West Ham FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- majestic24
- Kontakt:
Re: West Ham FC
Zasluzili ste bar pocasni pogodak,onaj diamanti posebno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Zasluzili ste bar pocasni pogodak,onaj diamanti posebno.
Diamanti je meni predobar igrac...stvarno ne znam zasto on ne igra u prvoj postavi
Bolestan je bio drug nije bio nikako u kombinaciji u zadnja dva kola ni medju 18 ni za ovu utakmicu nije bio spreman 100% ali je bio primoran Zola da rizikuje jer Hines nije mogao nastaviit utakmicu poslije prvog poluvremena a nije imao koga gurnuti u vatru mjesto njega :Sadnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Zasluzili ste bar pocasni pogodak,onaj diamanti posebno.
Diamanti je meni predobar igrac...stvarno ne znam zasto on ne igra u prvoj postavi
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
hammers je napisao/la:[
Bolestan je bio drug nije bio nikako u kombinaciji u zadnja dva kola ni medju 18 ni za ovu utakmicu nije bio spreman 100% ali je bio primoran Zola da rizikuje jer Hines nije mogao nastaviit utakmicu poslije prvog poluvremena a nije imao koga gurnuti u vatru mjesto njega :S
Ja se sjecam meca WestHam-Arsenal...i tada je Diamanti usao s klupe i bio je najzasluzniji za onih 2-2...
Ma ne normalno koliko sam ga zagotivio za ovako kratko vrijeme,a kada je trebao da dodje bio sam protiv toga,medjutim u prvoj utakmici za rezerve kada je igrao pobijedili su 6-2 dao dva gola oba iz slobodnih koje majstorije uz to jos ima dvije assistencije odmah me demantovaoadnan24 je napisao/la:hammers je napisao/la:[
Bolestan je bio drug nije bio nikako u kombinaciji u zadnja dva kola ni medju 18 ni za ovu utakmicu nije bio spreman 100% ali je bio primoran Zola da rizikuje jer Hines nije mogao nastaviit utakmicu poslije prvog poluvremena a nije imao koga gurnuti u vatru mjesto njega :S
Ja se sjecam meca WestHam-Arsenal...i tada je Diamanti usao s klupe i bio je najzasluzniji za onih 2-2...

United je jednostavno klasa vise i to je to. Ipak malo neuobicajen rezultat uzimajuci u obzir susrete iz blize proslosti. Ne moze se bas reci da je West Ham neka musterija Unitedu kao Newcastle, Aston Villa ili Tottenham. Sve u svemu, dobra i simpaticna utakmica, a jos bolja je zbog toga sto je United suvereno dobio.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Pa kad se povrijedi Cole? Bez njega nema gola,inekako je islo do 16-erca, ali nije im'o ko da to zavrsi, a United ni iz cega zabija golove.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
To stoji da je Mancho klasa vise naspram cekicara,ali opet ni u snu se nisam nadao ovolikom debaklu,jos pogotov ovih zadnjih godina sjajne partije su se pruzale protiv velike cetvorke,jeste da nam je falio stub odbrane Upson,glavna radilica na sredini Behrami i Noble i glavni napadac Cole ali opet cvrsto sam vjerovao u ove momke i nadao se pozitivnom rezultatu..Mislim da je ovo kraj za zolingera da bi uskoro mogao popiti otkaz ali najgore je sto je on najmanje kriv u svemu ovome,uprava jednostavno nije htjela dati kesha za pojacanje i ovog jednog Diamantia sto smo doveli morao se prodati odlicni stoper Collins za **** 5 miliona a tek se sad vidi koliko nedostaje,kad nam jedan burnley i hull trpaju po 3 komadaTrasimaco je napisao/la:United je jednostavno klasa vise i to je to. Ipak malo neuobicajen rezultat uzimajuci u obzir susrete iz blize proslosti. Ne moze se bas reci da je West Ham neka musterija Unitedu kao Newcastle, Aston Villa ili Tottenham. Sve u svemu, dobra i simpaticna utakmica, a jos bolja je zbog toga sto je United suvereno dobio.![]()

Protiv Burnley-a izasao na poluvremenu imao jedan duel gdje se sudario sa golmanomNerko_Juventino je napisao/la:Pa kad se povrijedi Cole? Bez njega nema gola,inekako je islo do 16-erca, ali nije im'o ko da to zavrsi, a United ni iz cega zabija golove.
Pred pocetak tekme sam na forumu Uniteda citao Official Game Thread za ovu utakmicu i malo caskao sa ostalim fanovima. Jedan je napisao bukvalno ovo: "Dobijamo 4:0. Kada im je Burnley mogao zabiti one golove, mi cemo to uraditi bez problema." Ako ne vjerujes, idi na forum pa pogledaj. Ja mu nisam vjerovao, upravo zbog tih rezultata koji prate ove susrete, ali se ispostavilo da je covjek bio upravu.hammers je napisao/la:To stoji da je Mancho klasa vise naspram cekicara,ali opet ni u snu se nisam nadao ovolikom debaklu,jos pogotov ovih zadnjih godina sjajne partije su se pruzale protiv velike cetvorke,jeste da nam je falio stub odbrane Upson,glavna radilica na sredini Behrami i Noble i glavni napadac Cole ali opet cvrsto sam vjerovao u ove momke i nadao se pozitivnom rezultatu..Mislim da je ovo kraj za zolingera da bi uskoro mogao popiti otkaz ali najgore je sto je on najmanje kriv u svemu ovome,uprava jednostavno nije htjela dati kesha za pojacanje i ovog jednog Diamantia sto smo doveli morao se prodati odlicni stoper Collins za **** 5 miliona a tek se sad vidi koliko nedostaje,kad nam jedan burnley i hull trpaju po 3 komada

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Slijede dvije veoma bitne utakmice protiv protivnika po mjeri ako Zola ne izvuce iz njih barem 4 boda sta tek ocekivati protiv chelsea i totenhama
,mislim da ce ovaj decembar biti koban po Zolu i da uskoro ocekujem SLavena na klupi
Sat 12 15:00 A Birmingham
Tue 15 20:00 A Bolton
Sun 20 16:00 H Chelsea
Sat 26 12:00 H Portsmouth
Mon 28 12:45 A Tottenham

Sat 12 15:00 A Birmingham
Tue 15 20:00 A Bolton
Sun 20 16:00 H Chelsea
Sat 26 12:00 H Portsmouth
Mon 28 12:45 A Tottenham
I tako se Ashton povuce iz fudbala tek u 26 god
Jos ne vjerujem uvijek mi je bio jedan od najdrazih igraca,za tako malo vremena provedenom na terenu osvojio je mnoga srca navijaca
Deaaaaaaannnnnnnnnoooooooooooooooooo Klip Majstora !
[youtube][/youtube]
Wright Philiphs you Cunt

Deaaaaaaannnnnnnnnoooooooooooooooooo Klip Majstora !

[youtube][/youtube]
Wright Philiphs you Cunt

Birmingham - West Ham Utd
- Premier league -
St. Andrews Ground
15:00h, 12. 12. 2009.
Jos jedan poraz sada protiv Birminghama 1-0 strijelac Lee Bowyer pocetkom drugog poluvremena,po meni dosta ne zasluzena pobijed birminghama,ja ne vjerujem koji smo mi pehovi,prve ove povrede sto nas i.zjebase svake sezone,sad se sve to prenijelo i na teren,pa covjece ja ne vjerujem sta mi fulamo,kakve glupe golove primamo,kakve sudijske odluke se sviraju protiv nas evo i danas,hajde jedna dvije utakmice ali skoro citava polusezona ne vidjeno
Dyer pogadja stativu,Franco sam jedan na jedan sa golmanom fula,Diamanti dvije dobre sanse ali dzaba kad nece i nece..Ovaj sudija debil Lee Mason pa ja bi ga poslao u 3 ligu da sudi,pa koji debil kakve smijesne prekrsaje svira za plakati i onda slag na tortu kada smo napravili veliki pritisak gol bio sve blizi i blizi Noble-u da je drugi zuti,najgore sto faul uopste nije ni postojao cisti klizeci start po lopti a kreten pokazuje drugi zuti..Tuga velika taman se vrati Noblica sad opet sljedecu tekmu se mora bez njega
Ali idemo daljeee
We love you West Ham,
We do,
We love you West Ham,
We do,
We love you West Ham,
We do,
Oh West Ham we love you!

We love you West Ham,
We do,
We love you West Ham,
We do,
We love you West Ham,
We do,
Oh West Ham we love you!
- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
We love you West Ham,
We do,
We love you West Ham,
We do,
We love you West Ham,
We do,
Oh West Ham we love you!
Ovo isto ono "odkud ides garo, iz velikog grada"
We do,
We love you West Ham,
We do,
We love you West Ham,
We do,
Oh West Ham we love you!
Ovo isto ono "odkud ides garo, iz velikog grada"

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Sta je ovo svi meni dragi klubovi ne znaju pobjedjivat, Liverpool,WestHam,Wolsburg i AtleticoMadrid nezna se ko ima gore nizowe... Btw, dobio sam 15 huliganskih filmowa od kojih je 13 o west hamowim loodjacima 

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- WindOfChange
- Kontakt:
. Ali Carton Cole je čovjek koji West Ham čini West Hamom . Pokazao se i u onoj nepredvidivoj utakmici protiv Arsenala .

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

Bolton VS West Ham United
-Premiership-
Reebok Stadium
20:00,15.12.2009.
- majestic24
- Kontakt:
Nadam se barem nerijesenom protiv Boltona. Iako su domacini ohrabljeni s onih 3:3 protiv City-ja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Pa ne znam bas za bod,ja sam vjecni optimista i uvijek ocekujem pobijedu,sigurno da smo kvalitetnija ekipa od boltona i da nismo u ovoj velikoj krizi da bi unaprijed vec upisao 3 boda..Strah me ove nase odbrane samo da hoce vise i jedna utakmica gdje se nece primiti gol,ne pamtim kad smo zadnji put sacuvali svoju mrezu
Ali imam dobar osjecaj za ovu utakmicu i ubjedjen sam u pobijedu i da ce poslije ove utakmice nam se dici forma i da se pobijegne vise iz donjeg dijela tabele,jer ne pripadamo mi onoj dole buraniji
COYYIIII

COYYIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.