Ja mogu sveBenjo_AFC86 je napisao/la:Kako ti mozesLjumani_Banovici je napisao/la:Ne moze Mace cigaru na cigaru pusit i igrat. Kad je to moglo ?![]()
Znam dosta fudbalera koji puše cigare a igraju, pogotovu u Sarajevu ih ima

Ja mogu sveBenjo_AFC86 je napisao/la:Kako ti mozesLjumani_Banovici je napisao/la:Ne moze Mace cigaru na cigaru pusit i igrat. Kad je to moglo ?![]()
Znam dosta fudbalera koji puše cigare a igraju, pogotovu u Sarajevu ih ima
tebe nista nisam pito...kad me bude interesovala Sloboda...docu tamo na vas forum pa pitat...s'obzirom da ste izgubili utakmicu od Bratstva 2:0 i od Gradine 2:0...mogu SLOBODNO reci da Sloboda nije za prvog mjesta...staragarda je napisao/la:nije da ih branim al ne rise,sviju ti....PlavoZuti je napisao/la:Kakve su vam prognoze za ovu sezonu nakon sto ste vidjeli svoje bojseu akciji???
Pa nadamo se 11 - tom mjestu na kraju sezone sa ovom ekipom i trenerom...PlavoZuti je napisao/la:tebe nista nisam pito...kad me bude interesovala Sloboda...docu tamo na vas forum pa pitat...s'obzirom da ste izgubili utakmicu od Bratstva 2:0 i od Gradine 2:0...mogu SLOBODNO reci da Sloboda nije za prvog mjesta...staragarda je napisao/la:nije da ih branim al ne rise,sviju ti....PlavoZuti je napisao/la:Kakve su vam prognoze za ovu sezonu nakon sto ste vidjeli svoje bojseu akciji???
I kao sto reko...neinteresuje me Sloboda nego zelim da znam kakvu su ekipu sklopile komsije iz Lukavca
Promašio si malo ordinaciju kume, ali makar si na kraju ubo nešto.kerber je napisao/la:pustite vi SLOBODU brinite vi za radnicki, a SLOBODA je imala teske pripreme.Vidjecemo kad pocne prvenstvo koliko je ko spreman.Ja licno bi volijo da radnicki ostane u ligi .
Pripremaju li se ovi naši, ima li kakve utakmice po ovom džehenemu?Casp3r je napisao/la:Promašio si malo ordinaciju kume, ali makar si na kraju ubo nešto.kerber je napisao/la:pustite vi SLOBODU brinite vi za radnicki, a SLOBODA je imala teske pripreme.Vidjecemo kad pocne prvenstvo koliko je ko spreman.Ja licno bi volijo da radnicki ostane u ligi .
sta si ti cuo? ja cuo da vam igraci nisu dobili do sad ni jedne plate niti su dobili za bajram nista mozete misliti kakav bajram ce imati,,,prosle godine ste bili vise nego odlicni ove godine ste do dna!lukavac_21 je napisao/la:Evo sad sam cuo neke informacije izgleda da sam proreko jos jednu stvar prije par mjeseci. Dautovic ce po svemu sudeci opet da ima trcanje na 500 sa preponama
Dobili su po kolač i sok nemoj da pišeš kad ne znašJasmin1986 je napisao/la:sta si ti cuo? ja cuo da vam igraci nisu dobili do sad ni jedne plate niti su dobili za bajram nista mozete misliti kakav bajram ce imati,,,prosle godine ste bili vise nego odlicni ove godine ste do dna!lukavac_21 je napisao/la:Evo sad sam cuo neke informacije izgleda da sam proreko jos jednu stvar prije par mjeseci. Dautovic ce po svemu sudeci opet da ima trcanje na 500 sa preponama
Crnka sredio utakmicuCasp3r je napisao/la:Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića.
Lijepo molim (po tko zna koji put) nemojmo da prisjedamo na muku nikome drugom.fukara87 je napisao/la:Crnka sredio utakmicuCasp3r je napisao/la:Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića.
Koju posluku poratiCasp3r je napisao/la:Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića.
ja neznam sto vam je tolki crnjak...proleter je sasvim solidna ekipa...ko da ste real pa vas neki crnjaci napadaju zbog protivnika....meni je nejasnije sto se u prokosovicima igrastudeni je napisao/la:Koju posluku poratiCasp3r je napisao/la:Sutra u Prokosovićima generalna proba protiv Proletera iz Slavinovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.