FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Barcelona will be reluctant to go near Chelsea's minimum €58m valuation for Luiz"
Messi + 45 miliona funti.Ozren je napisao/la:"Barcelona will be reluctant to go near Chelsea's minimum €58m valuation for Luiz"
Ja mislim da je posteno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Treba Roman traziti 80 miliona, kao i Levy sto trazi 120 za Balea, u Madridu i Barceloni puse neke cudne stvariM4kaveli je napisao/la:Messi + 45 miliona funti.Ozren je napisao/la:"Barcelona will be reluctant to go near Chelsea's minimum €58m valuation for Luiz"
Ja mislim da je posteno.

Za novi lucic madruzani dali tolike pare. Pusti budale...Ozren je napisao/la:Treba Roman traziti 80 miliona, kao i Levy sto trazi 120 za Balea, u Madridu i Barceloni puse neke cudne stvariM4kaveli je napisao/la:Messi + 45 miliona funti.Ozren je napisao/la:"Barcelona will be reluctant to go near Chelsea's minimum €58m valuation for Luiz"
Ja mislim da je posteno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Uživala bi ona meni i bez golaDesimaL je napisao/la:Ne sumnjamo da je Neymar izuzetno motivisan pred početak nove sezone, ali nakon izjave njegove djevojke Brune Marquezine vjerujemo da će biti i više. Naime, ova Brazilka je tokom proslave svog rođendana rekla: "Za svaki gol koji postigne za Barçu, uživat će kada dođe kući."

Pobjeda je bolja od orgazma!
FC Barcelona je poslala ponudu za Davida Luiza tešku 35 milijuna funti, te za Daniela Aggera (15 mil. £)!
Pobjeda je bolja od orgazma!
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Za te pare možete Iniga dovest.Od prvog nije lošiji,dok je od drugog bolji.Gorki je napisao/la:FC Barcelona je poslala ponudu za Davida Luiza tešku 35 milijuna funti, te za Daniela Aggera (15 mil. £)!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Za manje pare i plust sto je mladji.LBJ MVP je napisao/la:Za te pare možete Iniga dovest.Od prvog nije lošiji,dok je od drugog bolji.Gorki je napisao/la:FC Barcelona je poslala ponudu za Davida Luiza tešku 35 milijuna funti, te za Daniela Aggera (15 mil. £)!
A mislim da bi se prije uklopio u sistem igre od ove dvojice.
Visca el Barça ! Mes que un club !
LBJ MVP je napisao/la:Za te pare možete Iniga dovest.Od prvog nije lošiji,dok je od drugog bolji.Gorki je napisao/la:FC Barcelona je poslala ponudu za Davida Luiza tešku 35 milijuna funti, te za Daniela Aggera (15 mil. £)!

Zadnja izmjena: 111, dana/u 07 avg 2013, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Za Aggera je ponuđeno 25 miliona funti što je oko 33 miliona €, a ne 15 kao što neki izvori lupaju.
Kako god, on ostaje u crvenom i ljepšem djelu Merseysidea
Ja te volim, volim Željo..
Sanllehi se ne vraca bez stopera iz Londona. 

Agger predstavlja pojačanje u nekom paralelnom svemiru111 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Za te pare možete Iniga dovest.Od prvog nije lošiji,dok je od drugog bolji.Gorki je napisao/la:FC Barcelona je poslala ponudu za Davida Luiza tešku 35 milijuna funti, te za Daniela Aggera (15 mil. £)!Odvadi malo brate
Barca treba pojacanja na poziciji stopera....što placati Iniga, kad vec imaju Bartru (isto kao i ovaj mladi reprezentativac) koji može igrati u manjim utakmicama.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobar je Agger samo ga ja ne bi iz razloga sto je cesto povrijedjen. Svakako bolji od I.Martineza.
Nema stopera kad Barcelona trazi.
Nema stopera kad Barcelona trazi.

LBJ.... mislio sam prije svega na Luiza, koji jest odlican stoper, reprezentativac Brazila, usudio bi se reci world class igrac.....Agger
pfff taj igrac je sklon ozljedama i nisam siguran kako bi se uklopio u Barci. Ne može biti pojacanje (u pravom smislu rijeci) Barceloni....može ojacati samo konkurenciju u timu
Ali slažem se sa tim da bi radije uzeo Iniga, nego Aggera.
Pravo pojacanje bi bio npr. Ramos, Silva, Luiz itd...pa cak i Hummels....provjerena imena i kvalitet.
To je ono što Barci treba podhitno na poziciji stopera.

Ali slažem se sa tim da bi radije uzeo Iniga, nego Aggera.
Pravo pojacanje bi bio npr. Ramos, Silva, Luiz itd...pa cak i Hummels....provjerena imena i kvalitet.
To je ono što Barci treba podhitno na poziciji stopera.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Cudno, ja sam bas svugdje naletio na cifru od 15 miliona funti.gio10 je napisao/la:Za Aggera je ponuđeno 25 miliona funti što je oko 33 miliona €, a ne 15 kao što neki izvori lupaju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam procitao 25Monolog je napisao/la:Cudno, ja sam bas svugdje naletio na cifru od 15 miliona funti.gio10 je napisao/la:Za Aggera je ponuđeno 25 miliona funti što je oko 33 miliona €, a ne 15 kao što neki izvori lupaju.

Edit: Ipak moja greška, bilo je govora o tome kako će Liverpul uzeti ponudu u razmatranje samo ako bude ponuda 25+
Do mene je, pardon
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 07 avg 2013, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Liverpool toliko zeli, nije Barcelona toliko ponudila.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jesul ovo cunjevi ili igraci sto ih zaobilazi ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ager je bio mocan stoper prije,sad je cini mi se znacajno oslabio,ima ceste probleme s povredama, i dalje je to dobar igrac, al za barcin nivo moze proci tek kao zamjena, da se prosiri roster, ako ne bi kostao puno,ne bi bilo lose da dodje, no i dalje nam treba mocan stoper koji ce biti prvotimac i stub odbrane
tu je luiz sad najbolja opcija,a cini se da klub ozbiljno radi na njegovom dovodjenju,sad je izgleda faza cjenkanja, igrac izgleda zeli preci, barca njega zeli, sad tu je celzi koji bi ga vjerovatno zadrzao,al u slucaju dobre ponude ne bi oklijevali da ga prodaju
po meni to je sad u fazi dogavaranja oko cijene, citam kako je sluzbena ponuda barce 25 miliona eura, sto je moramo priznati premalo. malo je danas mocnih stopera, jos manje onih koji se mogu uklopiti u barcin stil, luiz je definitivno taj, i zato ce ga klub morati platiti vise, negdje izmedju 35 i 40 miliona po mojoj procjeni,i to iako je puo para, ne treba se misliti nego platiti i dovesti frajera da sto prije bude s ekipom
sto se tice celzija, oni naravno se mnogo pitaju, ak kako je dosao morinjo,vjerujem da su istinite price o tome da morinjo rado se rijesio luiza, on je taj stil stopera za barce bas, pokretljiv i tehnicki jak, a u engleskoj opet to ne prolazi toliko,takvi stoperi u engleskoj nikad nisu bili nesto,nije ni luiz brat bratu nesto briljirao u engleskoj, gore prolaze jaci stoperi tipa vidic,teri,ferdinand itd, vjerujem da zbog toga morinjo zeli se rijesiti luiza i ocvrsnuti odbranu, zato je ovaj transfer vrlo realan jer oba bi kluba sigurno bila na dobitku, barca sto dobija igraca kakvog treba, celzi zato sto dobija ogromne pare za igraca koji nije nesto briljirao, daleko sad da je bio los, al nije realno nista posebno gore napravio niti odskakao od ostalih, ne znam sad po cemu je bolji od cahila, ivanovica itd
tu je luiz sad najbolja opcija,a cini se da klub ozbiljno radi na njegovom dovodjenju,sad je izgleda faza cjenkanja, igrac izgleda zeli preci, barca njega zeli, sad tu je celzi koji bi ga vjerovatno zadrzao,al u slucaju dobre ponude ne bi oklijevali da ga prodaju
po meni to je sad u fazi dogavaranja oko cijene, citam kako je sluzbena ponuda barce 25 miliona eura, sto je moramo priznati premalo. malo je danas mocnih stopera, jos manje onih koji se mogu uklopiti u barcin stil, luiz je definitivno taj, i zato ce ga klub morati platiti vise, negdje izmedju 35 i 40 miliona po mojoj procjeni,i to iako je puo para, ne treba se misliti nego platiti i dovesti frajera da sto prije bude s ekipom
sto se tice celzija, oni naravno se mnogo pitaju, ak kako je dosao morinjo,vjerujem da su istinite price o tome da morinjo rado se rijesio luiza, on je taj stil stopera za barce bas, pokretljiv i tehnicki jak, a u engleskoj opet to ne prolazi toliko,takvi stoperi u engleskoj nikad nisu bili nesto,nije ni luiz brat bratu nesto briljirao u engleskoj, gore prolaze jaci stoperi tipa vidic,teri,ferdinand itd, vjerujem da zbog toga morinjo zeli se rijesiti luiza i ocvrsnuti odbranu, zato je ovaj transfer vrlo realan jer oba bi kluba sigurno bila na dobitku, barca sto dobija igraca kakvog treba, celzi zato sto dobija ogromne pare za igraca koji nije nesto briljirao, daleko sad da je bio los, al nije realno nista posebno gore napravio niti odskakao od ostalih, ne znam sad po cemu je bolji od cahila, ivanovica itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.