Cesc: "It's an honour United makes two bids, but there have been no talks. I didn't talk with any club since I joined Barça two years ago."
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Cesc ostaje u Barci, no evo malo da uzivaju oni koji kazu da ne bi nikada u United:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Ako je Van Persie kao kapiten i najbolji igrac mogao preci direktno iz Arsenal ne vidim zasto bi bilo nemoguce da Fabregas predje iz totalno drugog kluba. Druga stvar je da je to bilo osudjeno na propast od starta jer se znalo da ce Fabregas ostati u Barceloni i da ga ista nece htjeti prodati jer i ovako su tanki.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Wenger je njega kapariso za sljedeću sezonu to je sigurno. no to je nebitna tema, ovaj uživo trening, privuče mi pažnju ovaj dialog, i ovaj se frajer pita zašto je kokelan pušten na pozajmicu 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Pa naravno da Cescito nikada ne bi u United prešao, nije lud da ide s konja na magarca.neo je napisao/la:Cesc ostaje u Barci, no evo malo da uzivaju oni koji kazu da ne bi nikada u United:
Cesc: "It's an honour United makes two bids, but there have been no talks. I didn't talk with any club since I joined Barça two years ago."
A ja ne znam u tačno kojem dijelu rečenicu on ovdje kaže da je zainteresovan za prelazak u United

Neo ba, polako s tim baklavama.
BŠMO gunnerima
Nisam uz vas ovih dana ali vas pratim i kad dobijem priliku evo napišem šta, ostajte mi zdravo i čuvajte se.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
Hoho"A Champions League team (Arsenal) is making a big effort to get me and one always wants to be where they feel comfortable."

BŠMO Gunnerima, da se još dugo družimo na ovoj temi, svima želim puno sreće, zdravlja, ljubavi, jednostavno da uživate u ovom prelijepom danu

Wheeler @Wheeler__AFC 3m
"In one word, what do you think of Tottenham?" Aaron Ramsey: "Fifth." #PerfectResponse

Pa covjek gospodski i diplomatski odgovori....kaže da mu je čast što ga United dva puta poziva.neo je napisao/la:Cesc ostaje u Barci, no evo malo da uzivaju oni koji kazu da ne bi nikada u United:
Jedino gdje se Fabregas može vratiti jednog dana jeste Arsenal i to samo zahvaljujuci svom "drugom ocu" kako naziva Wengera (cuj drugi otac

Ali tako je izjavljivao sam Fabregas, još prošle godine....previše se on i sad vezuje za Arsenal po tviterima i fejsbucima

I tu nije u pitanju samo odbijanje Uniteda, to važi i za sve druge klubove svijeta.
Jer nije mu do para, nekih orgomnih plata i statusa u klubu....dovoljno se namlatio para u životu.
CLASS?! What's that kind of shit?"@GillespieRdRam: Wenger to this day hasn't had a bad word to say about Nasri, Adebayor or RVP whilst classy Rodgers is spouting vitriol about Suarez"
Samo povećava agoniju Rodgersa. Neiskustvo i yebiga loš PR ga vode u katastrofu

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Rodgers ga gurno u rezerve, fura se na Moyesa.
Arsenal spremio ponudu od 51 m eura.
Taj drugi otac ce se se sljedeće godine oprostiti od arsenala
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
Odakle ti to??? Ako je Ferguson otisao ne mora da znaci da sada i Wenger mora! Mladji je i ostace jos dugo na klupi Arsenala na tvoju veliku zalost pa zavidi...neo je napisao/la:Taj drugi otac ce se se sljedeće godine oprostiti od arsenala

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
nije druže, reko ti je da Arsenal neće ništa osvojit i da će ga otjeratGunner4 je napisao/la:Odakle ti to??? Ako je Ferguson otisao ne mora da znaci da sada i Wenger mora! Mladji je i ostace jos dugo na klupi Arsenala na tvoju veliku zalost pa zavidi...neo je napisao/la:Taj drugi otac ce se se sljedeće godine oprostiti od arsenala
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2![]()

Vođa zna.
Wengera bizon ne moze pomjeriti sa klupe... Vec sada se spominje produzenje ugovora, tako da ponovna sezona bez trofeja nista nece promjeniti i to svi znaju...nedim1993 je napisao/la:nije druže, reko ti je da Arsenal neće ništa osvojit i da će ga otjeratGunner4 je napisao/la:Odakle ti to??? Ako je Ferguson otisao ne mora da znaci da sada i Wenger mora! Mladji je i ostace jos dugo na klupi Arsenala na tvoju veliku zalost pa zavidi...neo je napisao/la:Taj drugi otac ce se se sljedeće godine oprostiti od arsenala
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2![]()

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Na ovoj slici gore piše 51 £.AA23 je napisao/la:Rodgers ga gurno u rezerve, fura se na Moyesa.
£ = funta;
€ = euro.
Ogromna je razlika između 51 milion eura i 51 milion funti. Razlika je u nekih 9 miliona eura. Da je Arsenal poslao ovu ponudu prije sedmicu, dvije, Suarez bi već bio igrač Arsenala.
P.S. Evo par fotkica sa jutrošnjeg treninga Liverpoola:

Ne sam Sule, ne sam majstore...

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Consigliere
- Kontakt:
Odakle ovog Bernarda u Shaktharu? Zar nije s vama povezivan?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
frajer dao izjavu da je otišao u DONJECK (zanemari velika slova) radi posjete gradu i ti fazoni i da nije otišao potpisati nikakav ugovor. ako ne vjeruješ ima na skysports. I onda postavio sliku da je u Londonu, i evo sad potpiso sa shaktharConsigliere je napisao/la:Odakle ovog Bernarda u Shaktharu? Zar nije s vama povezivan?

a vid suleta

Vođa zna.
Znači nova ponuda je 51 £ mil, e ovo je već previše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zašto je previše ? Bio bi najbolji strijelac da nije napravio onu glupost, dao više golova od Balea a ovaj se cijeni koliko se cijeni, kompletniji napadač od Cavanija a i ovaj ispade skuplji od njega, E sad je jedina stvar što ovo nije istina. Wenger da ponudi toliko paraSaurman je napisao/la:Znači nova ponuda je 51 £ mil, e ovo je već previše.

Vođa zna.
To za 51 milion funti je prvi objavio D.Star. Sto i nije bas pouzdano.
51M funti je 59M eura.
51M funti je 59M eura.
Naravno da je previše, mada je doduše teško povjerovati da je Wenger ponudio ovu cifru za igrača.Ukoliko jest onda je ovo presedan u svijetu fudbala.nedim1993 je napisao/la:Zašto je previše ? Bio bi najbolji strijelac da nije napravio onu glupost, dao više golova od Balea a ovaj se cijeni koliko se cijeni, kompletniji napadač od Cavanija a i ovaj ispade skuplji od njega, E sad je jedina stvar što ovo nije istina. Wenger da ponudi toliko paraSaurman je napisao/la:Znači nova ponuda je 51 £ mil, e ovo je već previše.. Na današnjem tržištu ovo mu je realna cijena

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.