Imam ja tebe al je problem sto nemam nje pa sve opcije moram uzeti u obzir.gio10 je napisao/la:Razočarao si me k'o čovjek i k'o linkoljubist.Otelo je napisao/la:@gio Il misli da je predobra za tebe pa ne da![]()
Čuj predobra za mene, ponekad bih pomislio da me nemaš u prijateljima![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:if u know what i meanEvolution87 je napisao/la:vi sto znate onu ustipak da joj slucajno inicijali nisu E.K. ?![]()
baca mi na jednu osobu pa reko da nije ona ta

hajd dobro je da ne zivim u zabludi, a nekako sam bio uvjereniVar je napisao/la:Ne ni blizuEvolution87 je napisao/la:vi sto znate onu ustipak da joj slucajno inicijali nisu E.K. ?![]()
baca mi na jednu osobu pa reko da nije ona ta

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ma znamgio10 je napisao/la:Znaš da sam ja neodoljiv za forumaške djevojke

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- karlovacko
- Kontakt:
Je l' te to legenda ganja ?gio10 je napisao/la:Znaš da sam ja neodoljiv za forumaške djevojke
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
iVar je napisao/la:al' ne dam ti inicijale niti ime niti išta, nisam ja takav iako me optužiše za to

Što bi me ganjao?karlovacko je napisao/la:Je l' te to legenda ganja ?gio10 je napisao/la:Znaš da sam ja neodoljiv za forumaške djevojke
Jel i on djevojka?

Ja te volim, volim Željo..
karlovacko je napisao/la:Cujem Veliki Vodja doveo nekog 9-godisnjaka !? Je l' istina ?nedim1993 je napisao/la:skauzeri nisko padate ovih dana, ja ne znam jel vam sunce udarilo u glavu il šta
jest

Vođa zna.
- Evolution87
- Kontakt:
ma ne trebaju meni njeni inicijali nego samo da provjerim da li je znamiVar je napisao/la:al' ne dam ti inicijale niti ime niti išta, nisam ja takav iako me optužiše za to

cim te optuzuju mora da ima tu nesto

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ja jesam. Al ne djaba.iVar je napisao/la:al' ne dam ti inicijale niti ime niti išta, nisam ja takav iako me optužiše za to

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
šta se ti smijeeš jbmli vam, vama iskakalo sa strana pa ja kriv isp'oNarin je napisao/la:iVar je napisao/la:al' ne dam ti inicijale niti ime niti išta, nisam ja takav iako me optužiše za to

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
20Head je napisao/la:Ti si iz Visokog Likusa,koje si godiste,jel studiras il' srednja skola posto znam dosta cura iz Visokog.

Željeznicar za život cijeli !
Sad ja kriv..iVar je napisao/la:šta se ti smijeeš jbmli vam, vama iskakalo sa strana pa ja kriv isp'oNarin je napisao/la:iVar je napisao/la:al' ne dam ti inicijale niti ime niti išta, nisam ja takav iako me optužiše za to

Ganjam leptira po sobi,čitav dan je tu,šteka se,a ne mogu ga locirati,maloprije sam ga zamalo ubio,al mi pobježe..

Mozda se znamo,ako studiras u Sarajevu.likusa je napisao/la:20Head je napisao/la:Ti si iz Visokog Likusa,koje si godiste,jel studiras il' srednja skola posto znam dosta cura iz Visokog.studiram

1946
njamlikusa je napisao/la:20Head je napisao/la:Ti si iz Visokog Likusa,koje si godiste,jel studiras il' srednja skola posto znam dosta cura iz Visokog.studiram

mozdaHead je napisao/la:Mozda se znamo,ako studiras u Sarajevu.likusa je napisao/la:20Head je napisao/la:Ti si iz Visokog Likusa,koje si godiste,jel studiras il' srednja skola posto znam dosta cura iz Visokog.studiram

bordo momci

Željeznicar za život cijeli !
Kako je ona mogla izgubiti na eurosongu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 37 gostiju.