Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vjerujem da oni veze nemaju ni ko igra. Nadam se da ovu tekmu nece biti preprodaje, odnosno ako i kupe tapkarosi da ce past ovu tekmu..DooVe je napisao/la:Mogu mislit kolike će cijene "nabiti" tapkaroši za ovu utakmicu. Danas gradom prolazim i vidim kod Sport life-a onu dvojicu papčina iz Švrakinog meni se čini. Kila gela na glavi, dva zuba u ustima, maxice i već se raspituju za karte i oni su tu bukvalno svaku temu
Ma za to se ne treba nikad brinuti, uvijek bude karata na stadionu i po sklizanim cijenama...TH14 je napisao/la:Gdje se može kupiti karta?
Ma kao uvijek u centrotransu u Ferhadiji...gringobih je napisao/la:Ma za to se ne treba nikad brinuti, uvijek bude karata na stadionu i po sklizanim cijenama...TH14 je napisao/la:Gdje se može kupiti karta?
Bas sad protiv Viktorije ja i drug dosli bez karata, sacekali da svi udju i prisli redaru na istocnom ulazu, kazem mu prika izgubili smo karte a dosli smo iz daleka ako hoces naplati nam koliko su i karte, moramo uci, i covjek odmahnu glavom i bez da nam marke uzme pusti nas...bistrikboy je napisao/la:Ma kao uvijek u centrotransu u Ferhadiji...gringobih je napisao/la:Ma za to se ne treba nikad brinuti, uvijek bude karata na stadionu i po sklizanim cijenama...TH14 je napisao/la:Gdje se može kupiti karta?
Uzmes im sa pulta bilo kakav letak za ljetovanje 2013 i na ponudi ti pise broj od glavne centrale centrotransa..pinoglavi je napisao/la:može mi neko pomoć,ako ko zna,koliko je još ostalo ulaznica za zapad,il bar jel' dovoljno da se neće rasprodat(zapad) u narednih par dana
Bio sam danas u poslovnici u Tuzli i rasprodan je zapad(50 karti),ostao jug,pa da znam dal' da kupujem to il čekam jarana da kupi zapad kad ode u Sarajevo.A gamad u agenciji,*** dvije,na pitanje : možete mi dat broj da nazovem agenciju u sarajevu,odgovaraju 'tu mi je negdje u papirima,mrsko mi tražit'
Dakle, apsolutno je ok biti usljo i lazov.gringobih je napisao/la: Bas sad protiv Viktorije ja i drug dosli bez karata, sacekali da svi udju i prisli redaru na istocnom ulazu, kazem mu prika izgubili smo karte a dosli smo iz daleka ako hoces naplati nam koliko su i karte, moramo uci, i covjek odmahnu glavom i bez da nam marke uzme pusti nas...![]()
Uci se uvijek moze
ma našo sam broj,al et sutra il ću zaboravit il prespavat,pa valja do ponedjeljka čekat,pa reko ako ko slučajno zna da kažeFliX je napisao/la:Uzmes im sa pulta bilo kakav letak za ljetovanje 2013 i na ponudi ti pise broj od glavne centrale centrotransa..pinoglavi je napisao/la:može mi neko pomoć,ako ko zna,koliko je još ostalo ulaznica za zapad,il bar jel' dovoljno da se neće rasprodat(zapad) u narednih par dana
Bio sam danas u poslovnici u Tuzli i rasprodan je zapad(50 karti),ostao jug,pa da znam dal' da kupujem to il čekam jarana da kupi zapad kad ode u Sarajevo.A gamad u agenciji,*** dvije,na pitanje : možete mi dat broj da nazovem agenciju u sarajevu,odgovaraju 'tu mi je negdje u papirima,mrsko mi tražit'
@gringobih, sumnjam da to pije vodu kad igra repka u Zenici kvalfikacijone tekme. U Sarajevu moze, jer svakako se ne napuni, mislim stadion je dosta veci.
Upravo tako, zasluzuju odlican docek. Ali 100% ce neke budale zvizdat himni, nadam se da ce stat na tome.velez_mostar je napisao/la:Zasto neko ne ukloni ovu sliku paljenja zastave??
Amerika je za nas uradila vise nego bilo koja zemlja, i definitivno trebamo pokazati toplu dobrodoslicu njihovoj reprezentaciji.
Da nije Amerika stala u zastitu svega sto se danas zove BiH (nisam rekao da nisu mogli vise), niti bi imao drzavu, niti reprezentaciju koja ce sada igrati protiv njih.JTS je napisao/la:ta Amerika koliko je pomogla, toliko je i odmogla .. samo ću reći Banja Luka
generalno su najveća gamad na svijetu uz ći*ute i treba da im zabijemo 5 komada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.