BrutalaiVar je napisao/la:Evo jedan vic za raju s dobrom logikom![]()
Momak i djevojka, leže zajedno na krevetu, oznojeni, izmučeni...
Djevojka: Imaš fakat prelijepe zube!
Momak: aa hvala ti :$
Djevojka: Crvena je uvijek bila moja najdraža boja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BrutalaiVar je napisao/la:Evo jedan vic za raju s dobrom logikom![]()
Momak i djevojka, leže zajedno na krevetu, oznojeni, izmučeni...
Djevojka: Imaš fakat prelijepe zube!
Momak: aa hvala ti :$
Djevojka: Crvena je uvijek bila moja najdraža boja
Sad se popelo na 166likusa je napisao/la:onda mislim an pogresnu stranicugio10 je napisao/la:Imaš moj share, inicijali bplikusa je napisao/la:gio10
KOJI SI OD OVIH 26 STO JE LAJKALO![]()
I nije 26 nego 126![]()
hajd ba zezas megio10 je napisao/la:Dobro provjeri![]()
U share-ovima![]()
Joj kako mi neofirno trazis link profila![]()
Mentore, nema još nikakvih linkova, đaba tvoje lekcijeOtelo je napisao/la:@gio ko da sam ga ja ucio kako dobiti fb profil
Doci ce,barem meni je stigaogio10 je napisao/la:Mentore, nema još nikakvih linkova, đaba tvoje lekcijeOtelo je napisao/la:@gio ko da sam ga ja ucio kako dobiti fb profil
Cujem Veliki Vodja doveo nekog 9-godisnjaka !? Je l' istina ?nedim1993 je napisao/la:skauzeri nisko padate ovih dana, ja ne znam jel vam sunce udarilo u glavu il šta
Nema meni jos linka, ne da likusa meni link, zna da me ne može imati, đabe link i sveOtelo je napisao/la:Doci ce,barem meni je stigaogio10 je napisao/la:Mentore, nema još nikakvih linkova, đaba tvoje lekcijeOtelo je napisao/la:@gio ko da sam ga ja ucio kako dobiti fb profil
Razočarao si me k'o čovjek i k'o linkoljubist.Otelo je napisao/la:@gio Il misli da je predobra za tebe pa ne da![]()
if u know what i meanEvolution87 je napisao/la:vi sto znate onu ustipak da joj slucajno inicijali nisu E.K. ?![]()
baca mi na jednu osobu pa reko da nije ona ta
Ne ni blizuEvolution87 je napisao/la:vi sto znate onu ustipak da joj slucajno inicijali nisu E.K. ?![]()
baca mi na jednu osobu pa reko da nije ona ta
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 7 gostiju.