Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Stone Island
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 23:26

fabio je napisao/la:ma ti si fukara ona teska island..mars na island :lol: :lol:
Ma ova fukara sa ovim završava sad.Neke stvari ste pogrešno razumjeli ali eto vas tamo,ne da mi se objašnjavati jer neki ne mogu a neki ne žele da shvate neke stvari.

Džeko je svjetski igrač,to niko ne spori.A ovo mu je prvi ispad i nadam se zadnji,malo sam i ja uranio sa zaključcima,ali kako god nije uredu od njega.Bit će prilike da popravi ovo što je uradio a ja se iskreno nadam da hoće.Ali pri tome morate shvatiti i da je Džeko čovjek i da ništa nije vrijedniji nego ti i ja,on ili ona.

Pozdrav.

@harishp:Upravo si sebe opisao.Jedino oko tog morala si malo fulio.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2009, 23:28

Stone Island je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Nisam primjetio da je neko napisao da Dzeko treba da ima vece povlastice i prava ali ako jeste, nisu u pravu. Uostalom, tesko bi mu to proslo kod nas na brdovitom Balkanu u zemlji seljaka.
Ali valjda treba da ima tolika prava da kad ga neko napadne, verbalno ili fizicki, vrati istom mjerom?
Ja ne vidim da ga je iko fizički napao već da je samo on krenuo fizički da se obračuna ? Uputio je prijetnje i umalo se pobio a to kad mi obični smrtnici uradimo rijetko kad ne završi intervencijom policije i prijavom.
I mora shvatiti da je javna ličnost,to ima dosta prednosti ali i mana i mora se nositi s tim a ne ponašat' se kao da mu je 12 godina i nalijepit' se na nekog tamo lijevog koji mu ne predstavlja nikakav bitan faktor u životu i blamirati se.

A ti drop opet o nekim drugim stvarima.I ponavljam,niti mogu da otjeram niti tjeram Džeku iz reprezentacije.Samo konstatujem da je ovim pokazao da je primitivac.
Samo je vracao istom mjerom.
Isto kao sto bi i ti vratio da ti neko sa strane dovikuje i psuje. Nemojmo biti licemjerni.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 dec 2009, 23:31

Džeko sada si mi manje drag radi ovih psovki, pa stvarno. . . .
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 23:33

@Stone island ti si haman profulan totalno :mrgreen: .A ne u jednom segmentu.
Uzmi i tog svog hepokovca i drugi put ucite geografiju.Koja je razlika izmedju Gackog i Sarajeva.
A o moralu samo vi hep-E-o-kovci nemojte :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 dec 2009, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 23:33

ovo nema nigdje nego u nicaZe...NAJPRLJAVIJI GRAD NA PLANETI!!!U svakom smislu te rijeci,fuuujjj
Rotor Volgograd...

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 13 dec 2009, 23:35

sa cire na đeku ma sjajno

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 dec 2009, 23:49

Stone island i harisp,

obojica ste vrlo blizu crvenog kartona.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 dec 2009, 23:50

SLJEDECI MOLIM!!!!

Sada je na redu Salihovic!!!!
Gospon Salihovic sada ste vi na redu da vas popljujemo,izvolite!!!
Zasto?
Mmmm,samo se malo strpite naci cemo razlog ubrzo.
Zasto?
Zato sto smo takav narod!!!!
Molim neka se pripremi mali Pjanic,on je nakon Seje na redu za pljuvacinu i moralisanje..............
Ostali neka se strpe malo doci ce i oni na red,samo polako bez guranja molim............

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 dec 2009, 23:54

Željovac je napisao/la:velež_mostar, vrlo je jadno to što si napisao da je Džeko "sarajevska fukara". Ako to nije tvoj kompleks, onda mi objasni zašto si uopšte upotrijebio riječ sarajevska. Zašto nisi rekao samo fukara? Kasnije se vadiš da bi rek'o "bihaćka", da je iz Bihaća. Smiješno i jadno! Siguran sam da ne bi rekao za nekog Mostarca da se vidi da je mostarska fukara.(Pod pretpostavkom da si iz Mostara)
Jasno je da aludiraš da je sarajevska fukara kao neki brend, kao recimo sarajevska raja. Znači, nešto prepoznatljivo. To je, nasreću, tako samo u tvojoj glavi. A vjerovatno ni tamo.
Mogao sam i pretpostaviti da ce se naci neko kome ce to zasmetati ,i lagano se identificirati sa napisanim..nisam imao namjeru ,doduse postoji ona neka u narodu izreka "sarajevska fukara",isto kao "glupi bosanac","tvrda glava bosanska",kod nas je "mostarski klosar" fraza..za ostale gradove nisam bas upoznat ,ali nije to razlog da se ti osvrces na neke brand-ove...ne radi se o tome ,to je interno ,i nema toliku tezinu kako ti to kazes.
Ne moras se nalaziti uvrijedjenim,necija djela govore o osobama ,a u ovom slucaju Dzeko je pokazao o kakvom se karakteru radi!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 14 dec 2009, 00:03

velez_mostar je napisao/la:
Željovac je napisao/la:velež_mostar, vrlo je jadno to što si napisao da je Džeko "sarajevska fukara". Ako to nije tvoj kompleks, onda mi objasni zašto si uopšte upotrijebio riječ sarajevska. Zašto nisi rekao samo fukara? Kasnije se vadiš da bi rek'o "bihaćka", da je iz Bihaća. Smiješno i jadno! Siguran sam da ne bi rekao za nekog Mostarca da se vidi da je mostarska fukara.(Pod pretpostavkom da si iz Mostara)
Jasno je da aludiraš da je sarajevska fukara kao neki brend, kao recimo sarajevska raja. Znači, nešto prepoznatljivo. To je, nasreću, tako samo u tvojoj glavi. A vjerovatno ni tamo.
Mogao sam i pretpostaviti da ce se naci neko kome ce to zasmetati ,i lagano se identificirati sa napisanim..nisam imao namjeru ,doduse postoji ona neka u narodu izreka "sarajevska fukara",isto kao "glupi bosanac","tvrda glava bosanska",kod nas je "mostarski klosar" fraza..za ostale gradove nisam bas upoznat ,ali nije to razlog da se ti osvrces na neke brand-ove...ne radi se o tome ,to je interno ,i nema toliku tezinu kako ti to kazes.
Ne moras se nalaziti uvrijedjenim,necija djela govore o osobama ,a u ovom slucaju Dzeko je pokazao o kakvom se karakteru radi!
a tu narodnu izreku "sarajevska fukara"prvi put cujem...to se mozda kod vas koristi...mostarska fukaro...nemoj se uvrijediti

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 14 dec 2009, 00:13

bh hrvat je napisao/la:ovo je organizacija ili bolje rečeno neprofesionalizam igrača. moće se vidjeti kako zvijezde dolaze na utakmice lige prvaka sa autobusom. tipovi nabiju slušalice na uši do svlačionice mozes im spominjati porijeklo do adama i eve ali oni ne čuju. tako i posle utakmice, tuš slušalice........
tj. on nije profesionalac zato sto ne nosi slusalice ??? e odavno vecu glupost nisam cuo :lol: :lol:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 dec 2009, 00:14

Ovi nasi susjedi hrvati jedva docekali da se nesta desi da bih mogli pustit u javnost
na sportskim novostima ima ovaj klip :o
Zadnja izmjena: TheManiacs, dana/u 14 dec 2009, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

belaj_bager
Kontakt:

Post Postao/la belaj_bager » 14 dec 2009, 00:21

TheManiacs je napisao/la:Ovi nasi susjedi hrvati jedva docekali da se nesta desi da bih mogli pustit u javnost
na sportskim novostima ima ovaj kli :o
Eh, zbog toga je krv onaj kreten sto ej stavio video na YT a sto se tice ovog lika sto psuje Dzeki on je malo umobolan tako da se na njega ne treba puno obazirat Dzeko to valjda nije znao.Vi sto pisete protiv Zenicana smanjite malo dozivljaj nisu ni vas gradovi puni "cvjecki" u to sam siguran.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 dec 2009, 00:32

Hahahahahahahahaha. U kojem to narodu postoji sarajevska fukara, molim te? Mostarskom? :mrgreen:
I mostarski klošar mi je novina. Ima i kod nas klošara. Čak i da bi prije "sarajevski klošar" mogao biti "brend".
Nisam se ja tu ništa identificirao, već si ti to provukao jer si malčice ogorčen na Sarajevo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 dec 2009, 00:37

Malo me razocarao Dzeko, trebao ga je zakucati i gotovo ... kaze previse se Dzeko uzdigao ... bas suprotno, da je ostao imun to bi znacilo da su ga pare promjenile, a posto je reagovao ovako kako je reagovao to znaci da je ostao isti, jer zamislite vi sebe u slicnoj situaciji "na cesti" ... Odreagovali bi u najmanju ruku onako ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 00:41

Genghis je napisao/la:Malo me razocarao Dzeko, trebao ga je zakucati i gotovo ... kaze previse se Dzeko uzdigao ... bas suprotno, da je ostao imun to bi znacilo da su ga pare promjenile, a posto je reagovao ovako kako je reagovao to znaci da je ostao isti, jer zamislite vi sebe u slicnoj situaciji "na cesti" ... Odreagovali bi u najmanju ruku onako ...
Potpisujem
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 dec 2009, 00:46

Genghis je napisao/la:Malo me razocarao Dzeko, trebao ga je zakucati i gotovo ... kaze previse se Dzeko uzdigao ... bas suprotno, da je ostao imun to bi znacilo da su ga pare promjenile, a posto je reagovao ovako kako je reagovao to znaci da je ostao isti, jer zamislite vi sebe u slicnoj situaciji "na cesti" ... Odreagovali bi u najmanju ruku onako ...
Potpis
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 14 dec 2009, 00:48

Bošnjak je Bošnjak...On i bratu svome zavidi...Možda samo u nas ima da ti neko kome si pomogao psuje mater na svakom koraku...To zna svako onaj koji je ikad ikome Bošnjaku pomogao...Pogledajte oko sebe i recite zar nisu prema vama najbolji oni kojima nikad niste ništa pomogli!?

A sad ćao fukare...Treba to gazit... 8-)

Ovdje ne mislim konkretno na ovoga momka,jer ga je očito nagovorio neko...Nije ovo od Džeke okey,ali i najmirniji od nas bi na ovo nekako reagovao...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 dec 2009, 00:49

Željovac je napisao/la:
Hahahahahahahahaha. U kojem to narodu postoji sarajevska fukara, molim te? Mostarskom? :mrgreen:
I mostarski klošar mi je novina. Ima i kod nas klošara. Čak i da bi prije "sarajevski klošar" mogao biti "brend".
Nisam se ja tu ništa identificirao, već si ti to provukao jer si malčice ogorčen na Sarajevo.

Hahahahahahahahahahahhaha,"ogorcen na Sarajevo",hahahahahahah...a,sto me nasmija ,hvala ti brate..pa,najmanje 3 velike prilike sam imao da radim dobar posao u Sarajevu ,uvjete savrsene dobio ,ali da zivim negdje gdje je 10 mjeseci smog ,magla ,6 mjeseci snijeg ,kaljuze ,crnilo ,guzva ...necu spominjati udaljenost od mora...ne bi da nastavljam,ostacu u Mostaru ,uzivacu u mediteranskoj klimi ,ljepoti umjerene velicine grada, saobracaja ,blizini mora na koje mogu otici na dan za razliku od tebe ,i nadasve mojoj mostarskoj dusi,uglavnom svakom svoje ...a ,ako si mislio da imam nesto protiv Sarajeva,vrati se malo i pogledaj kako sam lijepo napisao da jedva cekam da se utakmice igraju u Sa..pozdrav tebi pacenice smijesni

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 dec 2009, 01:24

raspravljate oko gluposti mali jeste kriv sto mu je psovao ali je isto tako i dzeko kriv ako si dao malom 20 maraka ispred hotela i to mora citava drzava da sazna sramota pa drogba daje po 3 miliona da se bolnica napravi u njegovoj zemlji pa se nigdje ne hvali a ovaj za 20 maraka frku digo.............neka ostavi dzeko adresu i sve para sto je on dao malom ja cu mu poslat posto vidim da mu je bogami pravo zao sto mu je pomogo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, JavierBosnia, Nerminator77, Normus90 i 42 gosta.