Željovac je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Željovac je napisao/la:velež_mostar, vrlo je jadno to što si napisao da je Džeko "sarajevska fukara". Ako to nije tvoj kompleks, onda mi objasni zašto si uopšte upotrijebio riječ sarajevska. Zašto nisi rekao samo fukara? Kasnije se vadiš da bi rek'o "bihaćka", da je iz Bihaća. Smiješno i jadno! Siguran sam da ne bi rekao za nekog Mostarca da se vidi da je mostarska fukara.(Pod pretpostavkom da si iz Mostara)
Jasno je da aludiraš da je sarajevska fukara kao neki brend, kao recimo sarajevska raja. Znači, nešto prepoznatljivo. To je, nasreću, tako samo u tvojoj glavi. A vjerovatno ni tamo.
Mogao sam i pretpostaviti da ce se naci neko kome ce to zasmetati ,i lagano se identificirati sa napisanim..nisam imao namjeru ,doduse postoji ona neka u narodu izreka "sarajevska fukara",isto kao "glupi bosanac","tvrda glava bosanska",kod nas je "mostarski klosar" fraza..za ostale gradove nisam bas upoznat ,ali nije to razlog da se ti osvrces na neke brand-ove...ne radi se o tome ,to je interno ,i nema toliku tezinu kako ti to kazes.
Ne moras se nalaziti uvrijedjenim,necija djela govore o osobama ,a u ovom slucaju Dzeko je pokazao o kakvom se karakteru radi!
Hahahahahahahahaha. U kojem to narodu postoji sarajevska fukara, molim te? Mostarskom?
I mostarski klošar mi je novina. Ima i kod nas klošara. Čak i da bi prije "sarajevski klošar" mogao biti "brend".
Nisam se ja tu ništa identificirao, već si ti to provukao jer si malčice ogorčen na Sarajevo.
Hahahahahahahahahahahhaha,"ogorcen na Sarajevo",hahahahahahah...a,sto me nasmija ,hvala ti brate..pa,najmanje 3 velike prilike sam imao da radim dobar posao u Sarajevu ,uvjete savrsene dobio ,ali da zivim negdje gdje je 10 mjeseci smog ,magla ,6 mjeseci snijeg ,kaljuze ,crnilo ,guzva ...necu spominjati udaljenost od mora...ne bi da nastavljam,ostacu u Mostaru ,uzivacu u mediteranskoj klimi ,ljepoti umjerene velicine grada, saobracaja ,blizini mora na koje mogu otici na dan za razliku od tebe ,i nadasve mojoj mostarskoj dusi,uglavnom svakom svoje ...a ,ako si mislio da imam nesto protiv Sarajeva,vrati se malo i pogledaj kako sam lijepo napisao da jedva cekam da se utakmice igraju u Sa..pozdrav tebi pacenice smijesni