-Saint Johnstone (0:1), KR Reykjavik-Standard Liege (1:3) i nosioci koji ulaze u žrijeb u trećem kolu Estoril i Bursaspor. Spartu i Rozenborg treba izbjeći po svaku cijenu (ako prođu jer i jedni i drugi imaju nepovoljan rezultat iz prve utakmice kod kuće). Nekako sam uvjeren da će Sparta ipak u revanšu pobjediti i proći dalje, za Norvežane nisam baš siguran s obzirom da su izgubili kući i da idu u goste u Škotsku a znamo kako tvrdo igraju Škoti. Bursaspor se spremao za Ligu šampiona (znamo priču o feneru i bešiktašu i suspenzijama koje su kasnije povučene) i dodatno u se pojačali tako da bi i njih valjalo izbjeći. Idealan protivnik bi bio portugalski Estoril, osvajač kupa koji je napravio senzaciju i u finalu pobijedio Benficu. Osim Estorila dobri rivali bi bili i ovi Šveđani ili Škoti, ako naprave iznenađenja i izbace favorite Spartu i Rozenborg.
Mogući rivali Vojvodine u trećem kolu su pobjednici mečeva: Sparta Prag-Hacken (2:2), Rosenborg-Saint Johnstone (0:1), KR Reykjavik-Standard Liege (1:3) i nosioci koji ulaze u žrijeb u trećem kolu Estoril i Bursaspor. Spartu i Rozenborg treba izbjeći po svaku cijenu (ako prođu jer i jedni i drugi imaju nepovoljan rezultat iz prve utakmice kod kuće). Nekako sam uvjeren da će Sparta ipak u revanšu pobjediti i proći dalje, za Norvežane nisam baš siguran s obzirom da su izgubili kući i da idu u goste u Škotsku a znamo kako tvrdo igraju Škoti. Bursaspor se spremao za Ligu šampiona (znamo priču o feneru i bešiktašu i suspenzijama koje su kasnije povučene) i dodatno u se pojačali tako da bi i njih valjalo izbjeći. Idealan protivnik bi bio portugalski Estoril, osvajač kupa koji je napravio senzaciju i u finalu pobijedio Benficu. Osim Estorila dobri rivali bi bili i ovi Šveđani ili Škoti, ako naprave iznenađenja i izbace favorite Spartu i Rozenborg.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bursa... šta znam... nije ni loše ni dobro... uglavnom može se uz maksimalnu koncentraciju dalje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Voša navodno u pregovorima sa Žukom (onaj što je iz Partizana otišao u Primeru),Simonom Vukčevićem i Stefanom Babovićem. Izvor:spor.tal.rs
- Greenfingers
- Kontakt:
ova Vojvodina ima odlicnu skolu, vidim po tabeli omladinaca i kadeta, a i A tim ljudi hvale igrama, eto protiv Burse, odican rezultat imaju. Znam da imaju brojne navijace, steta pa nemogu jos uvjek na titulu.
Ja kao navijac Zvezde mogu slobodno reci da Vosa trenutno ima najjaci tim u drzavi i najboljeg trenera Nikolica! Da je prvenstvi regularno, bili bi glavni favorit za titulu... 

Vojvodina vodi nakon 20 minuta igre protiv Burse 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Ovaj Oumaru da je u Dinamo, Mamić bi ga prodao za 15 miliona!
Grbavica naš je Hram!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Stojan Vranjes!samocelik je napisao/la:0-2

Misliš Rivaldo?NEZALAGANJE je napisao/la:Stojan Vranjes!samocelik je napisao/la:0-2

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.