Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Stone Island
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 22:57

calcio je napisao/la: kako se ponio ko divljak? neda covjek na sebe, sta tu ima divljacko?
a mozemo samo nagadjati koliko puta mu se vec desavala slicna stvar pa je iskulirao ali ovaj put mu prekipilo i odgovorio momku na isti nacin
Opet nije uredu od njega.Pa prekipi i meni milion puta ali povučem ručnu kad treba.

Džeku niti mogu tjerati niti tjeram iz reprezentacije,samo ni na živce ide to što pojedinci pišu kao da on ima neke povlastice,da ima neka veća prava nego ostali radi toga što zna igrati fudbal.Za mene je svako isti,pa taman Džeko sutra rekao neću ja igrati radi tebe za reprezentaciju.Fino bi ga poslao u pm ako bi mu to bio razlog.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 23:00

Stone Island je napisao/la:Ma on može raditi šta hoće on je Edin Džeko. 8-)

Evo ispostavlja se da je obična furda koja je imala malo sreće i uspjela u (gle čuda) šutanju lopte(valjda za to moraš fakultet završiti,magistrirati,doktorirati). pa mu se sklanjamo svi s puta,nek radi šta hoće.Ma nabijem ga ja na ****,i njega i njegove milione.
Evo si pisao O DŽEKI NA OVOJ TEMI prije nekih 5-6 mjeseci (13.maja),citat:

Nezaustavljiv ! Ubica !

Zatim 17.maj ,citat:

Igra vala,svaka mu čast ! Jao brate,gledam ovu kompilaciju i srce mi ko Hum

Zatim 17.juni ,citat:

Za 10-tak godina,ako iko od ovih novih generacije bude znalo za Bolića ja ću staviti glavu na panj a vi zamahnite. :lol:
Pa Džeko je dao u godinu dana pola od onih golova koje je on postigao u skoro 10 godina igranja za repku BiH.
Dakle,usput si popljuvao i Bolića :lol:

Ima još slicnih hvalospjeva o Džeki,ali ovo sam skinuo na brzinu bez puno pregleda.

Sad ,nakon svega što si nekad pisao o Dijamantu,djeluješ konfuzno,dvolicno a pomalo i šizofrenicno razmišljanje.
Odjednom je postao papak koji je imao malo srece u životu,**** od covjeka,šupak koji nema fakultet (kao da se na ovom forumu piše o naucnicima i fakultetlijama a ne o igracima)...mene bi bilo stid....evo ja se crvenim za tebe :oops: :oops:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 dec 2009, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 dec 2009, 23:02

ova mi rasprava liči na onu našu nekadašnju dječiju, u siromašna vremena. kada se vlasnik fudbala naljuti koji je u ta doba bio prava rijetkost i kaže dosta , ja se više neću igrati i sa sobom je odnese kući

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2009, 23:02

Stone Island je napisao/la:
calcio je napisao/la: kako se ponio ko divljak? neda covjek na sebe, sta tu ima divljacko?
a mozemo samo nagadjati koliko puta mu se vec desavala slicna stvar pa je iskulirao ali ovaj put mu prekipilo i odgovorio momku na isti nacin
Opet nije uredu od njega.Pa prekipi i meni milion puta ali povučem ručnu kad treba.

Džeku niti mogu tjerati niti tjeram iz reprezentacije,samo ni na živce ide to što pojedinci pišu kao da on ima neke povlastice,da ima neka veća prava nego ostali radi toga što zna igrati fudbal.Za mene je svako isti,pa taman Džeko sutra rekao neću ja igrati radi tebe za reprezentaciju.Fino bi ga poslao u pm ako bi mu to bio razlog.
Nisam primjetio da je neko napisao da Dzeko treba da ima vece povlastice i prava ali ako jeste, nisu u pravu. Uostalom, tesko bi mu to proslo kod nas na brdovitom Balkanu u zemlji seljaka.
Ali valjda treba da ima tolika prava da kad ga neko napadne, verbalno ili fizicki, vrati istom mjerom?

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 23:03

drop je napisao/la:

Evo ispostavlja se da je obična furda koja je imala malo sreće i uspjela u (gle čuda) šutanju lopte(valjda za to moraš fakultet završiti,magistrirati,doktorirati). pa mu se sklanjamo svi s puta,nek radi šta hoće.Ma nabijem ga ja na ****,i njega i njegove milione.

Nezaustavljiv ! Ubica !

Zatim 17.maj ,citat:

Zatim 17.juni ,citat:

Za 10-tak godina,ako iko od ovih novih generacije bude znalo za Bolića ja ću staviti glavu na panj a vi zamahnite. :lol:
Pa Džeko je dao u godinu dana pola od onih golova koje je on postigao u skoro 10 godina igranja za repku BiH.

Ima još slicnih hvalospjeva o Džeki,ali ovo sam skinuo na brzinu bez puno pregleda.

Sad ,nakon svega što si nekad pisao o Dijamantu,djeluješ konfuzno,dvolicno a pomalo i šizofrenicno razmišljanje.
Odjednom je postao papak koji je imao malo srece u životu,**** od covjeka,šupak koji nema fakultet (kao da se na ovom forumu piše o naucnicima i fakultetlijama a ne o igracima)...mene bi bilo stid....evo ja se crvenim za tebe :oops: :oops:
Stone Island je napisao/la:Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,
Ti ili si glup ili se praviš ? Šta ti nije jasno iz ove iznad citirane rečenice ?

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 23:04

drop je napisao/la:

Nezaustavljiv ! Ubica !

Zatim 17.maj ,citat:

Zatim 17.juni ,citat:

:o :shock: :shock: Svaka cast
Rotor Volgograd...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 dec 2009, 23:07

drop je napisao/la:

Nezaustavljiv ! Ubica !

Zatim 17.maj ,citat:

Zatim 17.juni ,citat:

Je li ti hoces da kazes da je Dzekino ponasanje prihvatljivo,i zbog cega povezujes njegove igracke vjestine sa karakterom,nisi razumljiv momak!!???Sta hoces da kazes ?Uostalom ,zar nikada nisi imao nekoga u koga si slijepo vjerovao da je osoba ,a na kraju se ispostavilo da je gnjida!?Uhvatio si se tu sta je ko pisao za dijamanta ,i tako to..to niko ne osporava ,o cemu pises ti ,bola?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 23:07

drop je napisao/la:

Nezaustavljiv ! Ubica !

Zatim 17.maj ,citat:

Zatim 17.juni ,citat:

Stone Island je napisao/la:Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,
Ti ili si glup ili se praviš ? Šta ti nije jasno iz ove iznad citirane rečenice ?
Šta ima moralista,nisam te prepoznao :lol: ...otkad je to ovdje bitno kakav je ko kao covjek i koliko je moralan??
Jesi li se ikad raspitivao kako je Džeki bilo kad je došao tek ,prvo u Češku pa onda i u Njemacku??
Nisi,jeli tako...vec te bolio qurac za nekog Džeku,cuo si za njega kad je poceo da zabijao golove i poceo da krci sebi put ka reprezentaciji...Lažem li ako kažem da te Džekin privatni život apsolutno ne zanima??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 23:09

Moralista ili ne,tako ti ga je.

A njegovo znanje niko ne spori.Tu si se malo zaeb'o. ;)

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 13 dec 2009, 23:12

Ovo je samo jedna od stvari koje su isplivale na povrsinu i koje ce u narednom periodu izadji na vidjelo. I ovo je dio onoga sto su igraci nazivali cirkus i teferic oko reprezentacije i sto im je svima najvise islo na zivce i sto je ja vjerujem na kraju i presudilo. Momci su kroz citav ciklus bili izlozeni nevjervoatnoj dozi neprofesionalizma kad je u pitanju organizacija utakmica i priprema. Nije bilo okupljanja, treninga, hotela, rucka, setnje.... da ko god je htio da pridje igracima i nesto trazi, pita , dosadjuje, filozofira nije mogao to i da ucini. To ljudi nema nigdje. Ni jedna reprezentacija na svijetu (a ni klub) koji drzi do sebe ne putuje na utakmice (domace i one vani) bez stalne sigurnosne sluzbe koja brine da se ovakve i slicne stvari ne dese. Francuzi kad su igrali u Sarajevu rezervisali su komplet hotel i niko nije mogao da pridje ni na praking a ne da recimo dodje i trazi para ili dres. 20 ljudi iz obezbjedjenja su brinuli na niko ne opali blic na igrace a ne sta drugo.

Dzeko je samo pokazao da je i on covjek od krvi i mesa i jednostavno nakon svega te veceri samo mu je falilo da mu nekakav pijani narkoman kome je uzgred receno pomogao vjerovatno vise puta psuje familiju, vrijedja, itd. Da je imao adekvatno obezbijedjenje nit bi ovaj majmun mogao psovat iz takve blizine, niti bi se njemu Dzeko primakao jer bi to isto obezbijedjenje sprijecilo Dzeku da ode tamo. Nikad mi necemo napraviti nikakav veliki rezultat sve dok se profesionalno ne pristupi organizaciji priprema, utakmica, itd... Sto se tice Zenice ja se nadam da je ovo bila posljednja utakmica koju smo igrali na onoj oranici.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 23:13

Drop ba pusti ih,vidis da im je koeficijent intligencije ravan sobnoj temperaturi :geek: :geek: :geek:
Da bogdomznate malo vise stvari o dzeki sigurno ne bi ovako pisali.....
EJ ZAMISLI GLUPANA KAZE"UZ MALO SRECE DZEKO JE POSTAO OVO STO JEST A DO JUCER JE BIO SIROCE KO I MI"jooooooj ja bruke :oops: :oops: :oops:
Rotor Volgograd...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 23:15

ti si puko stari :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 23:16

Stone Island je napisao/la:Moralista ili ne,tako ti ga je.

A njegovo znanje niko ne spori.Tu si se malo zaeb'o. ;)
Nemaš ti pravo da covjeka (kojeg si do juce hvlalio i velicao) da danas pljuješ i ponižavaš (samo nakon jednog klipa).
Nemaš pravo da ga javno ovdje na forumu diskredituješ ko posljednjeg papka i da još MORALIŠEŠ O NJEGOVOJ LJUDSKOSTI....to jednistavno ne ide...mislim,možeš ti ali to ide na tvoj obraz.
Tebe boli qurac,negdje si mu Mostaru zaštekan iza racunara,niti ko zna tvoje ime ni prezime (osim ovog nicka koji koristiš),niti se kome ineresantan...klasicni si marginalac kao i ja uostalom...ali si zato prvi kada treba pljuvati i vrijeđati našeg ponajboljeg reprezentativca...i to još da morališeš o njegovim ljudskim osobinama :oops: :oops:
Ova država sa takvim ljudima nije ni zaslužila da ima asa kalibra Edina Džeke za kojeg je zainteresovano pola Evrope...ali **** to sve,našem hercegovcu je najbitnije kakav je ko KAO COVJEK...eto,kažu za Ševala Zahirovića da je kao covjek odlican i da je vrlo cestit i moralan...pa mogli bi njega staviti u špic napada umjesto "drznika" i papka Džeke.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 dec 2009, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 23:17

badboy je napisao/la:Ovo je samo jedna od stvari koje su isplivale na povrsinu i koje ce u narednom periodu izadji na vidjelo. I ovo je dio onoga sto su igraci nazivali cirkus i teferic oko reprezentacije i sto im je svima najvise islo na zivce i sto je ja vjerujem na kraju i presudilo. Momci su kroz citav ciklus bili izlozeni nevjervoatnoj dozi neprofesionalizma kad je u pitanju organizacija utakmica i priprema. Nije bilo okupljanja, treninga, hotela, rucka, setnje.... da ko god je htio da pridje igracima i nesto trazi, pita , dosadjuje, filozofira nije mogao to i da ucini. To ljudi nema nigdje. Ni jedna reprezentacija na svijetu (a ni klub) koji drzi do sebe ne putuje na utakmice (domace i one vani) bez stalne sigurnosne sluzbe koja brine da se ovakve i slicne stvari ne dese. Francuzi kad su igrali u Sarajevu rezervisali su komplet hotel i niko nije mogao da pridje ni na praking a ne da recimo dodje i trazi para ili dres. 20 ljudi iz obezbjedjenja su brinuli na niko ne opali blic na igrace a ne sta drugo.

Dzeko je samo pokazao da je i on covjek od krvi i mesa i jednostavno nakon svega te veceri samo mu je falilo da mu nekakav pijani narkoman kome je uzgred receno pomogao vjerovatno vise puta psuje familiju, vrijedja, itd. Da je imao adekvatno obezbijedjenje nit bi ovaj majmun mogao psovat iz takve blizine, niti bi se njemu Dzeko primakao jer bi to isto obezbijedjenje sprijecilo Dzeku da ode tamo. Nikad mi necemo napraviti nikakav veliki rezultat sve dok se profesionalno ne pristupi organizaciji priprema, utakmica, itd... Sto se tice Zenice ja se nadam da je ovo bila posljednja utakmica koju smo igrali na onoj oranici.
SVAKA CAST NA OVOM POSTU,HVALA BOGU DA IMA I OVAKO UČTIVIH LJUDI NA OVIM FORUMIMA!!!
Potpisujem sve do u slovo :arrow:
Rotor Volgograd...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 23:18

calcio je napisao/la:

Nisam primjetio da je neko napisao da Dzeko treba da ima vece povlastice i prava ali ako jeste, nisu u pravu. Uostalom, tesko bi mu to proslo kod nas na brdovitom Balkanu u zemlji seljaka.
Ali valjda treba da ima tolika prava da kad ga neko napadne, verbalno ili fizicki, vrati istom mjerom?
Ja ne vidim da ga je iko fizički napao već da je samo on krenuo fizički da se obračuna ? Uputio je prijetnje i umalo se pobio a to kad mi obični smrtnici uradimo rijetko kad ne završi intervencijom policije i prijavom.
I mora shvatiti da je javna ličnost,to ima dosta prednosti ali i mana i mora se nositi s tim a ne ponašat' se kao da mu je 12 godina i nalijepit' se na nekog tamo lijevog koji mu ne predstavlja nikakav bitan faktor u životu i blamirati se.

A ti drop opet o nekim drugim stvarima.I ponavljam,niti mogu da otjeram niti tjeram Džeku iz reprezentacije.Samo konstatujem da je ovim pokazao da je primitivac.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 23:20

ma ti si fukara ona teska island..mars na island :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 dec 2009, 23:21

ko da gledam da ce se ova tema koji dan stavit pod kljuc
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 dec 2009, 23:22

velež_mostar, vrlo je jadno to što si napisao da je Džeko "sarajevska fukara". Ako to nije tvoj kompleks, onda mi objasni zašto si uopšte upotrijebio riječ sarajevska. Zašto nisi rekao samo fukara? Kasnije se vadiš da bi rek'o "bihaćka", da je iz Bihaća. Smiješno i jadno! Siguran sam da ne bi rekao za nekog Mostarca da se vidi da je mostarska fukara.(Pod pretpostavkom da si iz Mostara)
Jasno je da aludiraš da je sarajevska fukara kao neki brend, kao recimo sarajevska raja. Znači, nešto prepoznatljivo. To je, nasreću, tako samo u tvojoj glavi. A vjerovatno ni tamo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 13 dec 2009, 23:24

Dzeko je Tito,a frajer glumi mangupa samo kad mu se dzeko odmakne na 100 metara,pa ko bi od vas debila trpio da mu neko **** mamu i mrtve.Zar tu treba da se raspravlja,vjerovatno mu je stalo do njegove majke.Svaka njemu cast trebo mu je zube polomiti pa nek poboljsa govor,a nije ni cudo kad igramo u gradu narkomanije,na stadionu koji bi vise prilicio kakvom stocaru za uzgoj kukuruza.Najlosiji travnjak na zemaljskoj kugli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 23:25

Kad se samo sjetim ovakvih koji su i prije nalazili mane i ovome i onome.A strogo uhljupe brane :roll: Sto se repke isti su zalosna sova i njihov jaran Flock.
Haman imam osjecaj da su ovi pljuvaci iz raja izasli.Kod njih su kuce od marmelade a prozori od cokalade.
Ebo vas Branko Kockica i lazni moral :roll: :? :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, nebeskasila, Sheyi, StevieG8 i 57 gostiju.