FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Komazec igracina
komazeccena je napisao/la:Komazec igracina

nek i vi jednom imate lijepe dresoveEvolution87 je napisao/la:ovi novi dresovi veoma slicni stuttgartovim![]()
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 6713_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sedin Torlak potpisao za NK ZADAR
Garant su novci u pitanju.Iskren je napisao/la:Sedin Torlak potpisao za NK ZADAR
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
25 milja dajemo za Kovacevica,pao i dogovor al iz Travnika seru...Sad su popusili suspenziju. 

1946
Vala bas mi je drago zbog Sedin sto je nasao novi kluba. Dobar je to igraca nema sta.
ne znaju u zadru sta ce lovomElegant je napisao/la:Garant su novci u pitanju.Iskren je napisao/la:Sedin Torlak potpisao za NK ZADAR
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 07 avg 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja imam, evo nasao neke apartmane u Hrvatskoj.sekac je napisao/la:ljudi imate li vi sinfo ili je hakovan

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- zeljo4life
- Kontakt:
Pa zar on ne ode u onaj klub gdje je i Bekric otisao? Il sam ja nesto fulio...Iskren je napisao/la:Sedin Torlak potpisao za NK ZADAR
Amare hvala ti...
Nema niko foruma sinfo -hakovan(vjerovatno Kukeshi)
e koji sam ja konj koga pitam pa ništa ne možeš progovoriti od fuj
Sarajevo ljubavi moja!
Opusti se sekac, disi duboko, pravimo cokove.sekac je napisao/la:e koji sam ja konj koga pitam pa ništa ne možeš progovoriti od fuj

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hvala brate na informacijiHead je napisao/la:Ne radi sekac,neke novosti rade na stranici...
Sarajevo ljubavi moja!
Koji je rezultat u Visokom, da li neko zna ? i u kojem sastavu nastupamo
pozz

Plakalo 1:0rimaa je napisao/la:Koji je rezultat u Visokom, da li neko zna ? i u kojem sastavu nastupamopozz
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Da ne znas legendo koji je sastav igrao?MrWhite je napisao/la:Plakalo 1:0rimaa je napisao/la:Koji je rezultat u Visokom, da li neko zna ? i u kojem sastavu nastupamopozz
Na kraju ce iz tTravnika nama dati 5 hiljada uz molbu da sto prije rijesimo slucaj "Kovacevic". Ne mogu da vjerujem da ljudi rade protiv sebe 

Trenutno korisnika/ca: Noke995, propoklopac, supervizor, Vanja8 i 41 gost.