Vrati se nekoliko stranica, sve ce ti se objasnitisedra je napisao/la:Raja u cemu je fazon ovde? Jel sam ja mozda nesto propustio![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vrati se nekoliko stranica, sve ce ti se objasnitisedra je napisao/la:Raja u cemu je fazon ovde? Jel sam ja mozda nesto propustio![]()
![]()
![]()
Jah kao i sa Misketom.Naslo se par pavijana koji su mu na tekmi cjelo vrijeme mater psovali.calcio je napisao/la:Dzeko je reagovao kako je reagovao, moze se diskutovati jeli trebao iskulirati ili ne ali mislim da bi vecina nas isto postupila kao i on. Zato tisina, psttt![]()
Ali s druge strane taj momak i raja koja su ga lozila pokazuje kakvih seljaka ima kod nas, zalosno....
A pa o ovome se radi,ma hebo vas patak pa zar je do ovoga doslo...pa postajemo sve jadniji i jadniji...zalosno!bavarian_bk je napisao/la:A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Hajd da se i ja s tobom složim ,po prvi put u životuharishp je napisao/la:Jah kao i sa Misketom.Naslo se par pavijana koji su mu na tekmi cjelo vrijeme mater psovali.calcio je napisao/la:Dzeko je reagovao kako je reagovao, moze se diskutovati jeli trebao iskulirati ili ne ali mislim da bi vecina nas isto postupila kao i on. Zato tisina, psttt![]()
Ali s druge strane taj momak i raja koja su ga lozila pokazuje kakvih seljaka ima kod nas, zalosno....
Kad im je na kraju pokazao srednjak,isti ti i njihov komentar.Kako ga nije stid da srednjak navijacima pokazuje![]()
Ma na pripreme igraca svakom treba po jedan uzi dati i bezbol palicu pa da ''navijaju''zajedno sa takvim uhljupima.
poslije cemo se cuditi zasto nasi igraci prestaju igrati za repku u 29. godini (kao npr. Brazzo, njemu je cijela tribina pjevala ovo sto je ovaj Dzeki rekao)....harishp je napisao/la:Jah kao i sa Misketom.Naslo se par pavijana koji su mu na tekmi cjelo vrijeme mater psovali.calcio je napisao/la:Dzeko je reagovao kako je reagovao, moze se diskutovati jeli trebao iskulirati ili ne ali mislim da bi vecina nas isto postupila kao i on. Zato tisina, psttt![]()
Kad im je na kraju pokazao srednjak,isti ti i njihov komentar.Kako ga nije stid da srednjak navijacima pokazuje![]()
Ma na pripreme igraca svakom treba po jedan uzi dati i bezbol palicu pa da ''navijaju''zajedno sa takvim uhljupima.
Nema ga još ni za lijekaharishp je napisao/la:Ponavljas se @drop po par putaGdje si vidio snijeg u Decembru
![]()
Liverpool izgubio, sad se pocelo pljuvati po Dzeki.. Samo me jos jace glava zabolila kad sam pocela citati ove postove..Adinjo je napisao/la:Vrati se nekoliko stranica, sve ce ti se objasnitisedra je napisao/la:Raja u cemu je fazon ovde? Jel sam ja mozda nesto propustio![]()
![]()
![]()
Bas tako. Ne mogu vjerovat neke stvari sto likovi ovdje pisu. Od uvreda Dzekinoj famili do uvreda prema nasem glavnom gradu. Pa nama ne trebaju dusmani oko nas, poklat cemo jedni druge. Boze sacuvaj.calcio je napisao/la:poslije cemo se cuditi zasto nasi igraci prestaju igrati za repku u 29. godini (kao npr. Brazzo, njemu je cijela tribina pjevala ovo sto je ovaj Dzeki rekao)....harishp je napisao/la:Jah kao i sa Misketom.Naslo se par pavijana koji su mu na tekmi cjelo vrijeme mater psovali.calcio je napisao/la:Dzeko je reagovao kako je reagovao, moze se diskutovati jeli trebao iskulirati ili ne ali mislim da bi vecina nas isto postupila kao i on. Zato tisina, psttt![]()
Na snimku Džeko priča s dečkom kao da ga već poznaje i vjerovatno je tako.Znači zna da je s posebnim potrebama i da nema roditelja i on se opet zalijeće,prijeti i vrijeđa ? Ne znam za vas,ali to za mene i nije baš uredu(iskreno,zgadilo mi se) ma šta god da je uradio taj dečko ipak je 's posebnim potrebama'.Ovo nikako nije odlika velikih igrača,pa zamislite da se svaki igrač tako obazire na neke komentare navijača pa tu bilo krvi do koljena.Što se gosp. Džeko niju u N.Vinodolskom ovako zaIetio na čovjeka koji ih je sve vrijeđao ? Stvarno,onakvo ponašanje me je iznenadilo jer je on javna ličnost i mora biti svjestan toga,a takođe taj isti Džeko izgleda kao nevinašce kada gostuje po različitim emisijama a sad se ispostavlja da je obični uličar.Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,može nas sam odvesti na iduće EP ali to,bar za mene,neće biti to.drop je napisao/la:velez_mostar je napisao/la: Jel to Dzeko neki lokalni zenicki jalijaš pa da MORA znati da ovaj jalijaš koji mu psuje majku nema roditelja??
Jel to taj jalijaš koji mu psuje majku ima pravo to raditi Dijamantu samo zato što nema roditelje?'
Pogledaj klip dobro do kraja...ovi zenicani govore "Do juce si bio sirotinja" Bravo Spaha...Kome on psuje majku,momak zenicko djete....znaci,zenicko djete može psovati majku Dzeki jer je to ipa zenicko djete i ono može sve,jelde.
A to što si napisao citiram : "da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,," pokazuje sav tvoj raskošan talenat lokalizma,predradusa,provincijalizam i ogranicenost.
Ako si spao na taj nivo da Dijamanta,kojeg traži pola Evrope diskredituješ kao KRV SARAJEVSKE FUKARE onda se ubij odmah,pacenice....FUJJJJJ
Stone Island je napisao/la:Na snimku Džeko priča s dečkom kao da ga već poznaje i vjerovatno je tako.Znači zna da je s posebnim potrebama i da nema roditelja i on se opet zalijeće,prijeti i vrijeđa ? Ne znam za vas,ali to za mene i nije baš uredu(iskreno,zgadilo mi se) ma šta god da je uradio taj dečko ipak je 's posebnim potrebama'.Ovo nikako nije odlika velikih igrača,pa zamislite da se svaki igrač tako obazire na neke komentare navijača pa tu bilo krvi do koljena.Što se gosp. Džeko niju u N.Vinodolskom ovako zaIetio na čovjeka koji ih je sve vrijeđao ? Stvarno,onakvo ponašanje me je iznenadilo jer je on javna ličnost i mora biti svjestan toga,a takođe taj isti Džeko izgleda kao nevinašce kada gostuje po različitim emisijama a sad se ispostavlja da je obični uličar.Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,može nas sam odvesti na iduće EP ali to,bar za mene,neće biti to.drop je napisao/la:velez_mostar je napisao/la: Jel to Dzeko neki lokalni zenicki jalijaš pa da MORA znati da ovaj jalijaš koji mu psuje majku nema roditelja??
Jel to taj jalijaš koji mu psuje majku ima pravo to raditi Dijamantu samo zato što nema roditelje?'
Pogledaj klip dobro do kraja...ovi zenicani govore "Do juce si bio sirotinja" Bravo Spaha...Kome on psuje majku,momak zenicko djete....znaci,zenicko djete može psovati majku Dzeki jer je to ipa zenicko djete i ono može sve,jelde.
A to što si napisao citiram : "da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,," pokazuje sav tvoj raskošan talenat lokalizma,predradusa,provincijalizam i ogranicenost.
Ako si spao na taj nivo da Dijamanta,kojeg traži pola Evrope diskredituješ kao KRV SARAJEVSKE FUKARE onda se ubij odmah,pacenice....FUJJJJJ
velez_mostar je totalno upravu.A što se tiče 'KRV SARAJEVSKE FUKARE',ti ako si se našao uvrijeđenim i ako te to boli onda si kompleksaš.
Kažeš da sad treba da raspravljamo o LJUDSKIM vrijednostima hahahhaha...dobro,dakle MORALIŠEMO o Džeki OK.velez_mostar je napisao/la:Majstore ,to sto si ti pomislio vezano za napisani atribut ,je tvoja stvar ,i tvoj dio predrasuda ,ja apsolutno nisam mislio tako ,i cinjenica je da je on iz Sarajeva ,da je iz Bihaca ,vjerovatno bi napisao "bihacka"..da se razumijemo ,i to dovoljno govori o cemu ti razmisljas ,sto je za mene paradoksalno.
Nemam se namjeru s tobom raspravljati ,samo probaj u svom ogranicenom umu ,i nedostatku inteligencije skontati razliku izmedju NOGOMETNIH ,i LJUDSKIH vrijednosti...zovni nekoga ,pa ga pitaj sta to ja hocu da kazem,ako vec ne shvatas,a ocigledno da nisi.
Nogometne vrijednosti ovog igraca stavljamo na jednu stranu ,kao i prezentaciju nase drzave ,kao i ponos nase nacije...dok na drugu stranu stavljamu klosarluk,bahato ponasanje ,i osobu koja se preko noci domogla slave pa misli da moze jeb.avat majku kome hoce ,a da ga drugi za to ne osude..a ,ujedno pokazuje i da je jako neuk ,i nekulturan ,i daleko od toga da je prezentirao profesionalnost,Da je ovo uradio u Wolfsburgu,siguran sam da bi bio kaznjen zbog nediscipline ,narusavanja javnog reda i mira ,narusavanje ugleda kluba ,i slicne gluposti...dok je kod nas imao punu podrsku za te stvari ..jer je on Dzeko ,nas dijamant,i on je osoba kojoj dnevno hiljade ljudi opsuje majku ,tako da je morao biti spreman i na to.
Ovo sto si spomenuo da nije mogao znati ima li roditelje ,i to da nije iz Zenice,pa koliko vidis on poznaje njega ,i davao mu je prije novac ,tako da je znao o kome se radi..nije ga on prvi put vidio!Uostalom,jos jednom kazem ,nicim ne moze opravdati ovo svoje ponasanje..i probaj naci nekoga od ukucana starijeg,pa im pusti snimak,reci ce ti "sram ga bilo ,kakvo mu je ovo ponasanje",i to dobro znas!
problem je taj sto u Wolfsburgu, ne postoje takve seljacine koje bi svom najboljem igracu psovali mater. on jeste postupio ne profesionalno, ali ajd mi daj jos jedan ovakav snimak gdje navijaci jednog tima psuju svom najboljem igracu sve redom, a on kulira. kad sam gledao video iz Novog Vinodolskog mislio sam da je to vrhunac, all ocigledno da ima i gore. Brazzo je bio ljudska velicina, (obozavali ga u Njemackoj) pa su mu opet nasi psovali sve redom. o dzekinoj velicini nemoj da pricas jer, evo i sam kazes da je ovom momku davao pare a nije ga niko tjerao, i boga pitaj koliko jos ljudi ima kojim on pomaze. osim toga sama cinjenica da je amabasador UNICEF-a sve govori. Dzeko je ljudina i par zenickih klosara to nemoze promjeniti.velez_mostar je napisao/la:Majstore ,to sto si ti pomislio vezano za napisani atribut ,je tvoja stvar ,i tvoj dio predrasuda ,ja apsolutno nisam mislio tako ,i cinjenica je da je on iz Sarajeva ,da je iz Bihaca ,vjerovatno bi napisao "bihacka"..da se razumijemo ,i to dovoljno govori o cemu ti razmisljas ,sto je za mene paradoksalno.
Nemam se namjeru s tobom raspravljati ,samo probaj u svom ogranicenom umu ,i nedostatku inteligencije skontati razliku izmedju NOGOMETNIH ,i LJUDSKIH vrijednosti...zovni nekoga ,pa ga pitaj sta to ja hocu da kazem,ako vec ne shvatas,a ocigledno da nisi.
Nogometne vrijednosti ovog igraca stavljamo na jednu stranu ,kao i prezentaciju nase drzave ,kao i ponos nase nacije...dok na drugu stranu stavljamu klosarluk,bahato ponasanje ,i osobu koja se preko noci domogla slave pa misli da moze jeb.avat majku kome hoce ,a da ga drugi za to ne osude..a ,ujedno pokazuje i da je jako neuk ,i nekulturan ,i daleko od toga da je prezentirao profesionalnost,Da je ovo uradio u Wolfsburgu,siguran sam da bi bio kaznjen zbog nediscipline ,narusavanja javnog reda i mira ,narusavanje ugleda kluba ,i slicne gluposti...dok je kod nas imao punu podrsku za te stvari ..jer je on Dzeko ,nas dijamant,i on je osoba kojoj dnevno hiljade ljudi opsuje majku ,tako da je morao biti spreman i na to.
Ovo sto si spomenuo da nije mogao znati ima li roditelje ,i to da nije iz Zenice,pa koliko vidis on poznaje njega ,i davao mu je prije novac ,tako da je znao o kome se radi..nije ga on prvi put vidio!Uostalom,jos jednom kazem ,nicim ne moze opravdati ovo svoje ponasanje..i probaj naci nekoga od ukucana starijeg,pa im pusti snimak,reci ce ti "sram ga bilo ,kakvo mu je ovo ponasanje",i to dobro znas!
Dzeko je samo znao da on prosi pred hotelom stalno,vjerovatno je mogao predpostaviti ostalo,ali jbg vjerovatno nije znao da je dijete,kakvo dijete momak,siroce.Vjerovatno je mali dobivao para od njih,pa je to Dzeku pogodilo.Kol'ko god mali bio retardiran,momci iz repke su vjerovatno bili fini sa njim,pa je Dzeko mislio da mali ima bar mrvu zahvalnosti.Na Dzeki je tih dana bio silovit pritisak,baraz,repka,tamo vamo.Mor'o je nekad eksplodirat'.Da su drukcije okolnosti vjerovatno bi samo prosao,ali ej bio i izfrustriran zbog poraza,ima tu dosta faktora.Nije da opravdamvam Dzeku,samo ga razumijem,i mislim da svako od vas na nekom nivou to konta,tu njegovu reakciju.Ne zelim da podrivam svadju i glupu raspravu,postujem tvoje misljenje,razumijem sta hoces reci,samo kazem da Dzeku ne treba kriviti previse.Stone Island je napisao/la:Na snimku Džeko priča s dečkom kao da ga već poznaje i vjerovatno je tako.Znači zna da je s posebnim potrebama i da nema roditelja i on se opet zalijeće,prijeti i vrijeđa ? Ne znam za vas,ali to za mene i nije baš uredu(iskreno,zgadilo mi se) ma šta god da je uradio taj dečko ipak je 's posebnim potrebama'.Ovo nikako nije odlika velikih igrača,pa zamislite da se svaki igrač tako obazire na neke komentare navijača pa tu bilo krvi do koljena.Što se gosp. Džeko niju u N.Vinodolskom ovako zaIetio na čovjeka koji ih je sve vrijeđao ? Stvarno,onakvo ponašanje me je iznenadilo jer je on javna ličnost i mora biti svjestan toga,a takođe taj isti Džeko izgleda kao nevinašce kada gostuje po različitim emisijama a sad se ispostavlja da je obični uličar.Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,može nas sam odvesti na iduće EP ali to,bar za mene,neće biti to.drop je napisao/la:velez_mostar je napisao/la: Jel to Dzeko neki lokalni zenicki jalijaš pa da MORA znati da ovaj jalijaš koji mu psuje majku nema roditelja??
velez_mostar je totalno upravu.A što se tiče 'KRV SARAJEVSKE FUKARE',ti ako si se našao uvrijeđenim i ako te to boli onda si kompleksaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.