FK Radnički Lukavac

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 avg 2013, 18:41

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Ne moze Mace cigaru na cigaru pusit i igrat. Kad je to moglo ?
Kako ti mozes :P

Znam dosta fudbalera koji puše cigare a igraju, pogotovu u Sarajevu ih ima :mrgreen:
Ja mogu sve :D
1947!

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 avg 2013, 19:35

staragarda je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Kakve su vam prognoze za ovu sezonu nakon sto ste vidjeli svoje bojse :D u akciji???
nije da ih branim al ne rise,sviju ti....
tebe nista nisam pito...kad me bude interesovala Sloboda...docu tamo na vas forum pa pitat...s'obzirom da ste izgubili utakmicu od Bratstva 2:0 i od Gradine 2:0...mogu SLOBODNO reci da Sloboda nije za prvog mjesta...

I kao sto reko...neinteresuje me Sloboda nego zelim da znam kakvu su ekipu sklopile komsije iz Lukavca

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 avg 2013, 03:21

PlavoZuti je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Kakve su vam prognoze za ovu sezonu nakon sto ste vidjeli svoje bojse :D u akciji???
nije da ih branim al ne rise,sviju ti....
tebe nista nisam pito...kad me bude interesovala Sloboda...docu tamo na vas forum pa pitat...s'obzirom da ste izgubili utakmicu od Bratstva 2:0 i od Gradine 2:0...mogu SLOBODNO reci da Sloboda nije za prvog mjesta...

I kao sto reko...neinteresuje me Sloboda nego zelim da znam kakvu su ekipu sklopile komsije iz Lukavca
Pa nadamo se 11 - tom mjestu na kraju sezone sa ovom ekipom i trenerom...:)

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 07 avg 2013, 12:58

nisam mogao odoliti a da ne iznesem svoje misljenje koje je 100 posto realno, a tiče se stanja u mom gradu LUKAVCU i mojoj ekipi RADNIČKI... odigrali smo prošlu sezonu sveukupno gledajući dobro. drugi na kraju , super..sad gdje smo..ja bi počeo od trenera.Crnkić nije autoritet za ovo što je preuzeo, dokaz su tolike god u slobodi(veliko ništa) trebao je ostati u slavinovićima . pravo mjesto za njega. bojim se da će dobiti otkaz nakon par utakmica , ali tada može biti kasno za radnički...ostao nam je LUGAVIĆ golman i po..ostali ŠUBA , GIGA , JASKO.....treba nam dobra zamjena za migija koji je otisao ...imamo i tog starog jahića (koji sad dobija na znacaju kad nemamo adekvatne vezne igrače) za mene je on alibi igrač .(uzmi loptu i daj je najbližem do sebe , nek nije u njega ) trenutno , kažem treba nam i takav...JARANOVIĆ nas najbolji igrač , (javna tajna - fol niko nezna zasto) nije igrao neke utakmice.mislim da to nije zaslužio.( kažu digo lovu...nek je . dokle ćemo plaćat strance kolko zinu i držat ih ko kap vode na dlanu , a nasi nek igraju džabe...nije u redu, JARE nam treba .)...DŽANIĆ , borac , postigao je neke važne golove , i vrijedi ga pustiti nek igra . MACE možda griješim ali u nasoj koncepciji igre , on ne prolazi , od početka smo s igračem manje. možda i vrijedi držat ga kod kuće , ali na strani ne vrijedi.ne pretrči 500 metara...REDŽA , e priča za sebe , izludiće on nas a mi njega ..mali se zadnje 2 sezone nadavo golova a vrlo malo je igrao. brz , mlad , dobar ali nekad se nezna postaviti onako kako bi trebalo, protrči beka s kontra strane itd. ali to trener treba da ispravi kroz trening...po meni ni lani a ni ove god. pogotovo nemamo ,,poslovodju,, čovjeka u sredini ,, mozak,, da gradi igru. sve trkači. a potez opet moramo čekati od JARETA .( pa nemože i u naoad i u sredu )..........ostale nebi komentarisao. samo bi napomenuo ono što svi u lukavcu ,,ĆUTE,,....NAMA KAD DODJE NEKO SA STRANE , PRIČAMO BAJKE O NJEMU (pa da vrijedi kolko se priča otišo bi u želju , sarajevo , gradačac , bijeljinu) a nasim momcima vagamo sve . ...uzmite statistiku ...kolko su vrijedili npr. ibrić. škrebo , djerzić, zulić , brčkalić, zulić , hadžić (umorio sam se nabrajajući) davali smo pare nizasta..(npr. doveli zulića - bio na probi u českoj , a imali G I G U ) naseg , - dva put bolji od zulća..i takvih primjera ima bezbroj . sad smo doveli malog Jahića , pa , što kad je dobar nije igrao u gradini ili zvijezdi....bio je tamo...naša su djeca igrala na kasićicu , kuduzović , Halilagić, ... a sad će tako proći Mujagić...uz , tog Jahića tu su i jos neki juniori slobode ..pa šta ćemo sa našom djecom..... mislim da kad se dovodi pojačanje sa strane , taj igrač mora bit bolji od onih koje imamo , ..i treba dovesti ono što nam fali, ne trojicu na jedno mjesto...... DA ZAVRŠIM , VOLIM NAŠE GIGU , JASKU, JARETA , REDŽU , KAPITANA ŠUBU 8KOJI STAVI GLAVU GDJE DRUGI NEĆE NOGU).....cijenim LUGIJA (ZASLUZIO JE ) I DŽANIĆA.... VOLIO BI DA PONOVIMO PROŠLU GODINU AL PO TRENUTNOM STANJU TEŠKO....VOLIM LUKAVAC , VOLIM RADNIČKI.

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 07 avg 2013, 16:51

pustite vi SLOBODU brinite vi za radnicki, a SLOBODA je imala teske pripreme.Vidjecemo kad pocne prvenstvo koliko je ko spreman.Ja licno bi volijo da radnicki ostane u ligi .

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 avg 2013, 17:04

kerber je napisao/la:pustite vi SLOBODU brinite vi za radnicki, a SLOBODA je imala teske pripreme.Vidjecemo kad pocne prvenstvo koliko je ko spreman.Ja licno bi volijo da radnicki ostane u ligi .
Promašio si malo ordinaciju kume, ali makar si na kraju ubo nešto.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 avg 2013, 17:17

Casp3r je napisao/la:
kerber je napisao/la:pustite vi SLOBODU brinite vi za radnicki, a SLOBODA je imala teske pripreme.Vidjecemo kad pocne prvenstvo koliko je ko spreman.Ja licno bi volijo da radnicki ostane u ligi .
Promašio si malo ordinaciju kume, ali makar si na kraju ubo nešto.
Pripremaju li se ovi naši, ima li kakve utakmice po ovom džehenemu?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 avg 2013, 17:22

'Ta će se pripremati, prespremni smo.

Šalu na stranu, čudno neko zatišje ili ja nisam u toku. Znam da je trebala da bude generalna, ali gdje je zapelo ne znam.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 07 avg 2013, 21:27

Evo sad sam cuo neke informacije izgleda da sam proreko jos jednu stvar prije par mjeseci. Dautovic ce po svemu sudeci opet da ima trcanje na 500 sa preponama

Jasmin1986
Kontakt:

Post Postao/la Jasmin1986 » 07 avg 2013, 21:51

lukavac_21 je napisao/la:Evo sad sam cuo neke informacije izgleda da sam proreko jos jednu stvar prije par mjeseci. Dautovic ce po svemu sudeci opet da ima trcanje na 500 sa preponama
sta si ti cuo? ja cuo da vam igraci nisu dobili do sad ni jedne plate niti su dobili za bajram nista mozete misliti kakav bajram ce imati,,,prosle godine ste bili vise nego odlicni ove godine ste do dna!

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 08 avg 2013, 07:33

ja čuo nešto ljepše od toga da će adi trčat 500metara sa preponama..Lukavčan FARUK KUDUZOVIĆ koji je prešao u osijek , u19, trpa golove u prijateljskim utakmicama, dao 4 gola u 4 utakmice , juče igrali protiv MTK u madjarskoj , pobijedili 1-0 . FARUK bio strijelac.naše ,,dijete,, dobro krenulo . bravo.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 09 avg 2013, 15:18

Jasmin1986 je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:Evo sad sam cuo neke informacije izgleda da sam proreko jos jednu stvar prije par mjeseci. Dautovic ce po svemu sudeci opet da ima trcanje na 500 sa preponama
sta si ti cuo? ja cuo da vam igraci nisu dobili do sad ni jedne plate niti su dobili za bajram nista mozete misliti kakav bajram ce imati,,,prosle godine ste bili vise nego odlicni ove godine ste do dna!
Dobili su po kolač i sok nemoj da pišeš kad ne znaš :)

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 09 avg 2013, 15:51

ponavljam se po deseti put ali posto odgovora nema postavit cu opet. gdje nam je sveznajuci clan uprave @zoom da napise malo sta se desava il da po starom dobrom obicaju skrene s teme napadajuci nas ˝neprijatelje˝ kluba.
Imal kakvih ostavki u upravnom odoboru???

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 avg 2013, 19:23

lukavac_21, ako nešto imaš da kažeš kaži, nemoj sad tu čekati neko drugi da kaže pa ti onda da se uhvatiš na to sa onim "jesam vam rekao".

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 avg 2013, 19:31

Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića. :o

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 avg 2013, 19:34

Casp3r je napisao/la:Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića. :o
Crnka sredio utakmicu :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 avg 2013, 20:01

Druže Casper, šta ti misliš koji trener će prije dobiti nogu? Ovaj naš koji zakazuje generalnu tekmu protiv Klokotnice ili vaš koji istu zakazuje protiv Slavinovića :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 avg 2013, 20:02

fukara87 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića. :o
Crnka sredio utakmicu :lol:
Lijepo molim (po tko zna koji put) nemojmo da prisjedamo na muku nikome drugom.
Kao da nemamo još kilometre da ispravimo kod nas :roll:

Nemojte!
Imamo temu Slobode; odvje možemo svratiti po neki info i to je to.
tuzlanska Sloboda

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 avg 2013, 22:22

Koju posluku porati :cry:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 avg 2013, 01:50

studeni je napisao/la:
Koju posluku porati :cry:
ja neznam sto vam je tolki crnjak...proleter je sasvim solidna ekipa...ko da ste real pa vas neki crnjaci napadaju zbog protivnika....meni je nejasnije sto se u prokosovicima igra :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.