Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

UK_Gee
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la UK_Gee » 07 avg 2013, 23:34

Huh, koji bi to show bio. 8-)
Inače ova polemika oko Suleta se isuviše razdužila, a imam feeling kako će se nažalost završiti tek zadnjeg dana roka. Eh, problem je što zanemarujemo ostale igrače upravo zbog njega što se ne smije dešavati.

Capoue najvjerovatnije u Spurse, Fellaini u ManU, a još su na listi Willian, Lass, Eto'o i niz igrača...
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 avg 2013, 00:02

slika
1946

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 avg 2013, 00:32

Evo jedno pitanje za vas:

Question for Arsenal fans: would you rather pay £30mil for Rooney, £40mil for Benzema or £50mil for Suarez?
:mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 08 avg 2013, 00:34

"It does not say the club has to sell" - new quotes from PFA chief Taylor on Luis Suarez's Liverpool contract
Eto toliko i o tome.
FSG remain absolutely adamant that Suarez will not be sold to Arsenal, regardless of whether they increase their offer. (Echo)
Izgleda da vas Henry bas mrzi. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 avg 2013, 00:36

neurofunk je napisao/la:Evo jedno pitanje za vas:

Question for Arsenal fans: would you rather pay £30mil for Rooney, £40mil for Benzema or £50mil for Suarez?
:mrgreen:

50 mil for Suarez.. bez ikakve sumnje, Rooney mi se nikad nije svidjao kao igrac, Benzema totalno laganini propada a ovaj je ovamo ljuta nekontrolisana zvjerka 8-)

@BOSS

Situacija se tek sad razvila, L'pool nece primiti drugi offer a mi smo jedini, ne sumnjam da ce Wenger povecati ponudu a Suarez ce sigurno napraviti haos ako ga Liverpool ne pusti.. i mi smo za RVP-a pricali to je to, ali nakraju ode.

Mislim da ce biti nas samo treba povecati jos malo ponudu i to je to..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 avg 2013, 00:37

The common consensus among The Times and The Mirror is that FSG, in particular, John Henry was left feeling insulted by Arsenal's temerity.
Uvrijedili ste čovjeka . Duboko u dzep ce Wenger morati povuci .

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 avg 2013, 00:39

uvrijedili ga, eto neću da psujem al nevjerovatno koliko je arsenal bio korektan u ovome. Znači majmunu krivo što je Arsenal poslao ponudu. pa yebo majku
Vođa zna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 avg 2013, 00:39

Suarez ubjedljivo najbolji od te trojke.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 avg 2013, 00:40

nedim1993 je napisao/la:uvrijedili ga, eto neću da psujem al nevjerovatno koliko je arsenal bio korektan u ovome. Znači majmunu krivo što je Arsenal poslao ponudu. pa yebo majku
Sve je ok , al' 40.000.001 ? :lol: :lol: :lol:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 08 avg 2013, 00:41

I za taj haos ga ceka bukvica kada se ekipa vrati iz Norveske.Podcjenili ste Liverpool koji svim ovim oko Suareza pokazuje svoju velicinu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 avg 2013, 00:42

nerkolfc je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:uvrijedili ga, eto neću da psujem al nevjerovatno koliko je arsenal bio korektan u ovome. Znači majmunu krivo što je Arsenal poslao ponudu. pa yebo majku
Sve je ok , al' 40.000.001 ? :lol: :lol: :lol:

pa da se aktivira klauzula arane, al zbrka je očigledno oko toga kakva je to klauzula i šta agent i suarez pričaju a šta priča liverpool.

mogo je poslat i 100 m opet bi bilo 40m+ , kako ne kontate.

dobro ti razmisli kakvu liverpool pokazuje veličinu u svemu ovome druže ;) . Ovoliko čitav klub eksponirat zbog jednog igrača, ne znam, neka vama vaše veličine. Arsenal su napuštali najveći, i uvijek ostali gospodski klub ;)
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 08 avg 2013, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 avg 2013, 00:43

nerkolfc je napisao/la:
The common consensus among The Times and The Mirror is that FSG, in particular, John Henry was left feeling insulted by Arsenal's temerity.
Uvrijedili ste čovjeka . Duboko u dzep ce Wenger morati povuci .

Oca mi taj se Liverpool drama proserava, izbjegava se da se spominje IKAKAV konakt, ikakva ponuda, svaki intervju izjavljuje respekt a ovi ovako vracaju. Debili su fkt, prvo šta se pusi na Emiratima, pa onda da Arsenal ne postuje liverpool, pa kako su sramotne ponude.. ocami sve rade samo da bi nas odmakli od Suareza..

Dabogda ga doveli u inat svim tamo debilima, **** ih Suarez ko da ih je napravio ocami..

Suarez potvrdjuje ono sto mu je ona kornjaca od trenera rekla, lazljivac koji NEMA SVOJU POLITIKU, bavi se covjek lazima toliko je los trener a ovo samo dokazuje, ako obecas igracu da moze ici budi covjek a ne ko picketina da ocjenujes igraca po nekim nerealnim transferima..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 avg 2013, 00:45

i još da spomenem veličinu rodgersa koji je rekao da neće dovoditi igrače iz swansea 1. godine
Vođa zna.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 avg 2013, 00:49

Pa on te podatke neb' trebao znati , za tu klauzulu , mogao je ispasti čovjek pa poslati 40.500.000 mozda bi se nasli manje uvrijeđenim .

Rodgers kaze da mu nista nije obecano , ja Suarezu nevjerujem jednu jedinu riječ . Stvarno mi ga je muka i vidjeti u opremi za trening na slikama . Volio bi i ja da ode , al' za onoliko para koliko klub trazi , a ne za onoliko koliko on smatra da se treba dat' za njega . Prefrgan je to igrač , al neda ni Rodgers da ga neko zajebava .
Kenny Dalglish je sam stavio svoju reputaciju na kocku zbog ovog Suareza i sad mi odjednom pricate da tu i Rodgers nesto mulja . On je ovu situaciju (kao neiskusan trener ) odradio maestralno , imam samo rijeci hvale ze sve sto je rekao i uradio u vezi Suareza . Njemu je pjevalo 90 000 navijaca po turnejama , Anfield je pjevao Luis Suarez i on ode u fakin' Guaridan i jada se kao da mu je pola familije pomrilo . Nek sad trenira sam , zasluzio je .

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 avg 2013, 00:49

Suarez reko da mu je Brendan obećo, Brendan reko da nije bilo nikakvih obećanja, al mi ćemo vjerovat Suarezu jer nam tako odgovara. :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 avg 2013, 00:52

ni rodgers ni suarez nisu cvjecke pogotovu ovaj drugi, samo mi je krivo što se ljaga prebacuje na arsenal koji apsulutno konkretan u ovome i pokazao poštovanje prema liverpoolu. sve drže u tajnosti, i onda kao arsenal uvrijedio liverpool ma mrš
Vođa zna.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 avg 2013, 00:57

Kada ste skupili 40.000.001 funti, možete vala još 9.999.999. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 08 avg 2013, 00:57

nedim1993 je napisao/la: dobro ti razmisli kakvu liverpool pokazuje veličinu u svemu ovome druže ;) . Ovoliko čitav klub eksponirat zbog jednog igrača, ne znam, neka vama vaše veličine. Arsenal su napuštali najveći, i uvijek ostali gospodski klub ;)
Kako oni to citav klub eksponiraju radi jednog igraca? Molim te samo sluzbene izjave i od provjerenih izvora(Echo i BBC).

Napustali i primjerom svakog proslog je odlazio sljedeci.Niko nije veci od kluba tu se slazem sa tobom ali isto tako je nedopustivo da svaki igrac ide kada se njemu digne i kako on hoce,to jest po uvjetima drugog kluba.Rijesavanje nekog igraca ispod cijene je po meni pokazivanja slabosti kluba.
Nije jedini nacin "niko nije veci od kluba" rjesavanjem,a pogotovo ne ispod cijene.

Ove price o obecanjima,o Luisovoj interpretaciji klauzule su samo igrice na koje Liverpool nije nasjeo i koje su izgleda jako razljutile ljude u klubu.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 avg 2013, 01:00

RodgersBOSS je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: dobro ti razmisli kakvu liverpool pokazuje veličinu u svemu ovome druže ;) . Ovoliko čitav klub eksponirat zbog jednog igrača, ne znam, neka vama vaše veličine. Arsenal su napuštali najveći, i uvijek ostali gospodski klub ;)
Kako oni to citav klub eksponiraju radi jednog igraca? Molim te samo sluzbene izjave i od provjerenih izvora(Echo i BBC).

Napustali i primjerom svakog proslog je odlazio sljedeci.Niko nije veci od kluba tu se slazem sa tobom ali isto tako je nedopustivo da svaki igrac ide kada se njemu digne i kako on hoce,to jest po uvjetima drugog kluba.Rijesavanje nekog igraca ispod cijene je po meni pokazivanja slabosti kluba.
Nije jedini nacin "niko nije veci od kluba" rjesavanjem,a pogotovo ne ispod cijene.

Ove price o obecanjima,o Luisovoj interpretaciji klauzule su samo igrice na koje Liverpool nije nasjeo i koje su izgleda jako razljutile ljude u klubu.
Borrusiju narod napda jer prodaju igrače i ne zele da pokazu cvrst stav , a nas jer radimo suprotno . Zanimljvo ;)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 avg 2013, 01:02

RodgersBOSS je napisao/la:

Prvo je Liverpool htio 40 m i rekli su da ce moci ici, sad odjednom 55 m, ni oni sami vise neznaju sta da rade od njega..nadaju se ponudi Reala ali nece je dobiti..Suarez ce njih **** i vjeruj mi nece Liverpool dobro proci ako ne prihvati trecu ponudu Arsenala..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.